Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

LA MULTI ANI CRIS, RADUCU SI AYUMI!!!!

Felicitari Rares pt. performanta

Am fost la dr. sa ne dea reteta pt. Vigantol si Bepanthene. Ne-am cantarit si a luat 300gr in 3 saptamani, deci nu cine stie ce. Asa ca ma inscriu si eu in clubul celor ce nu au luat mult in ultimul in greutate. Nu imi fac griji, pt. ca dr. mi-a explicat ca e normal, pt. ca in primele luni a luat destul de mult (50% fata de medie) si in timp se compenseaza.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

fetelor,

Eu tocmai ce m-am intors de la o plimbarica si hop si eu sa vad ce mai face-ti.
Doamne fetelor nu pot sa cred ,dar aseara iar am pus-o treaza in patutz si ce sa vad?Ea sa intors pe burtica sa foit pana si-a gasit un locusor confortabil si a bagat somnic ,cei drept aseara sa culcat mai tarziu decat de obicei ,adika la ora 23.Dar nu-mi vine sa cred.ptiu sa nu o deoki dar oare oi avea parte de acum de asa bucurii?Sa dea Domnul ,va mai tin eu la curent cu treaba asta,sa vad si in seara asta daca mai merge smekeria

Iuliana e un scumpic Rares,da da am uitat sa va zic si eu ,ca si Ayumi tzine juncaria im manutza singura ,ba acum cand i-o arat ,deja intinde manutza asa timid oarecum tremurand si hop o strange in manutza.
Lili si Ayumi face la fel ,se pune pe burtica si cad se plictiseste de pozitza sta ,incepe sa maraie ,asta cand uita cum se face intoarcerea inapoi ,iar cand o intorc pe spate ,gata iar maraie ,ca nu ea nu vrea asa,atunci o iau umpic in bratze si gata ,pot sa o pun la loc pe burtica.Cateodata reuseste sa se intoarca de pe burta pe spate dar asta se intampla deocamdata mai rar ,in general uita cum se manevreaza intoarcerea.
Oanna frumos de tine ,auzi Herculane ,bai in piscina ,moamaaa pai vreau si eu.
Lauraa drum bun si sa ne regasim cu bine.Noi te asteptam aici.
Irinusha bine ai revenit din plimbari ,ma bucur ca v-ati simtit bine si ca va priit plimbarea.Ce poate fi mai frumos?
Irinel te referi la vreo noua sarcina? Doamne fereste ,pai asta mi-ar trebui mie acum ,eu cu cezariana mea ,si care scumpul de doctoras mi-a zis sa nu ma mai vada in jur de 3 ani pe aici Deci sper sa nu fie ceva.Mey dar daca visezi pe cineva dezbracat ce inseamna?Ca era o femeie deja pe masa de operatzie si era dezbracata complet
Hai ca eu va scriu si Ayu se cearta de zor cu tzitzi ,mhh suge la ea dar e ceva ce nu-i convine.Vai si cu o mna ce ma mai strange de tzitzi

Azi mi-am postat si eu in sfarsit povestea nasterii ,wow decand visam la asta ,ehehe dinainte de a ramane gravidutza .Si cum azi se implineste 1 an de la conceptie si 3 luni de la nastere ,avem de petrecut ,nu?
LA MULTI ANI Iubita mamii

