Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (53)
Raspunsuri - Pagina 10

ioana_du spune:
Pa Onitza, sa ne spui maine cum a fost !
Ioana si Bianca pui
in sapt 26 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
va multumesc pentru raspunsuri, asa mi-a zis si sotzul meu ca nu neaparat ca nu si-a dat interesul dr ci pur si simplu asta este stiulul lui de consult...sper sa fie totul ok.
ce bine ca sunt fete care merg si in oct la cursuri...poate ajung si eu pana atunci
bits....am vazut pozele, mama draga, tot slaba moarta esti si cu burtica cred ca japonezii sunt nebuni, sper doar sa dea Dumnezeu sa-ti ajute sa se intoarca bb si sa nasti normal asa cum iti doresti tu.esti o frumusica !!!
ioana, chiar ca parca ai 16 ani o sa fiti doua frumoase tu si fetitza ta, cand o sa fie ea de vreo 1a anisori o sa zica lumea ca sunteti surori hi hi
ionela-roxana, da a fost minunat ca am avut cu cine sa-l las pe alex pana acum cand mergeam la control, de data asta am avut noroc insa...nu am stat deloc la coada, asistenta de aici cand m-a vazut ca sunt cu alex m-a bagat inaintea tuturor gravidutzelor de-acolo....mi-a fost cam rusine de ele ca si ele saracutzele erau in aceeasi situatie, dar eu aveam ceva in plus hi hi unul in burtica si unul de mana asa ca mi-au dat prioritate....
olga, imi pare rau, nici eu nu stiu nimic de exercitii....daca am nascut cu cezariana nici nu m-am interesat....
in alta ordine de idei alex al meu cred ca SE INSOARA ha ha...e indragostit lulea de doua fetize, nu de una...ha ha nu mai vrea sa vina in casa sta afara in curte si se joaca, cred ca a urcat scarile de 10 ori si stam la etajul 2 si-mi tot povesteste ce face el cu fetitzele...ele sunt mai mari si se intelege bine cu ele....nu ca cea de ieri cand am crezut ca MOR...de nervi
va pup si ma uit sa vad ce ati mai scris si poate mai scriu mai incolo....aveti grija de voi si de bebici
monica

ioana_du spune:
Monica, Alex al tau e un baiat destept! Lasa baiatul sa cerceteze, sa aiba de unde alege, nu? Sigur, cand va fi Bia mai mare nu voi mai fi la fel de ingaduitoare ca acum din punctul asta de vedere, dar... HA HA HA
Ioana si Bianca pui

fulguletz spune:
quote:
Originally posted by bits
am mai pus 2pozici facute astazi la intrarea in sapt 33.ce ziceti?
zic ca ai burta rotunjoooooooara...ca iradiezi de bucurie si mandrie ca o sa fii

http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox

ioana_du spune:
Fetelor, ma retrag pe ziua de azi. Va pupacesc, si ne auzim maine.
Ioana si Bianca pui

monica-elizabet spune:
fetele care ati fost la cursuri asteptam sa ne ziceti si noua cum a fost
eu am dormit ca o valiza langa alex pana acum...ceea ce nu prea s-a mai intamplat de multicel...astept runda mesajelor de dupa-amiaza(felis, try)
va pup
monica

FELIS spune:
Buna Burtici!
Am venit si eu acasa. Deocamdata va citesc. Voi reveni.
Felis
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Dena spune:
Buna mamici! Ce mai e nou prin burtici??
Noi suntem din ce in ce mai obosite ... si mai lenese...
Am inceput sa lucram interactiv... combinand stimulii auditivi externi cu cei luminosi... raspunsurile vin prompt cam in 90% din situatii. Ne bucuram ca putem... "vorbi" :) in felul nostru...
Cam asta e mai nou distractia familiei...
Numai bine la toti bebeii si mamicile de bebei si pe curand!!
Denisa si bebica din burtica - 29 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

