Mamici de septembrie-octombrie 2004 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Hei, lume noua! Bine te-ai reintors printre noi Ioana ! Incepusem sa intru la banuieli, credeam ca BB Alesio s-a grabit si nu ne dai de veste! Bine ca sunteti OK, asteptam vesti maine!

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Salutari la lume.Nu mai naste nimeni?Sau tineti secret?Si eu ma pot lauda ca stau binisor la capitolul kg,de la 73+ de kg in ultimele zile de,acum la 3 saptamani implinite sambata am 60,5kg .Prin urmare si asa deci sunt incantata de chestioara asta;stiu ca mai am vreo 10-12 kg pana la forma initiala de 48-49kg in nov-dec inainte de gravizenie,dar este timp.Ce ma cam supara acum e ca nu prea mai vine laptic in cantitati necesare si am apelat din nou la suplimentul de formula,si Giulia proteteaza,adica papaleste de foame dar vomita tot si plange iar de foame.Cam astea ar fi noutatile despre noi.Fug la somnic ca doarme si pisoiu si sa profit si eu.V-am pupicit pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Buna seara,dragi actuale si viitoare mamici.Ca si Pufymic,nici eu nu am mai avut acces la net de vreo luna-doua,dar ma bucur sa va regasesc.

Roandre si Blue,felicitari pt.bebici.De-abia astept sa vina si la noi BB....

Eu sunt in general bine, la birou nu am mai fost,nu ma plang prea tare de dureri....Doar ca ma intorc greu de pe o parte pe alta,in pat,de o saptamana mi s-au umflat picioarele in asa hal,incat nici nu mi se mai vad gleznele si ma dor degetele de la maini.....Toate sunt insa suportabile.

Joia asta mergem din nou la eco, la Iosup, si de-abia astept sa vad ce zice de BB.DPN e undeva intre 12-19 oct, va trebui sa stabilesc,impreuna cu dr.Badiu ( Spit.Municipal) data cezarianei....Eu as vrea sa fie pe 12 oct....Sa vedem....

Hai sa va pun si voua cateva din intrebarile care ma framanta pe mine,poate mai stiti voi cate una alta...

V-ati cumparat carucior?Eu am dat o raita prin Cora si Unirea,nu am gasit ceva Ok si dpdv.al calitatii si al pretului....Mai caut....

Voi ce stiti? Biberoanele astea din plastic, care sunt mai usoare, se pot steriliza?Sunt oare mai bune cele din sticla? Cam cate bibe ar trebui sa avem la inceput?

Dar pompa de san? O fi mai buna cea manuala sau cea electrica?Ce marca? Nuk, Chicco?

De sterilizatoare stiti ceva?Care ar fi mai bune?Am vazut oferta de la 1.500.000 pana la 4.500.000....E o nebunie cat de scumpe sunt....

Sper ca nu v-am facut creierii praf cu atatea intrebari, sper insa ca sunt de interes general si raspunsurile ne vor ajuta.

Patrice si Ilinca ( DPN 19 oct)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Deci...draga Patrice, din experienta pot spune ca la inceput, cam primele 4-5 luni eu am folosit biberoane de sticla de la Chicco si am fost foarte multumita de ele. Acum, din cate am inteles, cica ar fi bune si cele din plastic dar musai sa-ti iei si sterilizator care este bun si pt. biberoanele de plastic. De pat sau carut nu stiu ce sa zic, eu le am de la Ioana. Pompa de san eu am avut la Ioana si a fost extraordinar de buna (de altfel singura cu care am reusit sa fac ceva) de la Chicco tip seringa (musai). Acum tot asa vreau sa-mi iau!

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neata dragutelor!

LORENA: mesc mult pt incurajari..sincer si eu am inceput sa cred ca e mica..daca toata lumea imi spune asa...ce sa fac...hihi...m-am uitat la poze..radea stefu meu (sotzu)ca ma uitam la el..si apoi fuguta la oglinda pt inspectie din fata si profil a burticii noastre..sunt defecta..clar.
OK...promit ca incerc sa profit de statul la Valcea...sa=mi spui pe unde ai vrea sa ma plimb mai mult...dar faza nasoala cu statul acolo e ca nu am internet..si o sa-mi lipsiti groaznic

