Pestoaicele sunt pe aici? (2)
Raspunsuri - Pagina 14
Emilly spune:
Maruta eu nu as lua aspirina deloc, grija mare cu ea ca nu e buna deloc, o sti doctorita ceva nu zic ba dar eu tot n-as lua.
Am citit nu stiu pe unde ca poate produce avortul spontan la sarcini foarte mici.Sper ca informatia mea sa fie gresita.
Incearca cu multe sucur naturale facute de tine in casa, in special cele cu vitamina C multa, miere, ceai cald si eventual paracetamol.Am avut si eu o raceala urita in timpul sarcinii si m-am tratat asa cum ti-am spus mai sus.
Sanatate multa si pupici multi
Emilly si Ilinca
vanessa ionescu spune:
buna seara.
mi-am dorit de mult sa intru la subiectul acesta, dar deabia am timp sa respir darmite sa tin ritmul cu voi.
sunt nascuta pe 4.03.1969
am doi baieti Andu de 7 ani, clasa I, si Catalin 4 luni si o saptamana.
buna Nally, am vazut ca si tu intri rar pe aici.
am inercat sa va citesc inainte de a intra in discutii, dar imi este greu sa tin ritmul asa ca mi-am zis sa intru si pe urma mai vedem daca pot sa ma adptez subiectului.
poate ca sunt mai incoerenta dar sunt foarte obosita. cel mic se scoala de cel putin 3 ori pe noapte, dimineata la sapte ma scol sa pregatesc cafele si senwiciuri, plus ghiozdanul (ca asta e rolul mamelor asa cum mi-a declarat cel mare), il duc pe Andu la scoala, vin hranesc copilul si am inceput diversificarea deci lupte mari. gatesc ceva daca apuc, ma duc sa-l iau pe Andu de la scoala etc..... hai sa nu va iau asa de repede si cu atatea vaicareli de la inceput.
felicitari si multa sanatate fetelor insarcinate. sa ave-ti o sarcina usoara si fara peripetii si un copil sanatos si frumos. este intradevar cel mai minunat lucru din lumea asta. oricat ai fii de obosit si de bezmetic, chiar daca nu te mai duci la coafor si la manichiura in fiecare saptamana, chiar daca in loc de o pereche de pantofi te oresti in fata unei vitrine cu jucarii, nimic nu se compara cu doua (eu am patru) manute care te strang de gat si chiar te trag de par. Catalin e la varsta la care cand il iau in brate se infige cu minile in parul meu si sta agatat de svitele mele. parca ar fii in trolebuz.
hai ca am scris destul pentru prima data
mai revin dar cred ca deabia maine cand oricum se inchide subiectul.
cine se pricepe sa ma puna si pe mine pe lista, va rog...
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
CRISMIR spune:
PESTISORI PESTISORI,VESTE MARE,PE 19 OCT S-A NASCUT PUIULETUL NOSTRU,ROBERT CRISTIAN,LA ORA 14.30,CU 3,200KG SI 50 CM....o frumusete de baietel.
Imi cer scuze ca nu am apucat sa va citesc,promit sa o fac zilele urmatoare,abia am ajuns acasa si sunt rupta de oboseala.
Am sa va povestesc si mai multe despre nastere si am sa pun si poze,dar zilele urmatoare ca timpul e scurt acuma.
Va pup si numai bine!
Mirela si Robert
http://community.webshots.com/user/crismir100
Emilly spune:
Te pup dulce Mirela, felicitari si sanatate multa tie si lui Robert.Abia astept sa ne spui amanunte.Mai cum m-ai facut sa zimbesc la ora asta.Ma bucur mult pentru tine.Numai bine si ai grija de tine si puiut.
Emilly si Ilinca
Emilly spune:
Bun venit Vanessa ,
la capitolul oboseala suntem pe aceiasi unda asa ca ma bucur ca o sa am si eu cu cine sa ma mai vaicaresc.Gaza mea are 9 luni dar tot se trezeste noaptea sa pape iar la 6-7 dimineata ne da trezirea.
Mai revin miine caci acum e destul de tirziu si o sa profit si eu un picut de somnicul gazei si ma strecor in pat linga ea.
pupici si noapte buna!
Emilly si Ilinca
fulguletz spune:
Mirela, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si norocos ! ..m-am emotionat .....vchiar m-am gandit la tine zilele trecute si intentionam sa le intreb pe mamicile de sept-oct. de tine..dar intre timp ai aparut...Asteptam pozele si sa ne povestei mai multe cand ai timp...(acu esti pestoaica cu responsabilitati serioase)...
Emily, cum mai stai cu dieta? si eu cred ca o sa raman cu kile in plus dupa nastere si ma tot gandesc ca la o dieta..numai ca eu n-am suficienta vointa(o fi specific zodiei) ..sunt asa o pofticioasa..
Vanessa, bine ai venit la pestishoaice..dupa cum vezi, aici nu se scrie in ritm foarte alert ...asa ca eu cred ca sigur vei tine pasul cu noi..
Marutza, mey...nu inteleg cum sta treaba la tine cu 3 sapt...Se pune data de la UM si nu varsta embrionului(data ovulatiei fiind presupusa necunoscuta)..deci ar trebui sa ai cam 6 -7 sapt..
ce nasol gust tre sa aiba aspirina aia supta..dar ce sa-ti zic...daca doctora ti-a zis ca e ok...Parerea mea e ca fiecare tre sa isi asculte medicul...Poti sa mananci de toate? ca io in primele luni nu am mancat duciuri si carne..iar acu recuperez din greu
cu David, 33 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox
Emilly spune:
Fulguletz am mari abateri de la dieta, dar de' am scuze inca.Gaza mai suge o data in zi, eu sunt chiauna de nesomn si mai scap la cite ceva nepermis.Oricum nici eu nu pot sa tin o dieta super stricta ca atunci am pofta de ceva interzis.
Si eu sunt pentru a-mi asculta medicul si-mi cer scuze daca am fost deplasata cu mesajul meu despre aspirina.
Maruta sper ca esti mai bine
Sanatate maxima!
Fetelor, cred ca ma pasc ceva stari depresive...sunt super obosita, nu prea pot dormi si nu prea mai am rabdare cu Ilinca si mai dau si apa la soareci.Sunt deja 9 luni de cind am acelasi program de nesomn, casa, plimbare cu gaza si atat.
Cumva trebuie sa ma mobilizez si sa ies din starea asta...
pupici si un weekend frumos!
Emilly si Ilinca
Nally spune:
Fetile daca nu va suparati deschid www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34490" target="_blank">Pestoaicele sunt pe aici (3)!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa