Bebelusi de iulie-august 2004
Raspunsuri - Pagina 14
corianai spune:
Neata,
Monica vad ca si tie ti-a zis dr. Anca de Exluton. Am cumparat si eu o cutie inainte sa plec dar nu am luat inca. Dr zicea ca se pot incepe oricand indiferent de ziua in care te afli a ciclului. Si incepe efectul dupa 24 ore. La fel pot fi intrerupte oricand. Deci pentru persoanele organizate care stiu bine cand au chef de treaba sunt f bune Din pacate aici eu nu pot sa cumpar anticonceptionale fara reteta asa ca va trebui sa merg si sa fac teste. Mai trag de timp ca vad ca laptele meu se imputineaza pe zi ce trece.
Alex si eu am aceeasi problema cu slabitul. Am dat 3 kg de cand am iesit din maternitate. Mai am numai 8 de dat... Nu incap in nimic si sunt ca un hipopotam Adevarul e ca si mananc ca sparta. Tot zic ca dupa ce termin cu alaptatul ma pun pe dieta, sper sa nu uit
In rest noi suntem ok, zilele astea am tot mers la plaja. Sa vedem cat mai tine vremea asta super.
Va pup
Dorsilia spune:
Eu am ameteli, cand schimb pozitia, directia de mers....dela ce D-zeu ar putea fi ?? Ce credeti? Tensiunea nu e mica nici mare, e buna. Tare-s necajita !
lia
Andries spune:
Buna,
Lia, dar tu mananci suficient ?? Ca si eu aveam aceleasi probleme, dureri de cap si ameteli de ma tineam de pereti, dar s-au rezolvat cu algocalmin, cafea si evident mancare.
Am incercat sa tin regim de slabire ... dupa 3 zile de post si de ameteli pur si simplu am fost in vizita la mama si i-am golit frigiderul...asa ca am renuntat la regim.
Zahar eu ii pun in ceai (in lapte nu, ca laptele este dulce si asa), il fierb sa nu fermenteze si ii dau si 200 ml pe zi daca vrea. La mine in casa este extrem de cald si altfel bebelul se deshidrateaza. In primele zile ma speriasem, erau 30 de grade in casa si ajunsese sa nu mai faca pipi suficient... asa ca .. eu ii dau ceai ca ii place si vad ca ii merge bine.
Andries
alexa22gandi81 spune:
Mamici doctorul meu a spus ca atat timp cat alaptez nu am menstruatie,doar in cazul in care alaptez 1 an de zile se poate sa vina si singurele metode de protectie sunt:spirala cu hormoni sau condomul,voi ce stiti si cum de aveti voie sa luati pile,sau ce e mai exact Exluton?
pupici.
alexandra si bebe Alexander
www.schloesslstube.com/bogendorf/de/default.htm
http://de.f2.pg.photos.yahoo.com/ph/alexastan1981/my_photos
Andries spune:
Pentru mamele care deja au botezat: ce ati cumparat cadou pentru nasi? Dar pentru restul de persoane care au venit la masa/cumatrie?
Eu m-am uitat pe un topic de genul acesta la sectiunea "Nunti, botezuri" dar nu ma inspira, nasii mei nu ar aprecia ceva de genul: vaza, obiect de decorat casa, serviciu de cafea, etc. asa ca va intreb si pe voi ca sunteti mai aproape de eveniment, poate ma luminez si eu cu o idee.
Eu la toate botezurile la care am fost invitata am primit cadou prosoape (din acelea mari).
Multam,
Andries
Dorsilia spune:
Andries, eu zic ca mananc suficient, adica nu tin regim inca, desi mai am vreo 3-4 kg de dat jos, de aia nu-mi explic de ce ma doare capul. Cauze hormonale e simplu de spus. iau paracetamol, algocalmin fiole n-am baut niciodata, mi-au dat in spital, dupa ce am nascut, nu stiu pt ce, insa nu le-am baut. Am crezut ca am tensiunea mica, in spital imi scazuse la 80-90/50-60, insa se pare ca nu e nici asta. O sa vad daca rezulta ceva din analizele de sange si urina.
Eu am messenger
- pe yahoo (mihaela30lia@yahoo.com),
- ICQ (223824845)
- sau pe MSN (niusica@hotmail.com)
Daca vreti, cand avem timp putem comunica repede, simplu si asa.
mersi
lia
mitzura spune:
Salutare!
Mai doctorita mea nu a auzit - presupun - de Exluton (ma gandesc ca sunt pilule, nu?). Mie mi-a recomandat Pharmatex, ovule sau crema, ca zicea ca nu sunt bune pilulele cand alaptezi. Am luat eu crema respectiva, dar deocamdata asteptam si cheful de..., ca zici ca am devenit o fiinta asexuata . N-am nici cea mai mica tragere de inima spre sex. Si nici sotul nu cere. Bebe asta ne-a acaparat cu totul.
O sa incerc sa ma intorc si eu pe ceai normal, sa las Baby Drink-ul la o parte, sa vad daca reusesc si mai vrea sa bea. Oricum noi nu ne omoram cu ceaiul.
Andries, nu cred ca pot sa te ajut, noi am avut botezul dar n-am facut cadou nici la nasi nici la ceilalti care au participat. Eu sunt din Sibiu si pe aici nu avem obiceiul asta. Doar la nunta se face cadou la nasi si atunci le-am cumparat un robot de bucatarie.
M-am hotarat - dupa ce am cerut mai multe pareri- si o sa incep cu sucurile de fructe doar dupa ce implineste bebe 3 luni, nu mai devreme, in ciuda opiniei doctoritei mele. Mi se pare prea devreme acum, la doua luni. Mai ales ca Tudor mananca mai mult de la san, sunt zile intregi in care nu ii dau completare.
mitzura cu bebe Tudor Codrin