Pupici,

Ania & bebitza Ina
http://community.webshots.com/user/anielast

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Neata fetele!
Eu am cam umblat ziele astea, nu am apucat sa citesc tot ce ati scris.
Am mai facut si niste poze o sa le pun pe pagina mea va anunt cand sa va uitati.
Si mie mi se umfla picioarele, seara ma ales sunt ff umflate mai nou ma scol deja umflata desi incerc sa nu manac prea sarat. DE vreo 3 nopti de cand e racoare bine seara dorm si eu bine, cu vreo 2,3 drumuri la pisu.
Vineri am vorbit cu dr meu, mi-a spus clar sa nu epilez (rad) eu acasa, pt ca pot face foliculita adica infectarea unui fir de par si sa astept pana la internare ca sunt infirmiere care se ocupa cu asta si totul e steril. Oricum imi iau de acasa lama sau bic.
Daca nu apuca durerile pana atunci probail vineri pe 1 oct ma interneaza de dimineata si pe la 4,5 dupa-amiaza ma opereaza si marti daca totul e bine voi fi acasa.
Lunea trecuta v-am spus ca mi-a luat secretie pt analiza si mi-a iesit candida, mi-a spus ca e normal si am primit un tratament cu Neogyn, care este o solutie in niste miniirigatoare de unica folosinta pt spalaturi de 2 ori pe zi.
Cam astea sunt noutatile mele.
Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora de 35
sapt
http://community.webshots.com/user/madaspa
spit.Giulesti, dr Riga Bogdan
DPN 1 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Imi vine sa mor. Am scris ditamai epistola pt. ca apoi sa vad ca nu-s logata.
Nu mai am rabdare sa mai scriu tot ca-s zombi de somn. Nu pot sa dorm de nici o culoare, Ma dor si okii si capul de innebunesc. Asa ma oftic ca nu pot pune in aplicare sfatul proaspetelor mamici privind somnul.

Adela multumesc pt. incurajare. Intr-adervar se zvonea ca s-ar face renovari la sp. dar la cate se promit si cate se fac eu sunt f. sceptica. Dar sa fie intr-un ceaqs buna si sa fie asa cum zici tu ca tare mult mi-ar placea.

Simona bine ai venit printre noi.
Ioana bine ai revenit. Asteptam vesti de la controlu la nenea dr.

Cristina frumusica foc si povestea nasterii tale. Sa sti ca tare m-am speriat cand am citit despre toxemia gravidica mai ales ca si eu in vreo 2 sapt. si am pus 5 kg. pe mine. Am tensiunea totusi destul de buna zic eu 13 cu 9 sapt. trecuta cd. mi-am luat-o. Totusi crezi ca ar trebui sa-mi fac probleme? mai ales ca au cam inceput sa mi se umfle si mie mainile si picioarele dar nu exagerat zic eu.
Da-mi te rog dc. poti si ai timp si mie mai multicele date despre toxemia asta.

Hai ca va pup dulce pe burtici, mamici si bebici mici.

Aura

P.S. Am uitat sa ma laud :ieri a reusit sotzul meu sa ma epileze. Asa bine ma simt acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Neata fetelot!

Ma intrebati cum de am slabit asa repede. Raspunsul e Alexia care cel putin azi-noapte m-a chinuit ca pe hotii de cai. S-a trezit din ora in ora sa manance. Asta n-ar fi nimi, dar apoi trebuie sa stai s-o schimbi (are deosebita placere ca dupa fiecare supt sa faca kaka pe ea), apoi sa scoata aerul, moment in care mai si vomita putin....Si uite asa toata noaptea am stat la dispozitia ei. Sunt ca un zombi. Nici pofta de mancare nu am si mananc foarte putin desi ma chinui sa mananc mai mult. Sunt atat de obosita ca nici foame nu mai imi e. De vreo doua zile e posibil sa ma fi tras curentul ca in fiecare noapte ma ia cu transpiratii reci de nu ma pot incalzi deloc iar apoi simt ca iau foc de caldura. Piciorul care mi l-am luxat nu mai este asa umflat dar tot ma doare. Cred ca s-au strans toate la mine acum!
Nu v-am spus, bebelinei i-a cazut sambata in sfarsit buricul!....asa bine mi-a parut.
Fetele cu bebei, voi cum ii ingrijiti buricul dupa ce a cazut? Alexiei i-a ramas buricul putin iesit in afara. La voi cum este? Baita i-ati facut dupa ce i-a cazut buricul la cat timp?

Pupici!...ma duc sa incerc sa mananc ceva pana nu se trezeste "pompita mica"!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Buna la toata lumea
am lipsit si eu o perioada, acasa nu am internet, dar sunt in trecere pe la servici, si am intrat un pic sa va salut!
felicitari celor care au facut cunostinta cu bebelasii lor, multa sanatate!
Ioana, bine ai revenit! sper sa ne dai vesti bune despre Alesio!
si noi suntem bine, in afara faptului ca nu putem dormi noaptea si sunt umflata rau!
in princpiu eu voi naste cam in 2 saptamani, cel putin asa ne-a programat dr. cezariana!
sper ca toate sunteti bine, va mai scriu cand mai reusesc sa intru pe forum!
numai bine
Cali, 36 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna burtici si mamici!!!
Acum am venit de la medic, care a zis asa: bb mic e sanatos, are 2700 gr, sta cu caputul in sus in stanga pe sub coastele mele si cu fundicul in dreapta jos, si nu mai are loc in burtica decat de stat, de intors nu are loc, deci se pare ca voi naste cu cezariana.
I-am zis de edeme si mi-a zis sa-mi masor tensiunea la fiecare 2 zile si dc e prea mare sa merg rapid la spital.
In rest dc nu nasc pana peste 2 sapt, sa merg la el din nou, si poate facem atunci cezariana.
Cam astea sunt noutatile.....va mai tinem la curent cand mai trecem pe la net.
Pupici, Ioana si Alesio mic(36 sapt si 6 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput