Pestoaicele sunt pe aici? (2)
Raspunsuri - Pagina 12
Nally spune:
Maruta am terminat cu calcatul!!!
Ieri am avut o zi buna! Mi-am facut ordine in toate!!!! deci... am mai mult timp de palavre pe net!!!
Asa ca pestisori mai lasati tacerea (ce ne caracterizeaza de altfel!) si haideti la barfe!
Pupici!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
alina constantin spune:
Buna fetele! Nu v-am mai scris demult. Maruta, ce idee super pt. cadoul sefei tale!
Si eu am avut o stare proasta la inceputul saptamanii, dar acum sunt ok, astept cu nerabdare week-endu'.
Pupici la pestici!
Maruta spune:
ce barfim ?
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
fulguletz spune:
si io mai apar pe aici din cand in cand la o barfa mica, intre un calcat si o mancare, un tv, etc ...Pai, spre deosebire de voi, care aveti cu ce va ocupa, eu ma cam plictisesc si astept sa treaca timpul sa-mi tin si eu gagalicea in brate..
Mirela, in fiecare zi ma uit daca ai aparut pe aici sau pe la mamici de sept-oct, cu vesti noi...si cand nu apari ma gandesc ca poate ai nascut deja...dar se pare tau se lasa asteptat...
Abia astept sa vina si mama ..pe 2 decembrie si sta cam doua luni..o sa ma satur de povesti cu ea...
mey...vine iarna...aici e frig si ploua si cah...ma deprima vremea asta.....si mi s-a facut dor de munte..
cu David, 32 sapt., DPN 7 dec.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/zumperiox
fulguletz spune:
ce planuri de week-end aveti?
cu David, 32 sapt., DPN 7 dec.
Emilly spune:
fulguletz esti mortala cu noua titulatura
Program de weekend???....jucat cu fiica-mea si eventual odihnit, sunt expirata si tare am nevoie de sooomn!!!!
Emilly si Ilinca
CRISMIR spune:
Vai fetelor ce putin scrie-ti...eu nu am prea intrat ca nu am avut timp...si sunt si tare nervoasa ca nu mai am rabdare de nimic si vad ca bebelui meu ii place in burtica,iar eu nu mai pot sa dorm si sa stau nici cum,ca mi-a crescut burtica asa de mult.
Deci tot in asteptare sunt si un car de nervi,de ma cert cu toti prin casa
Dar speram sa treaca curand!
Pupici la toti pestisorii!
Emilly, chiar ca e tare titulatura lui Fulguletz!
Mirela si bebele,39 sapt.
http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian
Emilly spune:
Mirela hai ca nu mai e decit o saptamina, nu te pierde cu firea...creste bb mai mult, nu plinge si nu te scola noaptea din ora in ora sau si mai rau sa nu dormi deloc...incerc si eu sa te incurajez ca stiu cum iti e si te inteleg taaaaare bine.
Mai cite emotii ma incearca cind imi aduc aminte de momentul nasterii.Ce pacat ca atunci suntem tare ametite si nu prea stim ce ni se intimpla dar apoi dupa citeva luni bune dupa ce iti revii cu capul si derulez filmul inapoi tare mai e minunat prin ce am trecut...
La noi e o toamna tare frumoasa, un pic cam multa ploaie dar mie imi place, prefer timpul innourat celui insorit.Sper sa tina vremea cu noi cit mai mult si sa nu dea cu zapada peste noi prea repede.
Mai fetelor astia aici s-au apucat de vindut braduti de Craciun , globuri si tot ce mai trebuie pentru bradut.Nu-s normali dragutii de ei, atat de devreme...parca ia din mirajul Craciunului, atunci inainte cu cel mult 2 saptamini e ok, ai timp de cumparaturi si toate cele dar cu doua luni inainte e ceva!!!
Mirela ai tot ce iti trebuie pentru bb??
Emilly si Ilinca
Maruta spune:
o sa radeti de mine ... dar cand am tot vazut scris ..."ce titulatura haioasa" m-am uitat si eu sa vad ... ieri toata ziua m-am chinuit sa inteleg cum se poate traduce "posed dop gelatinos" din spaniola in romana .... azi de dimineata ... poate m-am trezit mai desteapta ... cine stie ? mai citesc o data ... si cand colo inteleg si eu ... scrie "POSED DOP GELATINOS" ... fantastic ... e chiar in romana ...
ziceti voi daca nu sunt aiurita ....
Maruta 3 sapt ....DPN 19 iunie 2005
(cel putin asa mi-a iesit aici pe DC)
" Cind trupul iti patimeste alearga la doctor, iar cind sufletul iti patimeste cheama un prieten, caci dulcele glas al prietenii este cel mai bun leac al durerii."
I. Golescu
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Maruta
Maruta 3 sapt ....DPN 19 iunie 2005
(cel putin asa mi-a iesit aici pe DC)
FELICITARI! FELICITARI! sarcina usoara si nastere la termen! of..ce ma bucur pentru tine si ce emotii am...!
si totusi cum ai calculat in a cata sapt. esti? se pune data de la UM..ce va nu se potriveste..
quote:
Originally posted by Maruta
o sa radeti de mine ... dar cand am tot vazut scris ..."ce titulatura haioasa" m-am uitat si eu sa vad ... ieri toata ziua m-am chinuit sa inteleg cum se poate traduce "posed dop gelatinos" din spaniola in romana .... azi de dimineata ... poate m-am trezit mai desteapta ... cine stie ? mai citesc o data ... si cand colo inteleg si eu ... scrie "POSED DOP GELATINOS" ... fantastic ... e chiar in romana ...
ziceti voi daca nu sunt aiurita ....
esti insarcinata..si ti se permite orice..
acu ai si tu dop gelatinos..
cu David, 33 sapt., DPN 7 dec.