Antitalent la gatit

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Nici io n-am prea mult talent, sincera sa fiu. cel putzin la capitolul dulciuri, e o minune cand imi iese ceva. problema mai e si timpul, mereu sunt in criza de timp, mereu am atatea de facut, ca rar am timp de experiente facute in liniste. uneori imi ies niste chestii, de ramane tot familionu' paf. alteori ma privesc doar cu indulgenta si se duc la frigider, ignorand ce le pun eu in farfurie. si imi vine sa le pun in cap minunatiile de bucate care m-au costat atata timp si efort. si am la carti de bucate, ca as putea deschide o biblioteca, nu alta - retete rapide, retete pentru peste, retete carne, retete legume, salate, dulciuri, mese de revelion, mirodenii, si mai stiu eu ce. aku sa nu zic ca e chiar asha de rau, gatesc, si in general e comestibil ce fac, da cum am mai spus- dulciurile nu-mi ies- noroc ca e cofetaria la cateva sute de metri de noi iar mancarurile complicate- nici gand. si-mi lipseste si fantezia in bucatarie... ufff- cred ca sunt un caz pierdut...

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Sanzi, ce sa zic?! Nici mama nu este mare maestra...da' macar este perseverenta.

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milia spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana
Mama mea: antitalent inascut ca si mine...
Bunica mea: dezastru
noroc cu strabunica (ne aruncam in neam) care gateste pentru tot clanul si o face asa de bine, ca e explicabil de ce noi habar nu avem...(atata talent la o singura persoana in aceeasi familie nu se repeta!!!)

S-o tina Dumnezeu sanatoasa. Da' cati ani are? Inteleg ca are si stra-stranepot!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

strabunica are: 79 si e inca in forma...e cea mai viteaza stra-strabunica si cea mai dedicata si cu experienta...
bunica: 60 cam fitzoasa...hihi
Si stra-stranepotu 19 luni!!!

Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

unde e vorba de gatit nu pot sa lipsesc tocmai eu!Citind mesajele voastre mi-am adus aminte de acu' zece ani cind tocmai ma maritasem si mai stateam si cu soacra-mea!Pleca dimineata la lucru si imi zicea azi faci aia si aia si aia fara sa ma intrebe daca eu stiu sa fac asa ceva sau nu(si eu habar nu-aveam de nimic pe sfinta lume!!!).Si fara sa recunosc ca nu stiu asteptam sa plece ca sa iau cartea de bucate si sa gatesc!Cu inima cit un purice gustam mincarea din zece in zece minute si mi se parea ca nu are tocmai gustul care trebuia sa-l aiba.Tot asa am facut si ciorba de burta care nici macar nu stiam ce gust trebuie sa aiba si mi-a reusit!
Acum sint o super bucatareasa (o sfinta modestie!).
Cred ca e nevoie doar de putina pasiune si putina imaginatie.Restul vine de la sine.

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianapatrik spune:

La inceput cand m-am casatorit cu sotu nici eu nu stiam sa fac de mancare,numai ciorba si friptura.L-am tinut cu acest "regim" cam o saptamana,pana cand am zis mai da-o-ncolo de treaba ca deja mi se acrise de atata ciorba.Am mai sunat-o pe mama am mai intrebat-o pe soacra-mea ce sa-i mai fac "copilului ei" de mancare,cu toate ca mie nu-mi place cum gateste ea,dar pe vremea aia sotului meu ii placea.Acum fac absolut orice de mancare,ma descurc si cu prajiturile,si asta la numai un an jumate de cand m-am casatorit.Stai linistita ca toate se invata.Mie mi-a mai trimis sora-mea niste reviste 2practic in bucatarie" si am mai facut si de acolo.Intradevar au fost unele retete care nu mi-au reusit din prima.
Bafta cu invatatul,tu ce crezi ca mamele si soacrele noastre s-au nascut invatate?

diana&patrick

Mergi la inceput