Poze cu Ayu - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii

Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

Fetelor...noi suntem mereu pe drumuri.
Am citit doar ultima pagina, deci nu mai sunt la curent cu noutatile pe aici, dar am zis sa dau un semn de viata sa nu ma dati uitarii. Am vazut si multa lume noua pe aici- va salut pe toate.
Acum suntem pentru putin timp in Bucuresti, pe urma iar ne intoarcem la Constanta ca l-am lasat pe Anghelus acolo si mai stam vreo doua saptamani.
E super lejer acum doar cu Elena care mananca, doarme si se joaca singurica. Fata de Anghelus e super cuminte, daca oi mai avea copii, sper sa fie ca ea.Acum i-am pus niste jucarii la carucior si trage de ele sa si le bage in gura. Eu ma gandeam ca mai e pana la faza asta dar uite ca m-am inselat, e mai precoce decat frasu care abia pe la 4 luni a apucat jucariile, mde si el ca baietii mai in urma...da sa stiti ca acum la 2 ani si 2 luni stie o gramada de cantece si poezii, fata de altii care de-abia invata sa vorbeasca. Deci, fiecare cu ritmu lui. Hai ca fac ce fac si ma laud mereu cu astia micii, de fapt ma bucur si eu de ei, nu mi-o luati in nume de rau.
Pana la urma la Elena mea nici urma de giardia, cred ca a incucat doctoru borcanele pe acolo. Le-am dus la amndoi kk la un laborator specializat pe treburi de-astea parazitare (trei zile la rand), si dupa indelungi cautari rezultatul a fost negativ uffff...m-am linistit cu asta.
Nu m-am bronzat mai deloc, mai mult ca tractoristii, ca la plaja nu mai ajungeam, ba ploa, ba batea vantu, ba se trezea copilu al mare prea tarziu, ba una alta, si cand in fine am ajuns intr-o seara, mi-a cazut baitu in apa, l-a batut vantu si a doua zi avea febra, iuhu! asta mai imi lipsea, oricum reuseam sa ne plimbam in fiecare seara pe malu apei si asta era f bine ptr toata lumea, o sa pun si niste poze, va anunt eu cand.
L-am vazut pe RAres al iulianei care se pare ca se plimba prin herastrau ca noi, si daca ii vad o sa-i trag de maneca, asa ca nu te speria de noi.Sunt mari bebeii nostri ce mai!
LA treaba cu slabitu ar trebui sa particip si eu, ca prea se mira toata lumea, vai laura... da ce te-ai mai implinit, e asta e, am inceput sa ma idop cu pepene, ca sa nu mai imi fie asa foame, dar cand inghetata sau ciocolata sunt asa bune, de ce sa nu mananc?Nu stiu ce-i cu mine dar as manca numai dulciuri.
HAi ca va pup si mai intru sa pun pozele!

Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai}.
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna fetelor,
nu prea am mai scris, dar va citesc zilnic
Noi iesim in fiecare zi la plimbare, 2-3 ore dimineata si 2-3 ore seara; ne plimbam pe un stadion si facem si noi aprox. 5 km dimineata si 5-6 seara.Lui Sebastian ii place foarte mult la plimbare, este marait daca nu-l scot afara, chiar incepe sa fie mofturos daca depasesc ora obisnuita la care iesim. Are 6.300 kg,creste vazand cu ochii;nu i-am inceput diversificarea (vreau sa astept pana la 4 luni), cu toate ca doctora lui propusese sa-i introduc sucul de fructe inca de la 2,5 luni.Este un zambaret si jumatate, de abia asteapta sa vorbesti si sa razi cu el; rade in hohote destul de zgomotos inca de pe la 2 luni. Si el apuca jucariile, isi scoate si isi baga singur suzeta in gurita; trebuie sa fiu atenta sa nu bage tot ce apuca in gura; mai nou este fascinat de mainile mele, le apuca si le studiaza indelung.
Ce nu prea imi place este ca se cam sperie, iar lunea si martea viitoare trebuie sa-i faca partea a doua la operatia de hidrocel (poate va mai amintiti, prima a fost la o luna)-cu anestezie generala.Imi este groaza, acum ma pregatesc psihic....

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

continuare...
eu sunt inca la regim anti-colici, adica mananc numai carne ,lactate, ...si cam atat; de inghetata,pepene si alte bunatati nici nu poate fi vorba...Am mai incercat saptamana aceasta cu niste legume si a mai facut o criza in seara respectiva. Eu am reusit sa slabesc in 3 luni 4 kg, dar mai am multe...numai vreo 10 Kg!!!!! Zilele acestea am inceput regimul disociat Montignac; sper sa merga...

