Mamici de septembrie-octombrie 2004 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
anielas spune:
Buna fetelor!
Doamne ce bebici dragalasi aveti! Sa va traiasca, sa fie sanatosi si papaciosi!
Noi am fost in vizita pe la Valcea cateva zile si am reusit sa ma stresez de'a binelea ca toata lumea imi spune ca am burtica prea mica. Inca nu am fost la ecograf..ar tb sa merg peste vreo 2-3 sapt..cand ma duc definitiv la Valcea, in asteptarea marelui moment. Pana atunci incerc sa ma linistesc singura...dar se pare ca nu prea reusesc.
Eu azi am intrat in 34 saptamani si vazand ca voi toate va masurati burticutele am incercat si eu...si iar panica...acum nu stiu daca am procedat bine...dar cand am fost la medicul de fam..sapt trecuta...m-a masurat stand pe spate..cu picioarele stranse...si practic a masurat doar portiunea in care se simtea bebele...adica nu pana in zona sanilor...si au rezultat cam 27cm . Voi cum masurati?
Ce ar tb sa fac..nu stiu cum sa ma linistesc in privinta asta...
Georgiana...nu-ti fa probleme legate de starile astea de plans isteric..cred ca sunt din cauza avalansei de hormoni...si eu patesc la fel...intr-o zi mi-am stricat una din perechile de pantaloni de gravidutza..dar nu era mare lucru..si pot sa-ti spun ca am plans in hohote jumatate de zi...alta data mi s-a parut doar ca mama avea o voce mai ciudata la telefon..si incepi iar si plangi...ca cine stie ce o fi avand...
Hai ca v-am innebunit...mi-ati lipsit tare mult saptamana trecuta cat nu am avut acces la internet
Ania & bebitza Ina
http://community.webshots.com/user/anielast
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinah spune:
Ania stai linistita cu burtica. Eu am avut burtica extrem de mica, cred ca o aveam la 37 de saptamani, la final, cam cat a ta din prima poza si am un bebe sanatos. Marimea burtii nu conteaza. Dar incearca totusi sa mananci ceva carnita...nici mie nu-mi place dar am facut efortul asta...
Si doctorii se minunau de ea...dar la eco imi ziceau ca bb-ul e ok.
Am pus la povestea nasterii link catre burtic...daca vrei sa te mai linistesti uita-te si nu-ti fa griji. BB-ul o sa fie ok.
Poze Armin
danyce spune:
Da, Georgiana,chiar am noroc cu soacra-mea. Trebuie sa recunosc ca am parte de niste socri minunati care m-au primit cu bratele deschise din prima clipa si care ar face orice pentru mine. Acum nu pot beneficia de ajutorul mamei deoarece e asa departe de mine si nu isi poate lua liber cand vrea sa vina la mine, asa ca ma bucur ca am o astfel de soacra care imi sare in ajutor oricand am nevoie.A propos de pastilele de stat treaza, si eu am exact aceeasi senzatie si m-am saturat deja de cat mi se spune sa dorm daca eu nu pot si pace.
Roandre, dar ce repede ai scapat de kg!!! Cum asa ? Doar de la ingrijitul micutei sau ti s-a diminuat considerabil pofta de mancare? Sau e o combinatie a acestor factori?
Pupici,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
anielas spune:
Merci mult Alina pentru incurajari! Am vazut pozele tale..chiar ca aveai burticutza micutza si doamne ce mandrete de bebelas ai. Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!
Ai dreptate..cred ca ar tb sa-mi bag mainile in urechi si sa nu mai plec capul la tot ce spun ceilalti...ca a devenit parca obsesiv...vai ce burtica mica..nu ti-a mai crescut deloc...etc..e groaznic...
Pupici,
Ania & bebitza Ina
http://community.webshots.com/user/anielast
frosa spune:
Buna fetelor,
Iulyp, tu ai intrebat de unde am luat sutienul. Chiar de la Carrefour magazinul Jolidon.
Mihaela ce repede ai slabit. Adevarul este ca si eu la primul copil tot asa de repede am dat jos kilogramele. Eram asa de stresata si obosita ca s/au dus imediat.
Eu nu am noutati, decit ca nu mai stau in pat, am inceput sa ies si ma dor toti muschii ca la febra musculara.
Monica 38 saptamini
georgiana.david spune:
'neata
Iar e liniste pe forum, in week end nu prea vreti sa scrieti fetelor!
