Sfaturi practice casutza gandaceasca (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma
Practic am fost un fel de diriginte de santier si am strans un biblioraft doldora de corespondenta in termeni nu tocmai amabili.

romania is my countryyyyyyyyyyyyy

intereseaza pe cineva ca am lucrat si eu pe un santier (primul carrefour) - a fost o experienta de povestit nepoteilor!

care mai veniti la targul de casute?! sa ne intalnim, sa ne sfatuim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza Mamaruta spune:

Salut gindaceilor constructori, am crezut ca nu mai scrieti.

Gandacelu, cum adica podea in baie si ardezie in bucatarie, nu cumva invers? Eu am vazut pe aici bai cu ceva pe jos, cred ca e tot un fel de ardezie, dara arata super, ca albia unui riu. Mi-a placut grozav descrierea aia cu scinduri asimetrice la podea, nu ai cumva vreo poza? Eu am vazut o dusumea cu scindurile puse in forma de V si da o senzatie de bine, dar descrierea ta mi-a incalzit sufletul. Oricum, eu nu am obiectii la casuta ta, dar iti trebuie neaparat o prispa. Parerea mea!!!

Acum vreau sa va intreb pe cele care nu aveti gaz metan, caldura si apa calda CUM??? Am inteles ca exista centrale electrice, are cineva? Si cam ce consum este (pret) intr-o luna? Dar rezervoare GPL foloseste cineva si daca da, iara as vrea sa va rog sa imi dati niste scoruri (rata de inchiriere, consumul lunar etc)

Sau altaceva, cit ar costa sa trag gazul metan de la 500 m? Intreb pentru ca nu sunt in tara si nu am idee de nimic.

Va tare multumesc si spor la treaba!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danutza Mamaruta
Gandacelu, cum adica podea in baie si ardezie in bucatarie, nu cumva invers? Eu am vazut pe aici bai cu ceva pe jos, cred ca e tot un fel de ardezie, dara arata super, ca albia unui riu. Mi-a placut grozav descrierea aia cu scinduri asimetrice la podea, nu ai cumva vreo poza? Eu am vazut o dusumea cu scindurile puse in forma de V si da o senzatie de bine, dar descrierea ta mi-a incalzit sufletul. Oricum, eu nu am obiectii la casuta ta, dar iti trebuie neaparat o prispa. Parerea mea!!!

scumpa, ma bucur ca mai intereseaza pe cineva subectu meu
io am vazut asta cu ardezia intr-o casuta franceza care copia una japoneza de la mama ei... si da, scandura in baie si ardezie in bucatarie... acuma, daca nu e prea scumpa ardezia, as pune si pe langa cada (sa stii ca eu am vazut o cada din nu-stiu-ce material care semana cu albia unui rau... am poze, o sa le sui pe net, acum sunt putin cam aglomerata...

iti pun si cu dusumeaua aia faina (idee a unui mare artist japonez care lucra cu lemnul brut, va povestesc mai mult cand vin cu pozele!)

casuta mea se va mai modifica, dat fiind faptul ca _ce e pe site e inainte de a-mi trazni ideea cu japonezariile... dar cum sofi e prinsa acum cu un examen (ii tinem pumnii!!!) si LA MULTI ANI SOFI!!! ca azi e ziua ei! vom mai intarzia putin cu desenele noi...

vin cu pozele in curand!

Mergi la inceput

www.ibiblio.org/wm/paint/tl/japan/" target="_blank">istoria artei japoneze

www.kcnet.com/~marc/gaudi.html" target="_blank">gaudi - asa, ca sa ne clatim ochii - aici aveti o gramada de alte linkuri... eu sunt deja
iaca, de ex, minunea www.geocities.com/SoHo/7745/mi1.htm" target="_blank">asta - straturi de piatra (dupa care eu mor... chiar, daca acopar toata casuta cu piatra de rau?!;) de diverse dimensiuni... sau www.coloredhome.com/gaudi/parque_guell/parqueguell014.JPG" target="_blank">asta mai asa ceva imi fac la mine-acasa!

...si, pentru cei care mai au dubii asupra asemanarii stilului jap cu stilul ro, iaca_click

astept comentarii

Mergi la inceput

dragii mei, iaca am inceput sa fac poze din reviste si sa le sui pe net:
casa din vis

singura "problema" este ca am selectat nu tot ce mi-a placut, ci numai ce am ales pentru casuta mea... adica veti vedea mult alb si negru (acum 2 ani visam o casuta-curcubeu... pe atunci nu aveam copii... care sa mi-o faca ei... curcubeu) mult lemn... mai putin din ce se vede prin revistele romanesti...

sper macar sa va placa asa, de departe!

adresa care v-am pus-o se deschide in mai multe albume: baie, bucatarie, etc (unde am selectat stiluri generale), iar acolo unde m-a interesat doar un detaliu, am selectat albumul "detalii"

va pup si va astept in vizita!!!

ps: voi mai tot sui poze acolo, mai dati un refresh din cand in cand

burtici si pitici

Mergi la inceput

acuma deh vaz ca nimeni nu mi-o spune, asa ca o s-o spun chiar eu!

pozele nu sunt chiar asa de reusite...
dar am rezolvat altfel, le descarc de pe net mai bine...
tot la capitolul japonia face casa buna cu romania (mai, mi se pare mie? nu da nimeni cu? nimeni nimeni? hello, mai e cineva p-aicea?) iaca niste poze de asta data clare si corecte... pe unele, zau, daca le-as fi vazut fara titlu, as fi zis ca-s maramuresene

si un www.the-ryoweb.com/view_article.php?id_article=47" target="_blank">articol despre casuta japoneza... in franceza, din pacate pt cei care nu stiu limba...

domnilor moderatori, chiar daca nu mai intereseaza pe nimeni ce scriu io p-aicea, va rog frumos, nu ma dati afara, ca macar asa, ca un dosar personal sa fie topicul asta... de suflet

merci

burtici si pitici

Mergi la inceput

inca un articol, tot in franceza...

pe acest site veti avea o surpriza... printre alte zone geografice... se afla si... casuta mea de la muzeul satului... si o plimbare prin bucuresti...

burtici si pitici

Mergi la inceput

gradini japoneze
destul de interesant, desi rudimentar tehnic ca site... va "plimbati" cu sagetele din stanga sus

enjoy!

o sa ziceti c-am innebunit di tat! de unde am plecat si unde-am ajuns! sa vedem in final unde ajungem, ca asta e doar inceputul!

burtici si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

quote:
iaca niste poze de asta data clare si corecte... pe unele, zau, daca le-as fi vazut fara titlu, as fi zis ca-s maramuresene

cu pozele astea.....ai atins in locuri sensibile....dar ce te faci cand consortul nu iti impartaseste "ideiile" si cand aude ce planuri / vise / ideii ai
moderatorii sper ca nu considera subiectul asta numai bun de container....
cand o sa am timp o sa pun, gandacelule, niste poze sa vezi cum a isit baia de serviciu....cu toate ca poze de cand am pus si gresia nu am inca si arata inca ciudat asa fara silicon pe margine...dar nu avem voie inca in primul an...trebuie sa asteptam sa se mai piarda din umiditate
ideia cu piarta de rau si mie imi place...dar nici nu vreu sa ma gandesc ce ochi ar face autoritatile de pe aici de ar vedea asa ceva....mai ales in canititate mare.

Mergi la inceput

pecabine ca n-am ramas home alone, ca cine stie ce iesa!

quote:
cu pozele astea.....ai atins in locuri sensibile....dar ce te faci cand consortul nu iti impartaseste "ideiile" si cand aude ce planuri / vise / ideii ai

parca el stie! o sa-i arat la sfarsit proiectul si gata! da el bani sa faca altul? ei?!

buna tactica am!

piatra de rau... din ce in ce mai innebunita dupa ea... o "vad" cand naturala, cand slefuita, cand bruta, cand acoperita cu var sau vopsea... cand in baie, cand in living...

da bine cu lemnul... si nu costa nimica!

burtici si pitici

Mergi la inceput