Sus... in Scandinavia (8)
Raspunsuri - Pagina 5
lilanda spune:
Rayuelo am notat si doleanta lu' mataluta pe lista mea, dar sa-l intreb si pe narancea de unde se poate lua asa ceva...ca io una pe la supermarketurile in care ma invirt, nu-mi amintesc sa-mi fi cazut sub ochi bacon danez in haltane. Ce-mi amintesc sa fi vazut sint neshte bucati de muschi afumat, fara grasime, care se cheama "hamburgherryg" si care se prepara la cuptior...da' din cite inteleg io, tu vrei din aia si cu niscai grasime prin ea, nu???
pozulici
Rayuela spune:
aaa,ca nu stiu nici eu lilando,astept sa arunce buzduganu zmeul meu si sa-mi zica ce vrea de fapt..nu numa de la voi danezii,ce vrea de la minecu bacon cu tot..,cred ca o sa-i pun o intrebare retorica de fapt!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
narancea spune:
mama rayu e din ala impachetat in plastic nu?
il iau de la netto lalandia, oprim in copenhaga sa fie mai aproape si luam fetii bacon de la netto sa manince sa se faca dolofana ........
te-am rezolvat mama hahahahahaha vine bacon
lilanda spune:
'Neatza!!!
Adelutzo...rugaciune: poti sa-mi mai trimiti odata hartile alea mici ca sa vaz si io pe unde ajungem. Pe aia mare am gasit-o in computator, dar alea mici au disparut!!! Si cum se cheama locul cu pricina, eventual o adresa egzacta colea ?? De vreo 10 minute tot caut prin topicuri sa aflu asta, dar numai peste manelele lu' narancea dau...si nu mai am rabdare sa le mai citesc o data!!!
pozulici
narancea spune:
mama rayu, adelutza si cu lulutza e rele cu mine, ride de manelele mele ! si adelutza a zis ca sint nu stiu cum ca scriu litere !
si si si uite adelutza ca te-am spus, asa sa stii !
lilanda spune:
Ie-te asa ajunge omu' la batrinete!!! Da in mintea copiilor...piraseste, vrea pup si laptic!!! Narancea, niste pamapersi, ceva???
pozulici