Eu am dormit binisor doar ca m-am trezit de 6 ori sa merg la baie. Azi mi-e bine chiar ma pregatesc sa merg la locuinta noua sa aranjez lucrurile prin dulapuri (sa vedem cat rezist).
Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu
http://photos.yahoo.com/giorgios72
blue77 spune:
Salut fetelor
Roandre ai dreptate kilogramele vad ca se topesc si la mine , in fiecare zi pierd cate un kg. si eu am destule de pierdut.Marti aveam 80 iar azi am 76 deja , unul pe zi :)).
Mie mi-a zis doctorul ca pot sa-l las pe Marc sa doarma maxim 4 ore...asa ca incerc sa-i fac program sa doarma cam 3 ore si apoi mancare si iar somn.Vad ca si bebe meu nu plange noaptea , ma trezesc eu din 3 in 3 ore ca ceasul in schimb si il scol.Sa nu vorbesc intr-un ceas rau dar nici colici n-am mai avut decat in prima zi de venit acasa....sa speram ca ramane asa teaba.
Azi ajunge mami la noi , sunt asa de emotionata...:)).Sotul meu i-a suplinit lipsa poana acum...mare lucru fetelor sa fie cineva cand veniti acasa de la maternitate si sa nu faceti nimic decat sa-l hraniti pe bebe si sa dormiti.
Mai ales ca va prinde oboseala din urma si vreo 2 zile e cam nasol ...plus ca daca suntem obosite mai ne loveste si o bucata de baby blues.
Pupici la toate si aveti grija de bebici si burtici
Cristina si bebe Marc
http://marele.free.fr/MarcAdrian/
lorena_andreianu spune:
Ei, uite Georgiana, ca eu sunt! Am vrut sa intru si ieri mai pe seara, dar nu a mers situl... m-am enervat groaznic.
Eu raportez ca dorm non-stop! Ce bine ca s-a intors bebe cu capul in jos... Abia dimineata il simt dand din picioruse si nu mai pot dormi. In rest, foarte rar nu adoarme seara... Deci profit cat se poate de acasta perioada si ascult sfatul tinerelor mamici. Bine, nu va inchipuiti ca nu ma doare si pe mine spatele; nu ma duc la baie de n ori pe noapte sau nu mi-e greu sa ma intorc de pe o parte pe alta...
dar totusi, pot dormi!!!
Ania, nu-ti face griji. Noi, vitezele, ne-am masurat burtica in picioare, ce credeai? La mine e alta problema: cred EU ca am burta mica.
Eu am 26 cm daca stau culcata (cf. ultimului control)... deci...
Uita-te la pozele mele cu burtica si mai vb...
A propos, sa profiti cat mai mult de sederea la Valcea... asa, si pentru mine
Danyce, vreau si eu soacra ca a ta!
Fetele, am uitat sa va zic ca la ultima eco mi-a zis dr ca DPN e 14 octombrie... deci decalare toatala... Sa-l cred?
We placut in continuare! si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Buna fetelor(burtici si mamici)!
In primul rand felicitari mamicilor care-si tin deja comorile in brate!Sa fiti fericite si sa va traiasca bebicii!
Eu sunt in Cluj acum, dupa o lunga pauza(de 2 luni) in care am stat la tara la parintii lui Ovi.
Maine mergem la doctor sa vedem ce ne mai spune, asa ca noutatile vi le dam maine!
In rest eu inca ma plang, de dureri de burtica, de spate(ingrozitoare care nu ma lasa sa dorm) si de picioare umflate(nu stiu ce sa-mi mai iau in picioare ca nu mai incap in nimic).
Alesio mic e miscaret, si scumpic, si de-abia astep[tam sa vina pe lume sa-l iubim....
Voi sper ca sunteti bine toate si bebicii la fel.
Pupici, Ioana si Alesio mic(36 sapt si 4 zile)
http://photos.yahoo.com/pufymic
danyce spune:
Buna ziua, fetelor,
Vad ca nu e asa de multa activitate, dar aveti o scuza: e weekend.
Pufymic, imi pare tare bine sa mai aud de tine. Sa nu uiti cumva sa nu ne dai de stire, intr-un fel sau altul, cand apare Alesio cel mic.
Si mie mi se umfla picioarele ingrozitor si mi le simt extrem de grele cand ma duc in sfarsit la culcare. Si, chiar daca toata lumea ma sfatuieste sa stau cu picioarele in sus, eu nu prea reusesc deoarece nu-mi place sa stau fara a face nimic, iar in aceasta pozitie pot doar sa citesc.
Va urez o duminica placuta si sper sa va citesc mai tarziu. Pupici,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem