Bebelusi de Aug-Sept 2003 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

LA MULTI ANI pentru ERIKUTZUL frumosul!!!
Multa, multa, multa sanatate, fericire si noroc!

UFFFFFF mai Danateule.....Saracul Raducu.........Acum sunt terminatori....Trebe sa stam cu ochii pe ei mai ceva ca pe butelie!
Pe Matei a cazut masa de calcat. A tras de ea si i-a cazut pe umar si cap. Noroc ca era in premergator si a mai atenuat cazatura. Si ce sa-ti spun...Taksu era langa el dar nu a mai putut face nimic. Culmea e ca nu a plans deloc!

Loredana, foarte frumoase pozele, iar tu ai fost o mireasa frumoasa foc! CASA DE PIATRA!

Mih si bb Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

La multi ani Erikului...sa-i eie Dumnezeu drum lin, minte luminata si dragoste de oameni si viatsa:)

Is in extaz....mi-am luat doua zile de concediu...ca picam pe podele de oboseala si asta nu da bine la CV...amu numa sed...si ma uit prin forum...si o sa iesim la piscina cu biberoana...profitand de vara asta care se tine tare:)))...Apropos de piscina...moima mea uraste sa stea in nisip ...daca o pui...parca o pisca strechea...incepe sa se scuture si se taraste cu viteza luminii luminate ...direct pe ciment...(Duamne...copchiul asta crescut aci la noi la tara....ii domnishoara de oras:))))..
Ieri statea in fundulets...cu mainile ridicate (si jur ca nu statea nimeni cu arma intre umerii ei...dar ea era mai ceva ca in filmele cu Gion Uain...mainile sus....nemiscata....)...apoi s-a pus pe-o fuga (de-a busilea Doamnelor...ca nu mai nimerea sa se ridice in pozitia omului...modern:P...numa pozitia-i de omul asta cateodata...ca bietul comportament....asta ca o paranteza...)..deci s-a pus pe fuga si cum o dat de ciment a inceput asi freca palmele si funduletul...sa deie tat nisipul de pe ea...Am bagat-o iute in apa...unde-i in elementul ei...si da din maini si din picioare...incearca sa ne indeparteze mainile de pe ea....ca vrea singura la inot...dar io-s inca mama normala si nu ma iau dupa ea...Iar la iesire....nici orhestra filarmonicii...cu toate tobele si viorile si ...alea alea...nu-i acopereau cioculetsul urlacios:))))...apa apa apa...urla din totsi plamanii care is numai doi in mod normal...dar se pot multiplica nebanuit de mult in momente de restriste:)))...In fine am scos-o din apa...am dus-o val vartej acasa...pus rochitsa de plimbare si out la mers...ca asa se face glezna fina si piciorul lung...la ea...ca la mine...vai mama mea:))))...Avem o placere deosebita sa culegem frunze cazute de pe jos si sa le bagam in ...gard...prin ochiurile acestuia...ce miestrie are...se vede ca ei nu-i tremura mana ca la maica-sa....apoi a smuls o floare si pt ca i-am explicat ca o doare si plange...a inceput sa o pupe...si apoi se chinuia sa o bage la loc in pamant..ii copil milos...De cand cu hoarda de verisori a invatat o gramada de lucruri...ne mangaie si spune gingas "daga daga"...apoi se pune pe pupat...a invatat sa bata palmele de ale unui coechipier de joaca...si merge din ce in ce mai bine cu dansul....din buric:)))...(la ea s-a prins gena de turcoaica a maica-mii...la mine?...nu vreti sa stiti!!!:)))..)Ce bine-i acasa fetelor....rai nu alta.....o sa bolesc o luna dupa ce-mi pleaca soacra si cumnatele...ca iar ma impart in 10 dane...sau 20...sau cate o mai fi nevoie...una sa gateasca...alta sa faca curat...alta sa o plimbe pe ioana....si toate sa fie surazatoare...Neeeah....nu ma plang...ma distrez...ca-mi ramane mihaiu care-i responsabil cu curatenia si cu spalatul vaselor...urata mi-i mie activitatea asta umeda si cleioasa...dupa caz...
Ma tat gandeam...citindu-va ca tare ash vrea sa venim si noi la o intalneala de-a bebeilor de vara-toamna (parca vbesc de colectiile de moda...m-am tsacanit de tat:)))..)...da nu'sh cum sa facem..ca-s totusi 200km..om vedea...pana la urma tot venim sa va vedem...In rest...toate bune si frumoase...cu voia si ajutorul Celui de Sus...(iuuui uita de aftele fiica-mii...nu'sh cum s-a pricopsit cu una...si o dau cu Bonjela...care-i si pt dinti si pt ulceratii ale gurii...nu par a fi probleme...)...Ieri mi-a trimis nenea cu halatul alb programul de intarirea imunitatii...step one...si astept sa se puna de jumatatea lui septembrie sa incep a-l administra biberoanei...ca amu amu vine frigul...cu care ea ii prietena...dar orice prietenie se poate strica...si asta trebuie sa prevenim:).
Cu mancatul stam super bine...i-am sistat rontaiala dintre masa de dimi si cea de pranz...si acum papa cat 10 la ora 1...ieri i-a facut soacra-mea ciulama de pui...ciorba de vita cu legume si praji cu piersici si prune...si a papat tot tot...seara mancam noi un gulash de vita...si ea urla ca vreaaaaaaaaaaaaaaaa...dai dai dai bebei (ea e bebei...bebe Ioana in traducere pt noi astia care nu stim liba ei...si are un an...nu va zic ce deget arata...ca-s rusinata...:))))...)...acum ii afara prin capus la bagat frunze prin gard si intalneala cu iubitul ...(dragu'de el...o hraneste sanatos pe fii-mea...ii dadea flori sa pape...)...apoi bagam somn...(ui ca am trait si eu momentul in care doarme peste 2 ore la pranz)...si piscina...si plimbare...si joaca...si asa se duce o noua zi din copilaria cu minuni a biberoanei:)

Eu ...gata cu vorbaria...merg sa fumez o tigara...afara...si apoi la treaba cu mine...ca si lenea nu-i buna...mai ales sub okii soacra-mii (draga de ea...mare noroc am eu cu ea...sau mai bine zis mare noroc am eu...cu oamenii...)...Va pupam cu drag...pe pitici si pe voinici si numai bine sa va fie:)

Dana si bb Ioana Catalina...cacalina noastra...(24.09.2003)

http://community.webshots.com/user/floarea_soarelui

floarea soarelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Tot eu...acolo...la Eriku...era sa-i DEIE...nu sa-i EIE...mi-o fi foame...:))

Pupam pupam...:)

floarea soarelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simanoro spune:

Multumim pt urari!

Cristina, abia astept sa ne vedem! Tel meu 0744-474554. Sa-mi spui cand si unde, sa-mi iau liber!
Lore, Freia, si Stefaniei ii fuge ochiul stang. Asteptam programarea si va tinem la curent.

La Multi Ani, Erik! Sa fii sanatos si fericit!
Pupam si pe Dariuta pt 13 luni (sau 1 an si 1 luna, cum vrea mami)!

Iuliana, Dani, cand e obosit, se de cu capul de ce apuca... Dr. pediatra l-a vazut (ca se si leagana - de-l suspectez de autism..) si a zis ca-i semn de neglijare... Deh.. Nush ce sa zic, dar daca si asta mai e copil neglijat... Oricum incerc sa-l opresc de fiecare data cand il vad..

Danat, mi-am facut analize, iau vitamine si sper sa fac fata! Pupam arcada lui Raducu! Peste noi a cazut un scaun... si isi prind mereu degetele unul altuia prin toate usile...

Dana Ene si Freia, ne bucuram ca bebitele sunt mai bine. Multa putere si rabdare. Ma gandesc mereu la voi pentru ca stiu, din experienta, ca nu e nimic mai rau pe lumea asta decat cand ti-e copilutul bolnavior.. Suntem alaturi de voi!

Roisin, pupici piticei "niu" si multumiri pentru primirea calduroasa!

Astazi am facut vaccin. Rau! Urat! Nu stiam pe cine sa mai iau in brate si cum sa-i mai calmez... Am facut si hemoglobina, asteptam rezultatul (poate scapam naibii de fierul asta!). A! Avem si dimensiuni (pt 13 luni): Stefi - 10 kile si 81 cm, Dani - 10,5 kile si 79 cm.

Ma pregatesc serios pentru o noapte cu termometre, bandaje, comprese si supozitoare!