FELIS spune:
MONICA,am venit si eu la tura a 2-a, intr-adevar.
FETELOR, pana sa va raspund la fiecare in parte am sa va zic despre ziua de astazi (la mine). Cuvantul la ordinea zilei a fost "blocaj in trafic". Nu stiu daca cele care sunteti in Bucuresti ati sesizat acest lucru. Am intarziat la servici (in loc de 20 min. am facut 45 min. Mi-a fost si rau in autobuz.
Un rau foarte ciudat. Nu mai puteam sa privesc pe fereastra ca ma lua cu ameteala. Nici macar cu coada ochiului nu mai suportam sa vad ceva miscandu-se ca aveam o senzatie ca mi se misca mie creierii in cap. Ciudata exprimare dar nu prea am cuvinte sa explic cu exactitate ce simteam. Cand am ajuns la servici un coleg m-a si intrebat daca mi-e rau pt ca eram alba la fata. In birou am trecut la alta faza: am inghetat. Eram toata sloi de gheata pana o colega mi-a dat ideea sa deschid un mini aparat de incalzit biroul. Urmatoarea faza a fost un fel de depresie care m-a tinut toata ziua luand diverse forme pe parcursul zilei. La inceputul zilei motivul partial erau niste ganduri despre bani. Pe la ora 12 era soferul de la firma liber si am plecat sa rezolv o problema. Mi s-a pus pata daca tot nu se grabea soferul sa-mi cumpar si o salopetuta de graviduta. Am luat bani de la firma imprumut si l-am rugat pe colegul meu ca la intoarcere sa opreasca si la IDM Basarab. Mi-am luat una de blugi cu 550.000 lei de la et 1. Eu aveam una imprumutata dar eram tare caraghioasa in ea si era si mai mare. Privindu-ma in oglinda depresia mi s-a accentuat: ce mica balenica- maaaaaaaaaaaare balenica. Mai eram cu o colega si i-am stresat pe ea si pe sofer tot drumul: la fiecare 2 min: "Ce maaare sunt!" "Da' nu credeam ca sunt asa de mare!"etc.
Deci pe scurt ziua de azi: aglomeratie in trafic, frig, depresie. (si acea senzatie de rau ciudata).
Daca ati avut chef sa cititi, bine, daca nu, nici o problema, am simtit doar nevoia sa povestesc ( din cauza depresiei care nu stiu de ce inca mai persista).
Singurul lucru care mi-a mai adus un zambet pe buze in aceasta zi ciudata era bb-lul meu care imi mai amintea cateodata cu piciorusele lui ca el e langa mine...
Felis, 30 ani, 26 sapt (27 de la UM)

FELIS spune:
OLGA, tu numai de doua zile esti dezamagita de oameni? Fericita mai esti. Dezamagirea mea este de ... e he he !!!.... Noroc ca mai am niste prieteni (si va mai am si pe voi) si imi zic doar ca "padurea" noastra are prea multe uscaturi ( fiecare padure cu uscaturile ei ar fi prea putin spus... vis-a-vis de uscaturi). Dupa servici, azi am fost si la o colega cu o problema (in cealalta parte a Bucurestiului). M-am intors cu autobuzul si 25 min am stat in picioare desi stateau si barbati jos, locuri se eliberau chiar si langa mine dar se repezeau fete nerabdatoare sa stea jos. N-am zis nimic chiar daca era o aglomeratie de nedescris. O doamna insa a vazut cat am stat in picioare si cand s-a mai eliberat un loc l-a tinut ocupat si m-a chemat sa ma asez (chiar daca a stat si ea tot drumul in picioare). Nu poti avea pretentii la noi. Sau la coada sa ma lase in fata?... NICIODATA!...
Nu ma supar, chiar daca ai vazut burtica de fetita. Sa stii ca noi (eu si sotul) nu am avut nici o preferinta. Sotul meu, oricine il intreba, chiar si mie cand incercam sa-l descos legat de preferinta baiat-fata, avea un singur raspuns: orice ar fi UNU SINGUR sa fie si sa fie sanatos. Familia lui pe partea mamei sunt numai gemeni si era speriat de ideea cu gemenii.
FELIS, 30 ani, 26 sapt (27 de la UM)