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

buna fetili si baietii
promit solemn ca diseara stau sa va povestesc cum a fost in concediu si ce ni s-a mai intamplat sapt asta.. acuma sunt tare amarata: e bb marait, va povestesc diseara ce si cum
Felicitari Mona!!!

si o singura treaba vreau sa zic si eu cred ca Madutzei: de urlat a urlat si Alex cand l-am dus in loc strain prima data, culmea era ca era afara la iarba verde de se uita toata lumea stramb la mine ca ziceau ca am tinut copilul 2 luni jumate numa' in casa. Mi-a plans o zi intreaga cu pauze sa manance si sa doarma cate jumatate de ora la mine sau la ta'su in brate. Spre seara a inceput sa arunce priviri curioase in jur si pana la urma a adormit (culmea) in carucior. Cred ca a zis ceva de "imi bag picioarele, eu ma culc) si a dormit vreo 2 ore in ciuda relativei agitatii din jur. Dupa episodul asta am fost cu el la viitoarea lui nasa unde a marait vreo 20 minute (timp in care am stat in imediata lui apropiere) dupa care nu a mai avut nici o treaba. Recunosc ca mi-a fost cam frica sa plec cu el in concediu si ajunsi acolo nu am desfacut bagajele pana nu a adormit copilul la el in patut ca sa fim convinsi ca putem ramane...
Deci ideea era (ca m-am pierdut in povestiri) sa nu cedezi si sa astepti sa se convinga Uca ca nu pateste nimic. Si e mai usor cand e mai mica. Alex s-a invatat cu parintii lui plimbareti si aseara in supermarket imi cauta tzatzele de zor prin tricou ca lui ii era foame si nu-i pasa de altceva. si uite asa am alaptat pe genunchi in fata alimentarei ca nu era nici macar un gard sau o bordura pe care sa ma asez. Bine ca n-am primit si de pomana
va pup revin

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetiliii :)!

Madutza, saru'mana de urari!!! Numai bine si Ucai tale!!!

Ayumi si Raducu, sa cresteti mari si sanatosi!!!

Mamaleone si Oanna, bine ati revenit!!!
Mamaleone, ce ma bucur ca nu-i nimic cu puii tai!!! I-ai trimis la origine pe cei care te-au pus pe jar? ... ca eu una as fi facut-o!!! La asa ceva nu se "incurca borcanele"! Ei, in fine, bine ca-i totul OK! Si poti sa te lauzi, eu una te inteleg perfect ... ca si eu as povesti non-stop de fi-miu si ce smecher e el ;) Lasa sa ne traiasca la fiecare in parte!!!

Iuliana, e Raresul tau o frumusete mica!!! Inca nu m-am hotarat cui ii seamana ... dar parca tot cu tine!!

Laura, drum bun!! Si botez reusit!!!
Apropos, eu una nu stiu ce sa fac ... nasa afla cam la mijlocul lui octombrie daca poate veni - e chestie de viza, ca nu prea poate sa iasa fara viza din Monaco, si atunci de abia afla daca primeste viza sau nu - deci nu-i sigur nici atunci ... eu aici in Ingolstadt nu prea vreau sa fac botez ca-i o biserica imprumutata, are doar acces la ea o duminica pe luna, deci depind de data aceea ... as vrea la München, dar aia nu prea trec peste cel de aici ... tot o incurcatura. Asa ma oftic ca nu am fost in tara ptr. botez ... parca vad ca nici in octombrie nu-l facem ... nu stiu, sunt cam intoarsa pe dos cu chestia asta!

Irinel, mai Cris doarme ziua f. f. putin ... doar asa o jumatate de ora la 2-2,5 ore ... si atunci greu, ca daca ar fi dupa el nu ar dormi nici atunci, dar cu oboseala nu te joci :) Noaptea imi doarme bine - de obicei! - , mananca dormind ca-l aud eu cand se foieste si-i dau repede ... dar cateodata mai are si nopti proaste. Pur si simplu plangea dormind ... si se linistea doar cu ceai, suzeta sau leganat. Noroc ca sunt rare ...

