Unde am gresit???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Adlemi as vrea sa subliniez ca am insistat pe salvarea ta... Daca nu se mai poate face nimic cu si pt mama ta... asta este!! Dar tu si familia ta,copilul tau ... sanatatea voastra e mult mai importanta... Fa ceva pt tine... Traieste viata ta scumpa... nu a mamei tale... lasa biata femeie sa isi poarte crucea cum poate, daca nu poate fi salvata... tu nu ai nici o raspundere cu privire la asta... raspunderea ta este insa cu privire la copilul tau. Ce faci pt el????? de ce trebuie sa traiesti in cercul mamei tale atata timp cat ai familia ta???
Mmmm?? Ce zici?

Sanatate!!

Denisa si bebica din burtica - 29 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Dena,multumesc inca o data pentru gandurile bune si pt incurajari.Sunt constienta de faptul ca tu vrei sa ma salvezi...Cu ajutorul vostru moral si cu puterile mele va fi bine.
Stiu ca Dumnezeu va avea grija de ea si de sufletul ei ...In ceea ce ma priveste voi fi laturi de ea,cu precautiile necesare.Caci mi-e totusi mama.Asa cum e,e singura pe care o am.Nu pot s-o internez,dar daca va avea putere va renunta de buna voie la asta.Pentru sufletul ei si pentru Andrei.Nu pot decat sa ma rog si sa sper la zile mai bune!
Inca o data,multumesc tuturor.
Adlemi si Andrei (24.02.2004)

Adlemi si Andrei(24.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Adlemi , iubita... ce pot sa-ti spun??... nu prea am inteles de ce ai deschis de fapt subiectul... se pare ca tu ai ales cu mult inainte drumul pe care vrei sa mergi si Dumnezeu sa iti ajute, dar cred ca e inca multa suferinta presarata pe el atata timp cat accepti compromisul de a te complace in aceeasi situatie de pana acum...
Nu e rau sa te rogi la Dzeu, dar tu stii?? Uneori nu e suficient... uneori Dzeu ne pune pietre de incercare tocmai ca sa lase frau liber factorului de liber arbitru...
Sa stii ca imi este tare mila de mama ta, dar din nefericire stiu prea multe despre acest subiect ca sa imi permit sa te consolez cu ideea ca s-ar putea schimba intr-o zi, mai cu seama ca nu este deloc cooperanta... Da! Intr-adevar iti este mama si ai o datorie fata de dneai... dar nu uita ca dneai a avut multe datorii fata de tine ... Inainte de toate datoria ta cea mai importanta este cea fata de copilul tau si implicit fata de tine ca sa poti sa asiguri micutului un climat familial sanatos... daca tu consideri ca situatia este sub control... asta este grozav!!!! Ma bucur sa aud asta... desi inca ma mai intreb care a fost mobilul subiectului tau... sa afli ca esti nevinovata??? Da, scumpa!! Esti nevinovata.... dar cred ca tu o stiai mai bine decat oricine... ca ai pus tot ce ai avut mai bun si mai curat in sufletul tau in relatia cu mama ta....
Dzeu sa te ajute! Sa ai mult noroc si bucurii sa iti aline sufletul... si Andrei sa iti lumineze viata!!
Sanatate!!!

Denisa si bebica din burtica - 30 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

De ce am deschis subiectul asta?Pentru ca eram la capatul puterilor si eram singura.Andrei,dragutul de el,nu prea intelege mare lucru din suferintele mamei lui si nici n-as vrea sa inteleaga.
L-am deschis pt ca mi s-au adunat multe in suflet.Acum insa incerc sa ma detasez de ea si orice cuvant urat al ei nu ma face decat sa inchei convorbirea.Acum ma suna pt ca se simte singura.
Incerc sa ma detasez.Nu o mai sun,nu o mai caut.Cand discutia telefonica o ia razna,inchid telefonul...
Nu pot sa-i salvez eu sufletul,nu pot face nimic pt ea.O accept atat cat e om,cand nu mai e om-la revedere!
Nu am deschis acest subiect pt compasiune,ci pt ca ma simteam singura si intotdeauna AICI am gasit alinare.Am gasit prieteni!
Nu ma intereseaza acum decat confortul copilului meu,linistea pe care eu n-am avut-o,familia mea si nu in ultimul rand ma intereseaza sufletul meu,linistea mea...Incerc sa castig acum ce n-am avut niciodata alaturi de ei:FERICIRE!
Si fericirea mea este Andrei si nimeni si nimic nu poate sa ne desparta familia!Familia MEA pt care ma lupt sa fie fericita!Indiferent cu ce pret!
Iar voua,prietenilor de departe,tie DEna in mod special,nu pot decat sa va multumesc din inima ca ati fost alaturi demine si stiu ca indiferent ce se va mai intampla voi veti fi aici pt noi!
Cu toata dragostea noastra

Adlemi si Andrei(24.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulian1969g spune:

quote:
Initial creeata de adlemi

...Cu ce am gresit?De ce primesc eu toate astea?
Multumesc ca m-ati ascultat.Eram la capatul puterilor si nu era nimeni alaturi!Multumesc!

