Vreau sa divortez

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by scarmanus

Dupa pragul acesta nici o casatorie nu merita mentinuta numai in virtutea obisnuintei sau pentru ca nu ma bate, ma respecta, etc. Este un om bun cu multe calitati, dar daca la asta se reduce totul, la o relatie platonica, atunci sa fim doar prieteni, nu e nevoie sa fim sot si sotie.
Ma simt mai bine deja...

scarmanus

Draga mea scarmauns , nu ti-am citit povestea ca sa stiu ce a fost sau ce este in viata vpastra dar daca ai sscris aceste rinduri imi pot da si eu cu parerea ca ceea ce faci este bine.Am trecut si eu prin multe si iti sunt alaturi si te sustin in deciziile tale.
Multa sanatate .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-

8 Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Scarmanus, te citesc de un an de zile la diferite topice, inclusiv aici si am ramas totdeauna impresionata de claritatea si forta gandirii tale si de intelepciunea care o insotesc. Dar mai presus de toate, te-am admirat pentru lupta ta in salvarea casniciei, lupta cu tine si mai ales cu sotul tau.
Acum te admir pentru decizia pe care ai luat-o, mai ales ca ea nu se datoreaza unui moft de moment sau unei crize conjugale pasagere. Tot rastimpul, in care ai facut si imposibilul, este garantia cea mai solida ca decizia ta este una corecta.
Iti doresc putere sa razbati ca si pana acum, cu fruntea sus, dar cu mai putine sacrificii!

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput