Un tort rapid?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

si eu fac tort f.repede ori cu blat ori cu piscoturi, il insiropez cu compot de ananas si il umplu cu frisca si fructe multe si variate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Multumesc pentru retete! O sa incerc din toate cate mi-ati transmis cate un pic. Nu am reusit sa fac nimic pana acum pentru ca sunt la serviciu si la ora asta. Cred ca o las pentru marti. Va pup.

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

dar tort de mere nu faceti??e foarte simplu de facut si foaaarte bun.se ia o cana de zahar,se topeste intr-o oala larga,ca pt tort,se intinde pe margini si se lasa la racit.se curata merele(nu stiu,1-1,5 kg),se taie in jumatate,se scot casutele de samburi si optional se pune unt in gaurile rezultate in urma scoaterii samburilor.se aseaza merele in forma cpncentrica in oala si se da la cuptor,la foc potrivit,cam 15-20 min.intre timp se face un blat din 3-4 oua (clasic,cu 3-4 linguri zahar,cu 3-4 linguri faina,rom,zahar vanilat etc-mie imi place un blat mai subtire) si se rastorna peste mere,se lasa la foc mic,pana se face blatul.
Porma se rastoarna pe o farfurie,evident,dupa ce se raceste se pune frisca pe deasupra,e foaaartee bun,si usor,si e singura prajitura pe care stiu s-o fac,pt ca sunt antitalent la prajituri

Mergi la inceput