Voi cum v-ati dat seama ca va inseala?
Raspunsuri - Pagina 3
sora2001 spune:
quote:
Originally posted by RIARA
Miluna,a fost o vreme in care si eu am avut suspiciuni,asta inainte de casatorie dar locuiam impreuna.Si am inceput sa-i controlez mobilul in fiecare zi si in fiecare minut disponibil pina la-m prinsInca nu se inflacarasera,am inteles din mesajul ei ca-i multumeste pentru masa si data viitoare spera sa aibe timp sa vorbeasca mai mult,ba il mai si asigura ca n-o sa afle sotia lui,adica eu.Si fiinca nu mai aveam putere sa iau atitudine de nervi am pus mina pe telefon si am sunat-o pe soacra-mea,pe socru,pe cumnat ,cumnata,pina si pe cel mai mic nepot de noua ani si le-am spus la toti ca barbatul meu ma inseala si ca nu ma mai marit.Sa vezi ce circ a iesit,soacra-mea s-a mai dus si dupa el la serviciSi de atunci si pina in ziua de azi il tin din scurt,si il mai tin ca sa nu-si faca de capSi de maniaca ce sint,de cite ori vine acasa il pun sa se dezbrace in pielea goala sa vad daca nu are vre-un kissmarc pe elasta numai asa de fite
Succes si eu zic sa lupti pentru el nu sa astepti sa se intoarca acasa dupa ce-i trec gargauni ca n-ai sa vezi.
bravooo!!
Ema si Richard-Sora
sora2001 spune:
Miluna, as vrea sa-ti raspund ,dar eu, in general dau raspunsuri dureroase ,asa ca mai bine tac.
Ema si Richard-Sora
ina_nz spune:
quote:
Originally posted by Alyssa
Ca o cunoscatoare in tema...
De fiecare data cind m-a inselat s-a intimplat un lucru... Am citit si in reviste, am auzit si la televizor ca ar fi un semn prevestitor:
Ceva banal, iti vine si sa rizi.... Isi lua citeva perechi de chiloti noi, alt stil insa decit cei pe care ii avea pina atunci...
Eu kiar am ras cu pofta!!! Stii care e lozinca mea preferata pentru situatzii d'astea? "Sa-tzi portzi barbatul cu kilotzii ruptzi in fund ca sa-i fie rushine sa se dezbrace in fatza alteia"
Ina
Eryka spune:
quote:Ina ,mai facut sa rad ,hahaha auzi cu kilotii rupti in fund .
Originally posted by ina_nzquote:
De fiecare data cind m-a inselat s-a intimplat un lucru... Am citit si in reviste, am auzit si la televizor ca ar fi un semn prevestitor:
Ceva banal, iti vine si sa rizi.... Isi lua citeva perechi de chiloti noi, alt stil insa decit cei pe care ii avea pina atunci...
Eu kiar am ras cu pofta!!! Stii care e lozinca mea preferata pentru situatzii d'astea? "Sa-tzi portzi barbatul cu kilotzii ruptzi in fund ca sa-i fie rushine sa se dezbrace in fatza alteia"
Ina
Miluna daca nu esti inca sigura ,nu are rostul sa-l ataci direct,eventual stai de vorba cu el si explicai ce nu-ti convine la comportamentul sau iar tu urmaresetl mai atent.
poze cu Ayu
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)
sora2001 spune:
quote:
Ina
Ema si Richard-Sora
laurajr spune:
riarabravo tie, esti tare pe pozitie , asta imi aminteste de o prietena de-a mamei mele care atunci cand avea suspiciuni il punea pe barbatu-su cu fundul gol intr-un lighean sa vada daca-i pluteste chestia ! Parol ! Avea ea o teorie ca "un organ utilizat" pluteste la suprafata apei...
Simona , nu cumva esti barbat, ca la ei am auzit teorii de astea"lasa iubito, nu fii suparata ca eu tot la tine ma intorc!".Dar ce suntem noi, gara centrala, sala de asteptare pana le vine lor mintea la cap ?
Miluna, din experienta alor mei pot sa-ti spun ca la un moment dat se da singur de gol, hatisul de minciuni devine prea mare ; iti doresc sa fie totul doar o inchipuire de a ta .
Miluna spune:
Lilanda, n-am disparut in ceata. Doar ca nu am vreme sa stau toata ziua pe forum, mai intru din cind in cind, cind imi mai da o pauza cel mic.
Riara, tu chiar ca esti tare. Eu nu am nici o dovada, dar ma gindeam cum as fii reactionat daca as fii descoperit asa un mesaj si zau ca nu m-as fii gindit sa-i sun pe socri .
Alyssa, tare as vrea sa ai dreptate, si chiar asta si sper defapt, ca totul sa fie doar in imaginatia mea si de vina sa fie oboseala acumulata in ultimul timp. Cit despre faza cu chilotii, pare intradevar hilara, si totusi... daca e sa ma gindesc bine, si sotul meu a achizitionat niste chiloti mai deosebiti in ultima vreme. Dar parca nu-mi vine sa cred ca asta nu e ceva firesc. Of.
Asa cum mai multe m-ati sfatuit, cred si eu ca comunicarea este foarte importanta in situatii ca aceasta. Eu sunt si genul care nu poate tine mult o problema ascunsa si ajungem repede la discutii. Din pacate nu reusesc sa scot de la el mare lucru. Daca ii reprosez o anumita atitudine, deobicei si-o corecteaza, cel putin in perioada imediat urmatoare. Dar nu reusesc sa discut cu el problemele de fond, ca sa-mi dau seama ce simte si el.
Cit despre urmarire, recunosc ca mi-a trecut prin cap, dar n-am ajuns inca pina acolo. Desi probabil cea mai eficienta, mi se pare totusi o solutie extrema.
Miluna
marius spune:
Parerea mea este sa te calmezi. De la ganduri la obsesie e un pas foarte mic. De la o idee banala sau firava pe fond de stress omul o dezvolta, isi inchipuie, si mai ..si mai...pai nu? Uneori situatii banale fara importanta duc la relatii esuate din...nimic. Chiar daca uneori se corecteaza relatiile sunt marcate definitiv, apare suspiciunea, neincrederea, erodarea relatiei care nu este nici macar undeva la jumatate de drum.
Parerea mea este sa te calmezi, sa discuti cinstit, pur si simplu cinstit, pe fata cum se spune intr-o zi cand sunteti amandoi odihniti, calmi. Eu asa asa proceda. As spune pur si simplu care e problema mea, nu as acuza doar as spune si as intreba care sunt solutiile de remediere. Impreuna daca sunt solutii. L-as intreba serios daca intelege ce ii spun. Si inca ceva foarte important, as incerca sa aflu (intreband pur si simplu) daca din punctul lui de vedere este ceva de spus, ceva de remediat.
Eu vad doar asa o astfel de situatie.
Daca cele scrise mai sus duc la acelasi raspuns, cel nedorit inseamna ca e timpul sa va vedeti fiecare de drumul vostru in mod cinstit. Undeva, cumva a fost o eroare.
Parere personala.
Marius (www.desprecopii.com)
aalexia spune:
quote:
Originally posted by sora2001quote:
Ina
Ema si Richard-Sora
Sosete noi nu-i trebuiau??????
Nicoleta spune:
Salut.
Apropo de chilotzi... Mie imi zicea nasa mea ca daca iti tii sotul cu chilotzi vechi si fara bani prea multi in buzunar nu are cum sa se duca la amante. (La ei doar ea administreaza banii. Ca el zice ca ii pierde, etc. Asta fiind si un pretext pentru ca sa nu faca piata sau altele...). Iata o solutie.
Nicoleta.