Sunt multumita de Crisuletz, a reactionat super la diversificare ... sau sa zicem mai bine, la prima incercare. A deschis gurita de fiecare data cand atingeam buzele cu lingurita, dar nu a supt el, ci i-am bagat eu lingurita in gurita, ca altfel nu mergea ... el statea gu gurita deschisa eu cu lingurita in aea, deci a picat teoria cu suptul din lingurita. Molfaia pasta in gurita si o inghitea ... doar cand s-a saturat sau plictisit a inceput s-o impinga cu limbuta afara ... dar sunt multumita, a papat cateva lingurite. Azi ma duc sa-i iau si cereale, sa vedem cum e si cu astea ...
Si raportul de la 4 luni: apuca cu ambele maine, tine bine in manita, schimba dintr-o mana in alta, baga totul in gura - inclusiv degetele mele cand le prinde :) - isi tine capul de pot sa-l duc cum vreau eu - imi place tinandu-l sub brat si lui ca "zboara" :) ... "vorbeste" de nu mai poti spune o vorbulitza pe langa el, rade cu mai toata lumea, ii place sa fie plimbat ... ce sa mai, e deja baiat mare :)

Si inca ceva ... acum un an pe timpul asta aflam ca sunt insarcinata, ca o sa-l avem pe "Sufletzelul" nostru ... si in curand se face anul de cand va cunosc pe voi ... ce mai trece timpul!!!!

VA pupic! Pupici si mai dulci ptr. bb-ici!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Irinusha, ma bucur ca a fost ok cu diversificarea. Sa stii ca prima data au tendinta de a suge, dar dupa aia daca le bagi in gurita stiu ca trebuie sa deschida gura mare-mare. Te intrebi de unde sunt eu experta? Asa am facut cu vecinutul meu si fratele de lapte al Ucai.

Maria, merci pt. sfaturi. Si eu reau sa fac la fel, sa il scot din ce in ce mai mult in vizite. La bunici, prin vecini...sa se obisnuiasaca. Altfel o sa ne faca un program de nu ne vedem. Si noi suntem plimbareti de fel. Faza e ca pana la 3 luni nu facea asa, acum a inceput.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Maria pai atunci asteptam povestea

Irinusha ma bucur ca esti multumita de cum a reactionat Crisu la diversificare ,ehei dar kiar ca e baiat mare ,tu anul trecut aflai ca esti insarcinata iar la mine de abia se montase samburelul de Ayumi Ce mai trece timpul ,ai dreptate.La multi ani lui Crisuletul si multa multa fericire.
Anacami iti doresc sa iasa bine cu operatia ,tu kiar faci plimbari lungi ,mai fetelor dar dupa ce va da-ti voi seama cati km parcurge-ti?
Mamaleone bine ca a fost doar o greseala ,ca stiu ca iti faceai griji.

Fetelor Ayumi mi-a adormit la ora 19 si de atunci vad ca tot imi doarme ,sa culcat si nemancata ,sper s nu ma tina treaza la noapte .Se vede treaba ca ia priit plimbarea ,de nu ia mai trebuit ei nici mancarica nici nimic .Am pus-o iar in patut si a adormit ,bineanteles ca tot pe burtica .
Mey fetelor de ce nu mi-ati spus voi mie ca bebe doarme asa bine pe burtica?Eu o culcam numai pe spate ,asta pana sa se intoarca ea singura pe burta si asa se supara si dadea din manutze si picioruse de ziceai ca e un gandacel intors pe dos,caci mie imi era frica sa o pun pe burta sa doarma ,dar acum de cand vad ca-si invarte singura capul in toate partile numai am nici un fel de griji ,asa se invrte in patut de zici ca e copil mare.
Cele care ave-ti probleme cu dormitul bebeilor ,incercati si voi ,poate merge si la voi smekeria asta ,insa daca stiti ca bebeii isi invart capul cu usurinta de pe o parte pe alta ,altfel eu nu va recomand caci si mie mi-a fost frica cu asa ceva pana acum.

Pupici mai vorbim.

Poze cu Ayu - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Irinusha kiar asa mey ,pe cand niste poze noi cu Crisuletz ?Vrem sa-l vedem la 4 luni ale lui ce baiat ffrumos si voinic sa facut.

Mergi la inceput