Clubul celor care S-AU LASAT de FUMAT
Raspunsuri - Pagina 4
craciunitza spune:
Felicitari tuturor celor care au reusit!
Eu am fumat doua pachete pe zi, spre disperarea alor mei care n-au fumat niciodata, nici sotul nu fumeaza, dar eu nu ma puteam concentra fara tigara. Daca fumam imediat gaseam ideea, solutia, metoda. Cred ca aveam buba la cap. Pentru ca m-am lasat brusc, fara sa premeditez, am si acum pachetul pe care l-am cumparat in acea zi, acum 1 an si jumate. Si de ce zic ca la mine a fost pe fond psihic? Pentru ca nu m-am ingrasat, n-am fost nervoasa, nu am avut nici un fel de reactie secundara. Pur si simplu nu mi-am mai dorit sa fumez. Stiu ca pare o minciuna, am prietene care m-au acuzat ca nu vreau sa le spun cum am reusit, ca nu te poti lasa de fumat brusc si fara sa te ingrasi. Ei bine, la mine a apasat cineva butonul "no smoking" din capul meu 
Nu certati copiii cand viseaza!
slakje spune:
Energy revin, daca sotzul tau nu fumeaza, copilul nu,
, e de intzeles, atunci tu AI MEDIUL PROPICE sa te lasi!
Este cel mai bine si cel mai usor cand unul dintre parteneri nu fumeaza.
Spun asta pentru ca eu stiu ca la cat de tembela pot fii, daca barbatu-meu saracu ar fii fost fumator, si sa grohai de boale la plamani si eu probabil as fii tot tras din bagau, nu mi s-ar mai fii dezlipit tzigara de coltzul gurii.
Deci tu esti o favorizata! PROFITA!
Alina.![]()
energy spune:
Slakje, multzumesc de incurajari! sa vad cum o sa reusesc, nici cu prietenii nu potzi sa nu te-ntalnesti
, mai tzin si o dieta (ca sunt "metis de hipopotam cu elefant"
asa mi s-a spus), sper sa si slabesc si sa ma las si de fumat.
Multzam fain!!
http://www.babiesonline.com/babies/e/energy/
annie_xtreme spune:
Eu m-am apucat de fumat in tabara cand aveam 16 ani.,..si numarul tigarilor a tot crescut...Am cautat diverse motivatii sa ma las de fumat (am fost in America la 17 ani- nici nu aveam voie sa imi cumpar tigari - dar tot faceam rost intr-un fel). In Franta - iar, am crezut ca motivatia financiara o sa fie maxima (am fumat tabac a rouler)...prietenul meu este antifumator convins- la el fumam afara. Mi-a interzis pupicii dupa tigara - am mancat tone de guma. Nici un prieten de-al meu nu fumeaza..ever. Ultima trasnaie este cand am iesit din examen sa fumez...
. Mi-e teama ca si daca o sa raman insarcinata tot nu o sa ma pot abtine...

Sunt anormala rau, nu? Am incercat niste ceaiuri - no effect. Asa ca poate ma ajuta terapia de grup...Trebuie musai sa ma las - pierd prea mult timp construind strategii sa pot iesi afara la o tigara (tatal meuu este un super anti fumator...)Asa ca orice sugestie este bine venita.
Sa nu uit : felicitari fetele care au reusiiiiiiiiiit!!!!!!!!!!
Don't get mad, get even!
Mihaela R spune:
Pentru ca am fost invitate si fumatoarele, iata-ma-s si eu, fumatoare - inca, de opt ani. In primul rind, FELICITARI tuturor celor care au reusit sa spuna Nu. Eu inca nu am reusit, recunosc ca nu am avut inca o tentativa serioasa in acest sens, dar imi aduc aminte ca, de cite ori am avut gripa, am facut pauze, si atunci muream de ciuda ca nu puteam fuma - imi facea prea rau tigara. Dupa ce ma simteam mai bine, reluam imediat prostul obicei. Si eu gasesc, cum ati spus si voi, diverse motive, ca bunicul a fumat si a murit la 90 de ani, ca imi fac o mica placere, etc. Stiu ca sint puerile, ca sint prostii. Nu am avut inca puterea sa spun DE AZI: STOP, pentru ca stiu ca nu sint pregatita sa ma tin de cuvint, si n-as vrea sa ma mint pe mine insami, cu texte de genul: e ultimul pachet.
Oricum, trebuie sa caut puterea de a ma opri, cred ca totul tine de vointa, si ma consider un om slab din punctul acesta de vedere. Nu stiu daca ma poate ajuta cineva. Totul tine de mine, cred eu.
Cit despre cercul meu de prieteni, aproape toti sint fumatori.
