Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Irinusha, ce frumos...a trecut un an...la multi ani lui Cris! Ohohooooo, da stie sa faca multe, al meu prinde abia din greseala cate ceva in manuta. E da noi suntem mai mici :-) E bine daca doarme Crisulet, am creszut ca ai probleme mereu cu el. Bine ca si-a revenit. Pupicei!

Eryka sa iti traiasca papusica sportiva, s-o vedem la Olimpiada :-) Sa fie fericita in viata si sa o faca fericita pe mamica ei (si pe tatic evident)

Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Erykuta, scuze uitasem ca n-ai voie 3 ani. Da de ce asa mult? Eu parca stiam de vreo 2...Fatuca aia goala nu stiu ce reprezinta hihihihi...

Moneeeeeeeeet, unde ai disparut?

Anacami, suntem alaturi de tine, imi dau seama ce greu iti e. Doamne-ajuta!

Mamaleone, hai ca te iertam ca te-ai laudat ;-) Adevarul e ca la mamici asta nu e lauda ci, cum bine ai zis tu ne bucuram de bebeii nostri. Ca toate ne minunam cu ce a mai facut al nostru, desi stim ca toti bebeii fac lucrurile astea mai devreme sau mai tarziu, nu? Irinusha are dreptate, cum pot sa greseasca asa ??? Cum poti sa sperii un om in asa hal ca pe urma sa ii spui ca a fost o greseala probabil. Oricum, bine ca au gresit si ca e totul bine!

Maria, hai cu povestioara.

Eryka ma duc sa citesc povestea nasterii daca ma lasa cel mic.

Pupici.

Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

hai ca iar nu am mai intrat 3 zile iar ati scris 4 pagini...pai e frumos?!!??
noi am fost ieri la vaccin si am fost foarte cuminti...in loc de plans bb meu ia tras un zambet strengaresc la doc....mai aveam eu putin si plangeam ptr el ,da el deloc .....
hai ca fug sieu sa citesc povestea lui eryka....
poate luna viitoare (ca o sa am mai mult timp),ma apuc si eu de scris...

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Hop si eu la raport.Am fost ieri la control.Si avem 67 cm si 6,850 kg.Adica e bine.Un pic mai grasum ar fi trebuit pentru inaltime da e bine, e in grafic.Asa ca incepem diversificarea.
Curios ca ne-a spus sa incepem cu suc de mere,cite juma de lingurita si creste zilnic cu jumate pina la 6 lingurite.Dupa care dam si pulpa marului cu o lingura de brinza de vaci.Mi-a recomandat sa fac brinza in casa cu calciu lactic.Apoi tot atunci introducem si cereale fara gluten si suc de morcov cu mar.Bineinteles la ore diferite.Astfel incit la 5 luni sa avem doar 3 mese de lapte.
Sunt tare curioasa cum o sa reactioneze.BIneinteles ca la doc a facut circ fiindca a sarit o repriza de somn chiar daca ne-am plimbat inainte un pic cu carutul doar o dormi juma de ora.Asa ca era normal sa faca circ ca lui ii era somn.
In rest mi-a dat sa ii dau fier in continuare si vigantol+calciu o pastila intreaga.Am intrebat-o cu statul in fundulet cum e ca daca il tin de minute el se trage si se ridica in fundulet.si chiar sta adica il tin citeva secunde.N-a fost deacord.A zis ca pina la 6 luni cind o sa stea sprijinit de perne,nu.Sa il tin in scoica.Asa ca nu stiu ce sa zic,ca Monet zicea ca doc a ei i-a dat verde la stat in fundulet.Monet, pe unde esti?
Fetelor cu baiettei cum stati cu decalotarea?La noi inca nu s-a decalotat da nu il deranjeaza la pisu.L-a mai biziit si doc ca ea e experta si a zis ca pina la 5 luni se va face complet.
Madu si eu am trecut pe la fete la birou si normal ca sar toate pe el da eu le spun sa stea linistite pina se obisnuieste cu incaperea si cu persoanele.Sa ii vorbeasca de la distanta si apoi sa il ia in brate.Ca toate vor.El mai face circ si cind vin bunicii ca acum vara sunt la "mosie" si sar pe el sa il ia in brate si se pune pe un plins de nu il poti tine in brate ca iti sparge timpanul.Asa ca ei sunt un pic mai caposi si nu asculta de mine si atunci i-am lasat sa se convinga.Foarte surprinsi au fost.Daca ar fi fost mai mare ar fi zis ca eu l-am invatat asa.Creca daca eu n-am reusit s-o fac pe soacra-mea sa ma asculte asta mic o s-o faca sa joace cum i-o cinta el!
Stiti ce ma distreaza cel mai mult la Dragos ca face BRUUUUUU cu scuipici pina se uda tot.E tare dulcel.Mai ales cind se trezeste dimi si nu ii e foame sta in patut si se joaca cu minutele se uita la carusel si face bruuuu.Atit se foieste pina se intoarce in directia opusa sau pe burta.Inapoi nu prea si tare se enerveaza ca oboseste.Gata m-am laudat destul.
Sa ne traiasca bebelusii ca tare sunt frumosi si nazdravani si noi nu mai putem de dragul lor.
Mie nu imi place sa imi aduc aminte de perioada de cind am fost gravida ca muuulte dureri am mai avut.Si nu de groaza durerilor ca ele treceau da de frica sa nu pierd copilul sau sa nu aiba ceva malformatii sau sa se nasca prematur.Doamne groaza imi mai era cind ma apucau.Doamne ajuta ca a trecut si e sanatos ,voios si voinicut!!!
Va pupacim