Buna ziua,

Uite care este parerea mea:problema ta nu este cu ce ai gresit tu de ai ajuns in situatia asta!

Ceea ce ai tu de facut in momentul de fata este cum rezolvi o astfel de situatie!

Adica ma gandesc ca este bine sa ai privirea catre viitor - ce ai de facut acum, concret - nu spre trecut: ce vina ai tu? s.a.m.d.

Tu, ca orice om, trebuie sa-ti iubesti aproapele. Dar iubirea de aproape trebuie firesc sa inceapa cu...aproapele cel mai aproape de tine! Or cel mai aproape "aproape" pentru tine este copilul tau, nu? Deci ai grija sa-ti protejezi copilul. Asta este problema ta, grija ta in momentul de fata - protejarea copilului de orice element perturbator, daunator copilului.

Pe mama ta straduieste-te cat poti sa n-o urasti. Dar tine-o la distanta de tine si de copil, nu cu ura, ci cu responsabilitate si hotarare.

Tu ai grija de copil, si ai grija de viata ta.

Mi-am spus si eu parerea...

Giuliano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amatel spune:

Draga Adlemi, imi pare rau pentru tine si nu stiu ce ti-as putea spune ca sa te ajut!Doar exact ce a scris Dena!Lupta pentru viata ta si a familiei tale!Nu o uri si nu incerca sa mai faci ceva pentru ea ..ca din pacate nu ai ce face!!!Rupe relatiile cu ea!!!E greu si dureros dar cu sprijinul sotului tau sper sa reusesti!!!Dumnezeu sa te ajute!!! suntem alaturi de tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

salutare!
imi pare rau, dar acest monstru nu se poate numi mama. si te va rani exact atata timp cat tu o vei lasa sa o faca. strange-ti puterile si ia o decizie!

ralucoantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Draga mea adlemi,

Eu am trecut poate prin mai multe pot sa spun si te inteleg perfect , doar ca in acele timpuri eu nu aveam copil ca MAMA mea sa imi jigneasca copilul , dar a fost cumplit de greu prin cite am trecut si eu cu mama mea.

"A devenit Alcolista NOTORIE exact cind eu aveam 12-13 ani(din cauza ca sa desparitt de Tata).Ma batea si ma trezea la 1 noaptea sa ma duc sa ii aduc VODKA , vomita pe mine in pat , arunca dupa mine cu sticle goale , ma dat afara de nu stiu cite ori la mizul nopti si ma injura cum ii venea la gura...etc.Nu am urito niciodata, ii faceam damblaua si o stergeam de voma si o spalam pe fata si o caram in pat de pe jos sau de prin vecine...etc.A venit si ziua cind eu am plecat de acasa din cauza ca imi era rusine de mine dar nu RUSINE cu MAMA mea...asa ca am plecat si drumuriile sau deschis spre Japonia ...si m-am maritat si am avut a mea casa linistita ...am tinut legatura cu mama mea si de cite ori o sunam ma facea in toate felurile dar eu o iubeam si nu o putem uita...
Intr-o dimineata am suant acasa sa vorbesc cu ea si sora mea mai mica mi-a spus ca este paralizata si ca nu se stie daca o sa mai traiasca mult...Am ramas socata si la nici macar 24 de ore am fost in Romania si directia SPITAL.Am intrat pe usa si am vazut o femeie plina de Vomitat pe un pat plin cu gandaci si ai mei frati si surori tot ce au putut sa imi zica a fost , la ce ai venit ca oricum moare...am inceput sa tip-NU ,NU, NU ! am bagat-o in masina si am fugit cu ea la bucuresti si am tinuto la dezalcolizare si in acelasi timp tratamente pentru pareza pe partea stinga si o gramada de bani bagati la Dr in buzunare sa aibe grija de MAMA mea sa nu moara ...si dupa 2 luni de zile MAMA mea si-a revenit la realitate si a inceput sa mearga tinuta de mana.Numai eu stiu cite mi-a facut MAMA , dar nu am putut sa o urasc niciodata ca este MAMA mea si ea mi-a dat viata si a avut grija de mina sa ma fac mare , iar daca ea a devenit alcoolista pe parcurs asta nu ma afectat.Poate ca era singura ei solutie sa se relaxeze de ale ei dureri sufletesti.
Acum sufera de inima si este in tratamente dar in ziua cind am luat-o acasa de la spital mi-a spus "Elena mama , eu vreau sa imi vad nepoteii si cel mai mult vreau sa vad nepotei de la tine",...niciodata nu si-a cerut scuze pentru toate cele ce mi-a afcut ea mie dar de cite ori ma uit la ea in ochi vad cum ii lacrimeaza ochisori ei si simt cit de mult vrea sa isi ceara scuze dar nu o poate face !
O iubesc mult ca mi-a dat viata !...

