bona de alta religie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Sa va povestesc si eu ceva. Am avut o educatoare ortodoxa, fiica de preot. Femeia era aproape de pensionare. la inceput parea de treaba. Intr-o zi Robi mi-a pus niste intrebari ciudate gen "mami, noi vom merge in cer daca murim?" s.a, deci niste intrebari religioase care se invarteau doar in jurul mortii. I-am spus baiatului, ca daca vom avea multi bani, vom merge in cer cu avionul si la sosire vom ateriza, si e normal ca oamenii care calatoresc sa se urce pana-n cer, dar asta nu inseamna ca ei mor. Am avut o discutie si cu educatoarea, si am intrebat-o ca din toate cunostintele ei teologice numai despre moarte putea vorbi cu niste copii de 3-4 anisori??? Anul urmator facea si porcarii mai mari cu copiii, deci dupa un scandal imens (i-am tarat si prin presa locala) am schimbat gradinita.
Decat o idioata ca si educatoarea respectiva, (cu diploma de studii superioare!!!) prefer o femeie simpla, chiar daca e pocaita. Oricum la trei anisori copilul va merge la gradi, nu?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Bona mea este reformata dar niciodata nu am avut probleme legat de acest lucru!
Nu m-a deranjat de la inceput,ii spune lui rares de Doamne-Doamne,ingerasi,rugaciuni!
Pe mine nu ma deranjeaza deoarece sunt putine diferente intre cele doua reliugii insa la tine nu stiu ce sa spun!
Totusi parerea mea e ca daca ai gasii pe alcineva ar fii mai bine!E o simpla parere nu trebuie sa faci asa!
Copii vrand ne vrand invata multe dela bone , asa ca trebuie sa avem grija pe cine aducem in casa sa le fie exemplu!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Si eu as zice la fel ca Ionela-Roxana: daca ai un dubiu cit de mic asupra ei, mai ales daca ti se pare ca fetita ei de 10 ani are un comportament un pic ciudat, mai bine cauta pe altcineva. Plus ca fiind vecina cu tine, daca la un moment dat observi ceva ce nu-ti convine, o sa fie mai neplacut sa te certi cu ea. Stiu din proprie experienta ca nu e bine sa faci afaceri cu rude sau vecini, pt ca nu poti fi atit de exigenta pe cit ai fi cu o persoana straina.
Soacra mea este evanghelista (daca asa s-o zice). Nu e nimic grav in credinta ei, decit ca nu recunosc biserica si preotii si toate traditiile legate de aceasta (si n-ai idee ce enervant poate sa fie lucrul asta citeodata), nu poarta cruce si nu tin icoane in casa. Cel mai enervant lucru este ca toata ziua asculta radio Vocea Evangheliei si se uita pe Tele 7 abc. Astea cred eu ca sunt lucruri care il marcheaza in subconstient pe bebe.
Deci, daca ai o alta varianta, eu zic sa gasesti pe altcineva.
Daca nu, si daca vrei sa-l dai repede la gradi, ai putea sa-l lasi cu ea.
Numai bine, si sa ne spui si noua cum te-ai hotarit,

Boghi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumitan@k.ro spune:

deocamdata am dus copilul la ea si a stat citeva ore nu prea am alta varianta si sincer e comod asa
consider ca e prea mica ca sa inteleaga fata de moarte sau doamne-doamne de ce mi-e frica mie sunt niste obiceiuri alimentare proaste sau chiar diverse pedepse pe care nu le pot verifica
de televizor nu ma pling ca sta toata ziua acasa cu ochii in el
ultima oara cind am luat-o de la ea am intrebat-o ce a facut si mi-a spus ca a mai si plins mi-a placut ca a fost sincera

Mergi la inceput