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara Maria spune:

Buna tuturor,
Ma inscriu si eu in clubul vostru caci si eu am un printisor de doua luni si jumatate, nascut pe 15 iunie 2004.

Despre bebitul meu (inca nu ii spun pe nume caci nu e botezat, abia pe 25, luna asta, il botezam)pot sa spun ca si-a gasit manutele. Dreapta o baga direct in gurita, dar stanga mai intai o duce prin cap, apoi la nasuc si abia apoi ajunge cu ea la gurita.
Iuliana, si eu ia-m dat o jucarie asemanatoare in manuta dreapta caci are cateva bilute si el le aude si este tare curios.
In legatura cu decalotarea, doctorita de familie mi-a aratat cum sa-l curat si eu il curat cand consider ca este cazul. Nu se decaloteaza foarte mult, insa suficient cat sa-l pot curata.

El are aproape 7 kg si 64 cm si s-a nascut cu 2.800 kg si 49 cm. Mananca la san dar are si o masa la ora 10 de lapte praf, caci eu lucrez pana la 12:30. In rest, e cat de cat cumintel, cel mai bine fiind ca doarme noaptea. Se culca pe la 22:00 apoi se scoala o data sau de doua ori sa manance si se culca la loc. Ziua, in schimb s-a cam invatat pe afara si nu prea mai doarme in casa, se mataie pana iesim afara. Dimineata iese sotul meu cu el la padure iar dupa-amiaza iesim amandoi cu el in oras. Intre iesiri nu prea doarme in casa.

Fetele, voi cate picaturi dati copilasilor vostri, caci mie mi-a spus doctorita sa-i dau patru pe zi caci si-a dublat greutatea. Voi ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

Am pus pozele de la mare.

Irinusha, bine v-am gasit. Ma miram cum de nu-ti doarme puiu. s-ar putea sa fie temporar, ca au nevoie de somn. Tin minte ca Angelusu pe la 6 luni, doua ore dormea doua nu si tot asa pana seara cand se culca de tot pana dimineata( mai manca si noaptea, dar prin somn).
Vorba lu Eryka, ar fi bune niste poze cu flacaul, sa-l vedem la 4 luni.

Eryka, am citit povestea ta.te-ai chinuit ceva, nu gluma, dar se merita. Sa-ti traiasca micuta japoneza! Eu inca nu am povestit despre nastere, dar cat de curand o sa aflati si de la mine cum a fost.

Clara bine ai venit! Eu i-am dat lu fi-miu pana la 1 an jumate cate 3 picaturi, nu e in functie de greutate, ei maresc doza numai cand sunt ceva semne de rahitism. Dar depinde si de doctori se pare. Bai da ce copil mare ai, 7 kile la 2 luni...sa-ti traiasca.

Irinel, chiar ma speriasera astia cu viermisorii, numai de astia nu mai aveam nevoie, mai ales ca am auzit ca se scapa greu .

Hai ca ma apuc de treaba pana nu mi se scoala balenuta care pana la urma are la 3 luni si o sapt. 6Kile si 64 de cm. Deci e bine.

Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai}.
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

eryka foarte frumoasa poveste...abia astept sa scriu si eu....

fetelor am si eu o intrebare..am o prietena care a nascut de curand (3 sapt)....mi-a zis ca bebitza ei vomita dupa fiecare masa .....m-am gandit sa va intreb pe voi poate stiti ce are...yo nu stiu ce sa zic..al meu nu a vomitat decat de 2 ori (ca i-am dat formula,de fapt nu yo,socri..offff,iar mi-am adus aminte )

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!!!
Uite mai trec pe la voi un picut ca suntem tare ocupati cu mutatul! Pana ieri am tot fost sa vedem case si nu am mai avut timp si putere sa mai intru pe aici! imi e tare dor de voi si cand voi termina cu trambalacu sper sa apuc sa citesc ce ati mai scris pe aici! Am gasit un apartament si de luni incepem pregatirile de mutat! Pana la sfarsitul saptamanii sper sa zic si eu ca am terminat cu toate astea si sa intram din nou in ritmul nostru de munca si trai!
La multi ani tuturor bebicilor scumpi si dragi!!!!
Bun venit noilor mamici inscrise pe listutza!!!!
Sebi e bine, a fost cu noi peste tot si a fost un cuminte! Luam in continuare Vigantol, la care ni s-a recomandat pana la un an si fier cu vitamine! Tine de lingurita cand papa de zici ca cine stie ce e, si tot odata baga si degetelele pe langa papa! Rade in hohote cand ne vede dimineata - si asta pot sa zic ca sunt cele mai fericite bune dimineti din viata noastra!!!! Ne recunoaste in multime! Am fost la o luare de mot si eu il tineam in brate... iar pe partea cealalta a mesei era tatal meu si iubitul meu sot. Daca la tata a schitat un pic ca l-ar recunoaste la Octav efectiv i s-au lipit ochii de el si i-a zambit!!!!!! sa-l mananci, nu? Nu va mai zic ca acum arunca toate jucariile pe care i le dau si apoi incepe sa planga dupa ele!

Multi pupici tuturor si inca o data abia astept sa ma mai linistesc si sa mai intru sa vorbim ca in timpurile bune!!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetili!

Nally, spor la treaba cu mutatul. Asa cu Sebi, il recunoaste pe tati? Si Uca am observat ca face la fel.

Sandra, spune-i sa nu isi faca probleme. Asa facea si Mariuca. Vomita sau regurgiteaza tot? A mea vomita sau regurgita mai mereu, eram disperata. Cauza este ca mananca f. lacom si ia mult aer. Cum am mai ameliorat eu fazele astea? O lasam sa suga 1-2 min, o tineam sa eructeze, apoi iar papa 2-3min...tot asa, cand incepea ea sa manance mai linistit nu o mai stresam. Acum tot asa facem, ca altfel...In ultimele 2 saptamani a facut asa doar odata. Cred ca i s-a mai maturizat si stomacelul. Eposibil sa planga cand il ia de la san, dar sa nu se lase impresionata, asta e. Noi ne-am chinuit asa pana pe la 3 luni. O sa vada, ca o sa se intample din ce in ce mai rar. Te rog sa ma tii la curent, sa imi spui daca a functionat.

Mamaleone, ce frumuseti de copilasi ai! Mi-au placut pozele.

Clara Maria, bine ai venit! Se vede ca esti din zona aia, pt. ca numai pe acolo am auzit obiceiul sa nu spui copilului pe nume pana la botez. Eu i-am spus pe nume Mariucai din burtica, si cred ca toate fetele de pe aici. Acum stii cum e, cate bordeie, atatea obicee. O sa va trec pe listuta, dar mi-ar trebui totusi si numele puiului tau. Da stiu ca a luat in greutate, nu gluma. Foarte bine! Eu acum ii dau 4-5 picaturi de Vigantol.

Noi azi nu am facut traseu ca am mers cu tati cu masina la plimbare. Aaaaa, vroiam sa intreb fetele din RO: voi ce carucioare aveti? Sunteti multumite? Eu am o panarama urata si proasta. Vreau sa il schimb si imi trebuie recomandari, dar nu ceva f. piperat...

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragele copilele,

ati scris vrute si nevrute si io n-am avut timp de citit sau scris. sint la soacra-mea la birou (are firma ei de counseling, e psihiatra) si toata lumea o admira pe fiica-mea. :):)
promit sa scriu diseara,de-acasa. sper ca toate aveti parte de un weekend minunat!

madutza, of, carucior nou pentru ana-maria... aici sint de-atitea feluri.... cit vrei sa dai pe el?

irinel, cind ne vedem? daca ajungem la niagara, n-o sa ajungem la toronto,ca-i prea scurt timpul,dar as vrea mult sa ne vedem. 11-12 septembrie sau 18-19 septembrie? sau?:)

na, va pup da' va mai scriu!

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com

http://www.imagestation.com/album/?id=4286021431&mode=invite&slideshow=1

Mergi la inceput