As vrea sa va intreb totusi ceva: ce ati facut cind din plictiseala simteati nevoia sa fumati? Nu stiu daca ma intelegeti: la un suc, la o discutie, la o petrecere, daca nu iti aprinzi o tigara parca te plictisesti. Cred ca spun prostii, poate stie cineva totusi cum e. Cind te urci in masina, aprinzi o tigara, cind ai o discutie serioasa, sau amicala, sau de orice fel, aprinzi o tigara, cind faci o pauza, tigara - uite-asa, se duce pachetul pe zi, sau chiar mai mult.
Ca la mine treaba e un pic invers, eu fumez cind sint calma, si bine dispusa, cind sint stresata mai putin. In facultate, inaintea examenelor nu fumam, dar recuperam dupa. Si am observat si alt lucru: daca nu maninc si fumez, mi-e rau. Ca sa nu-mi fie rau si ca sa "mearga" tigara, maninc bine. Poate daca m-as lasa as minca mai putin. Cite motive insir eu aici, si totusi inca nu pot spune NU.
Trebuie sa fug, dar revin miine.
oana_noemi spune:
si eu intru in club! fumatoare 8 ani, cam juma de pachet de tigari pe zi si nefumatoare de 2 ani!
cum m-am lasat de fumat? am zis gata! si a fost gata! nu m-am ingrasat deloc, parca nu mai sunt asa de palida ca atunci cand fumam si nu mai fac 3 kile de tartru pe dinti!
mi-a fost greu primele zile, dar am fost asa de mandra de mine, nu dau pe afara de vointa!
acum se lasa si sotul meu care e mare fumator de 3 zile nu a a mai fumat! sper sa il tina!
ca sa te lasi de fumat iti trebuie o motivatie puternica, mie nu imi venea a crede cum imi fac eu rau cu mana mea, de multe ori mi se facea greata din cauza fumului!!!
jos fumatul!
Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
Elenalove27 spune:
Eu am fumat de la virsta de 16 ani si la virsta de 27 de ani m-am lasat ,exact pe 1 aprilie 2003 cind am aflat ca sunt gravida.De atunci nu am mai pus tigare in gura decit saptamina trecuta si azi 1 mica
...sper sa nu ma lungesc la 2 mai mici , dar eu ma pot atasa la categoria nefumatoarelor.
Multa sanatate.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
8 Luni
slakje spune:
Elena iubita, chiar ma gandeam cand o sa apari in club...ca de nu apareai astazi te convocam eu urgent la o sedintza! Si zii asa...ai tras zilele astea una mica...iti pun
pe "schinare"! (glumesc).
Eu am reusit sa nu mi-o aprind saptama trecuta, cand am realizat ca-s in chilotzi, cu parul valvoi cautand in miez de noapte in gunoi pentru vreo tzigara rupta in 2 mi-a venit sa borasc...ce porcarie! Elena hai sa nu ne mai aprindem tzigara oricat am fii de stresate!E o mare tampenie!
La mine a mai trecut o zi fara fumat, uite ca a fost si ziua lui barbatu-meu azi, am avut invitatzi, socru-meu a tras vreo 2 tzigari de foi , nu mi-a facut nici un fel de pofte, plus ca eu am baut si o berica si a mers la fel de bine si fara tzigara!
Acum merg la culcarica fericita ca sunt "tare"si desi trec printr-o poerioada mai grea acum reusesc sa nu ma apuc iar de fumat!
Elena!Jos labutza de pe tzigara!!!!
Alina.
Theodora spune:
Bei copii,am lipsit o zi si uite ce de mesaje la un subiect nou si cite nefumatoare!!!
BRAVO!
Si sper ca pe zi ce trece sa ne inmultim! DECI:
Sint Theodora si m-am lasat de fumat pe 21.august.2001. E ziua in care am facut testul si am vazut ca nu mai sint singura!!! Si stiu ca nu voi mai fuma niciodata!!!
Theodora,
Alexandros,
Yannis
POZELE NOASTRE:
aici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii
sasuke spune:
Si eu am fumat, in facultate, cam un an si jumatate, ... si "trageam" pana la doua pachete (de L.M., parca) pe zi. Am inceput insa sa 'tushesc' putzin ( probabil din alte motive, asta nu shtiu...) shi m-am hotarat sa ma las. Am reushit asta imediat, fara vreo problema. Cred ca , totushi, pana la urma este doar o problema de vointza....Eu, cel putzin, de cate ori am dorit sa fac ceva , cu adevarat, am shi reushit sa fac. Importante, cred, sunt doua lucruri : stabilirea unor nivele de prioritatzi pe care trebuie sa le ai in viatza shi... determinarea !
SaSuKe