Eu cred ca va veni intr-o buna zi si la MAMA ta ziua sa isi de-a seama ca ceea ce face este mai putin bine , asa ca deocamdata stai cit mai departe de ea si nu o lasa sa te vada nici pe tine nici copilul ...mai multe nu stiu ce sa iti spun.

Va dorim multa sanatate si iubeste-o pe MAMA ta ca nu stie ce face la bautura si chiar daca stie cred sigur ca alcoolul vorbeste si nu MAMA ta.

p.s MAMA mea nu si-a vazut nepotelul decit in poze , mergem la anul acasa sa ne revedem dupa 5 ani.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3- web4

Ghici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:
Originally posted by Elenalove27

Draga mea adlemi,

Eu am trecut poate prin mai multe pot sa spun si te inteleg perfect , doar ca in acele timpuri eu nu aveam copil ca MAMA mea sa imi jigneasca copilul , dar a fost cumplit de greu prin cite am trecut si eu cu mama mea.

"A devenit Alcolista NOTORIE exact cind eu aveam 12-13 ani(din cauza ca sa desparitt de Tata).Ma batea si ma trezea la 1 noaptea sa ma duc sa ii aduc VODKA , vomita pe mine in pat , arunca dupa mine cu sticle goale , ma dat afara de nu stiu cite ori la mizul nopti si ma injura cum ii venea la gura...etc.Nu am urito niciodata, ii faceam damblaua si o stergeam de voma si o spalam pe fata si o caram in pat de pe jos sau de prin vecine...etc.A venit si ziua cind eu am plecat de acasa din cauza ca imi era rusine de mine dar nu RUSINE cu MAMA mea...asa ca am plecat si drumuriile sau deschis spre Japonia ...si m-am maritat si am avut a mea casa linistita ...am tinut legatura cu mama mea si de cite ori o sunam ma facea in toate felurile dar eu o iubeam si nu o putem uita...
Intr-o dimineata am suant acasa sa vorbesc cu ea si sora mea mai mica mi-a spus ca este paralizata si ca nu se stie daca o sa mai traiasca mult...Am ramas socata si la nici macar 24 de ore am fost in Romania si directia SPITAL.Am intrat pe usa si am vazut o femeie plina de Vomitat pe un pat plin cu gandaci si ai mei frati si surori tot ce au putut sa imi zica a fost , la ce ai venit ca oricum moare...am inceput sa tip-NU ,NU, NU ! am bagat-o in masina si am fugit cu ea la bucuresti si am tinuto la dezalcolizare si in acelasi timp tratamente pentru pareza pe partea stinga si o gramada de bani bagati la Dr in buzunare sa aibe grija de MAMA mea sa nu moara ...si dupa 2 luni de zile MAMA mea si-a revenit la realitate si a inceput sa mearga tinuta de mana.Numai eu stiu cite mi-a facut MAMA , dar nu am putut sa o urasc niciodata ca este MAMA mea si ea mi-a dat viata si a avut grija de mina sa ma fac mare , iar daca ea a devenit alcoolista pe parcurs asta nu ma afectat.Poate ca era singura ei solutie sa se relaxeze de ale ei dureri sufletesti.
Acum sufera de inima si este in tratamente dar in ziua cind am luat-o acasa de la spital mi-a spus "Elena mama , eu vreau sa imi vad nepoteii si cel mai mult vreau sa vad nepotei de la tine",...niciodata nu si-a cerut scuze pentru toate cele ce mi-a afcut ea mie dar de cite ori ma uit la ea in ochi vad cum ii lacrimeaza ochisori ei si simt cit de mult vrea sa isi ceara scuze dar nu o poate face !

Eu cred ca va veni intr-o buna zi si la MAMA ta ziua sa isi de-a seama ca ceea ce face este mai putin bine , asa ca deocamdata stai cit mai departe de ea si nu o lasa sa te vada nici pe tine nici copilul ...mai multe nu stiu ce sa iti spun.

Va dorim multa sanatate si iubeste-o pe MAMA ta ca nu stie ce face la bautura si chiar daca stie cred sigur ca alcoolul vorbeste si nu MAMA ta.

p.s MAMA mea nu si-a vazut nepotelul decit in poze , mergem la anul acasa sa ne revedem dupa 5 ani.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel

Ghici !

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

Bebei de ianuarie - februarie 2004
si gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by Elenalove27

Draga mea adlemi,

Ghici !

Superba poveste!!! M-a impresionat taria ta de caracter...

Sinzi si David
Poze cu David la 19luni

Mergi la inceput