Va pup si va iubesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Ne alaturam si noi clubului pruncilor cu febra...ieri o doftoroaie mi-a zis ca n-are pruncul nimic, azi alta mi-a zis ca are rosu in gat si mi-a dat antibiotic si atat.Io pe cine sa cred...acum am auzit de la loredana,parca, de febra de 3 zile...mai astept si maine si daca tot asa o tine incep cu antibioticul ca de paracetamol are poponelul prastie...nici nu va imaginati cum urla si se zbate cand ma vede ca ma apropii cu termometrul sau cu supo.
Loredana, casa de piatra si prunci tot frumosi si sanatosi! Si pe mine m-a lasat cu gura casacata rochia ta, o fi fost greu cu trena, nu zic nu, da e sic..
Danatpupici pe ochiu' lu' Raduc si bataie mare noptierei. Cand se loveste mandra de ceva ii dau bataie acelui ceva si are efect 100%, nu mai zice puiu nici pas.
Simanoro, ce prunci mari ai mamico. Toate felicitarile de la o mamicoasa care se descurca cu chiu cu vai cu un singur pui. Jos palaria!!
dana ene bine ca va facurati bine si sa dea Domnul sa mergeti de acum incolo la doctoroi numai pentru controalele anuale sau vaccinuri.
Mih si eu am stat in primul an de Bucuresti in Rahova, la Petre Ispirescu, si am amintiri tare dragi de acolo...
Crisinamh daca reusesti sa-l dezveti pe Andreiu de tipat cand nu ii permiti ceva sa-mi spui si mie si sa-mi dai si reteta ca poate merge si cu leuta mea.
Roisin mai ai o lecuta si incepe vaaaacaaaantaaaa!!! Luati si catoiu cu voi sau sunteti in situatia de invidiat in care aveti cu cine-l lasa????
floarea soarelui pupici biberoanei si las-o pe soacra-ta sa zica ce o vrea...daca ai chef de leneveala leneveste!!! Am o ruda care spune ca-i drept ca munca l-a creat pe om dar nici lenea n-a omorat pe nimeni
La multi ani lui Erik care s-a facut baiat mare si cuminte pe deasupra si pupici mamicii!!
Iuliana asa-i ca seamana Daria cu mineeee???
Anny cata dreptate ai tu cand spui ca bebeii sunt frumosi da' si mamicoasele
Ma duc sa fac oarece de mancare pentru pui si sa calc ceva...poate am noroc si doarme mandra macar o ora.
Pupice multe, multe!!!

victoria si minunea mea Daria
http://pg.photos.yahoo.com/ph/victoriaciolacu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Am vazut cateva din pozele Dariei si ale Emmei... frumoase fete, frumoase mamici, ptiu, sa nu le fie de deochi! Mai am la rand o gramada de albume, da' nu stiu cand mai apuc...

Azi fii-mea a inceput ziua in forta: intai am gasit-o cocotata pe o noptiera de-a noastra, statea in picioare sprijinita de niste rafturi pe care le avem deasupra... am incremenit, nu stiam cum sa ajung mai repede la ea. A reusit sa cada cand ma apropiasem, evident, pe spate cu capul in jos, dar am prins-o destul de bine, astfel ca numa' s-a atins de genunchiul meu. Ea n-are nimic, eu am doua julituri de la plonjon. Dupa nici 10 minute (genunchii mei inca tremurau de spaima) o aud zbierand ingrrrrozitor: era pe burta in hol cu o mana sub ea. Mergea de-a busilea si s-a blocat cu mana dedesubt. Zic: gata, entorsa. Vad sange iesind din gura... genunchii incep sa clantane iar, nu reusesc sa ma uit in gura ei ca lumea, sangele tot iese, ii dau cu niste apa rece si cand vede chiuveta se opreste din plans. Pana la urma i-am dat-o pe suzi, am lasat-o in patut, a stat vreo 10 minute culcata mangaindu-si iepurasul si abia apoi am reusit sa vad ca isi zdrelise gingia sus, la unul din dintii care stau sa iasa. Probabil ca ala de sus a impins in gingie cand a dat ea cu nasu' de parchet (desi n-a dat tare, ca n-am auzit nici un zgomot), sau s-a muscat cu ala de jos de gingie... nu ma prind, cert e ca nu e nimic grav. Doar ca eu is superstitioasa din punctul asta de vedere si ma tem ca o zi inceputa astfel nu poate continua decat tot asa... si cum azi are peste in meniu, stau cu inima chircita desi l-am ales de oase de doua ori.

Tango, am citit si eu la subiectul bebelusilor de iunie-iulie si exact asta voiam sa zic ieri, dar mi-ai luat-o inainte: eu sunt tare cascata, uneori va citesc mai pe diagonala, alteori uit sa spun tot ce am pe suflet, sa nu va suparati daca vi se pare ca ignor pe cineva, sa mor io ca nu o fac cu intentie si in nici un caz cu rautate. Imi sunteti tare dragi cu toatele, si am ajuns sa depind de voi ca de familia mea d-acasa.

Tango, catoiul il lasam la socrii mei intr-o prima faza (acolo sta singur cu muma-sa in timpul zilei si n-au treaba amandoi), iar in a doua parte (cand vom merge in Moldova, unde am eu un bunic) il luam si pe el, sa alerge pe coclauri cat i-o pofti sufletul.

Ma duc sa vaz ce mai pot face pana se scoala gogoasa, ca dup-aia tre' sa stau numai dupa dumneai. Va pupez!

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Mai, fetelor, pupicei la toata lumea si "la multi ani!" bebilor care si-au sarbatorit ziua de cand noi nu am mai scris si, fireste, celor care azi isi serbeaza ziua de nastere! Vreau si eu un sfat, deh, eu tot cu sfaturile sunt si nu stiu ce m-as face fara voi, ca mie mi-au plecat toate amicele prin strainataturi, unde vor sa ramana definitiv si m-au lasat singurica pe aici... Bebica mea face pe 14 septembrie 1 anisor, manca-o-ar mama si nu stiu cand sa-i rup turta. unii zic ca in sambata de dinaintea turtei, altii, ca nu-i bine, ca trebuie dupa-aia, in sambata imediat urmatoare. Cand s-o fac, ca doar tre' sa anunt si eu lumea...

Nu prea mai am timp de scris, ca ziua-s la munca, unde-mi sar ochii, iar sera, ajunsa acasa, preiau fata de la bona si vad numai de ea, ca ma simt oarecum vinovata ca nu-s toata ziua cu ea... mai, fetelor, pe zi ce trece, imi doresc sa fiu acasa si stau pe ghimpi la serviciu... Nu stiu ce se intampla, da' parca am luat-o razna, doar iau bani frumusei, de altfel, asta e si motivul pentru cre nu am mai stat in CIC si m-am eintors la munca. a, si sansele de promovare, sper!

Papusa mea e tare cumintica, i-am facut o gramda de poze in ultima vreme si sper sa reusesc sa-i fac un site cu ele, ca s-o vedeti si voi. Semana cu mine din ce in ce mai bine, e blonda cu ochii albastri, par nu avem prea mult, adica nu e lung ca la alti bebei de aproape un an, dar e carliontat (seamana aicea cu tac-su). Mergem binisor si singurica, dar nu pentru mult timp, ca ne lasam in fund, ca, deh, e fundu cam greu, iar de-o mana, ce sa mai zic, o luam la fuga!

Ce sa-i cumpar de ziua ei, ceva special, ca doar face un an?! Poate imi dati un nume de magazin, unde pot gasi de toate felurile de jucarii, de la papusi, ursuleti, balansoare, triciclete, pana la cine stie ce traznai! Fireste, jucariile vor fi doar de umplutura!
Nu mai stiu ce sa-i fac de mancare, mi-e mila de ea cu legumele astea fierte, pe care, de altfel, le papa foarte, foarte bine...
hai ca va pup si astept sfaturi din partea voastra.
A, sa nu uit, vineri plecam din nou la Bran!

Mergi la inceput

Mai, fetelor, pupicei la toata lumea si "la multi ani!" bebilor care si-au sarbatorit ziua de cand noi nu am mai scris si, fireste, celor care azi isi serbeaza ziua de nastere! Vreau si eu un sfat, deh, eu tot cu sfaturile sunt si nu stiu ce m-as face fara voi, ca mie mi-au plecat toate amicele prin strainataturi, unde vor sa ramana definitiv si m-au lasat singurica pe aici... Bebica mea face pe 14 septembrie 1 anisor, manca-o-ar mama si nu stiu cand sa-i rup turta. unii zic ca in sambata de dinaintea turtei, altii, ca nu-i bine, ca trebuie dupa-aia, in sambata imediat urmatoare. Cand s-o fac, ca doar tre' sa anunt si eu lumea...

Nu prea mai am timp de scris, ca ziua-s la munca, unde-mi sar ochii, iar sera, ajunsa acasa, preiau fata de la bona si vad numai de ea, ca ma simt oarecum vinovata ca nu-s toata ziua cu ea... mai, fetelor, pe zi ce trece, imi doresc sa fiu acasa si stau pe ghimpi la serviciu... Nu stiu ce se intampla, da' parca am luat-o razna, doar iau bani frumusei, de altfel, asta e si motivul pentru cre nu am mai stat in CIC si m-am eintors la munca. a, si sansele de promovare, sper!

Papusa mea e tare cumintica, i-am facut o gramda de poze in ultima vreme si sper sa reusesc sa-i fac un site cu ele, ca s-o vedeti si voi. Semana cu mine din ce in ce mai bine, e blonda cu ochii albastri, par nu avem prea mult, adica nu e lung ca la alti bebei de aproape un an, dar e carliontat (seamana aicea cu tac-su). Mergem binisor si singurica, dar nu pentru mult timp, ca ne lasam in fund, ca, deh, e fundu cam greu, iar de-o mana, ce sa mai zic, o luam la fuga!

Ce sa-i cumpar de ziua ei, ceva special, ca doar face un an?! Poate imi dati un nume de magazin, unde pot gasi de toate felurile de jucarii, de la papusi, ursuleti, balansoare, triciclete, pana la cine stie ce traznai! Fireste, jucariile vor fi doar de umplutura!
Nu mai stiu ce sa-i fac de mancare, mi-e mila de ea cu legumele astea fierte, pe care, de altfel, le papa foarte, foarte bine...

Mergi la inceput

Scuze pentru greseala: unii zic ca tre' sa-i rup turta inaintea ziua ei de nastere, adica pe 11 (ea face pe 14), altii ca dupa...
Si inca ceva, va rog: daca auziti de o bona sufletista, anuntati-ma, ca eu vreau s-o schimb pe a mea. Se ocupa de-asta mica, in sensul ca-i da sa manance, ii vorbesc frumos, o culca si-o scoate afara, sunt supermultumita din punctul asta de vedere, dar e din ce in ce mai fitoasa de la o zi laalta, adica azi nu mai vrea sa faca aia, maine nu mai stiu ce, de am ajuns sa0-i fac eu fetei si papa, si sa-i spal, si sa-i calc si alte alea. Nu ma plang, dar din moment ce ajunge la aproape 5 milioane pe luna (4 in mana si pana la cinci, atentii saptamana de saptamana: pui, salamuri si alte alea...), plus ca o platesc daca sta mai mult de ora stabilita, cand am eu nevoie. Din punctul asta de vedere, ca e din ce in ce mai cu pretentii, de parca ea e mama si nu eu, sunt foarte nemultumita. Simi-am cam pierdut increderea in ea, ma tem ca o sa ajunga sa-i fie lene sa-i dea si sa manance, desi are toata aparatura necesara si doar apasa pe un buton: prajitor, robot, storcator, blender etc etc...
Nu as fi vrut sa gasesc alta in locul ei, ca are grija de fata, nu zic nu, insa maine-poimaine sare la bataie la mine! Ba ca am stricat fata cat am stat in concediu (i-am facut un alt program -doarme pana la 8-9 dimineata, apoi papa si iese fara poana pe la 12, cand vine si papa pranzul, apoi se culca - doarme 3 - 4 ore, se trezeste si papa iar, apoi la joaca, afara! Vin eu, o preiau, stau afara cu ea, ii fac baita pe la 9, apoi ii dau sa pape si pe la 10, 30, la nani1 Ea zice ca nu e bine asa, ca un copil mic tre' sa doarma de 2-3 ori pe zi... in fine, n-are sens sa va mai plictisesc, sunt diferente de opinii si eu nu ma mai pot intelege cu bona, asa ca vreau sa o inlocuiesc! daca stiti pe cineva de incredere, va rog sa ma anuntati!

Mergi la inceput

Mergi la inceput