Bebelusi de Aug-Sept 2003 (33)
Raspunsuri - Pagina 3
oana_noemi spune:
pentru Mirunica, Raducu si Sergiu! sa creasca mari, frumosi, sanatosi si norocosi!
Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
Tango spune:
Scriem si noi din an in paste, da sa stiti ca va urmarim pas cu pas...Nu stiu cum faceti voi de aveti timp de toate ca mie mi-ar trebui o zi cu vreo 48 de ore ca sa ma descurc binisor. In plus sunt mereu pe fuga dar cu mandra in brate...acus' sa va spun drept m-a cam cocosat cu statul asta zi lumina in brate. Nu stiu ce are dar nu vrea si pace fara mine. Cand fac amarata aia de mancare a ei (a se citi cand fierb legumele) ca sa pot sa le curat in pace o cocot in rucsac si am oarece liniste. Altfel sta agata de picior si urla...nu plange ci urla. De multe ori am impresia ca se aude pana in Ro asa de tare tipa. Tot cu ea in rucsac aspir, moment in care il distrez si pe catoi, ca tot musca din furtunul aspiratorului (da' jur ca io nu ma distrez de loc, ca ma impiedica de numa') si tot cu ea in rucsac si mananc. Cu mancatul am rezolvat-o, acus' vrea sa manance singura astfel incat dupa fiecare masa facem baie generala si apoi tusti iarasi in rucsac ca sa frece suspinata peretii si pe jos...ooofff, si asa de mult imi doresc si bb2 da' cand ma uit la mine si la cat de mototoala sunt...
Freiaam citit de problemele tale si nu pot decat sa-ti spun sa fii tare si rabdatoare. Eu stiam un nume de oftalmolog de la spit. militar, dr. Filip, care are un cabinet peste drum de protv, dar este oarecum un pom laudat si eu nu prea am incredere in pomii astia..
dana ene ce mai face mandruta ta, va mai da emotii sau ati scapat?Eu am albit la propriu din cauza meselor Dariei.
iuliana, ne trebuie nervi de otel pentru perioada asta cu datu' cu fundu' de pamant. Si cand te gandesti ca atunci cand nu eram parinti ne spuneam ca puii nostri n-or sa faca niciodata asa...
danat nasoale fazele astea de petrecanii cu fite. Mie toata viata mi-au dat bataie de cap si nu mai cred ca voi scapa vreodata de obsesia cu hainele si incaltarile potrivite pentru asa ceva. Nu mai vorbesc de banii necesari...
Cristinamh, cand ne venim in tara o sa stam si la Oltenita da' nu prea mult. Ideea este ca o sa stam la Buc. intr-o casa inchiriata ca noi o vanduram pe a noastra. Ma gandesc cu groaza la asta, loc nou si pentru noi si pentru Daria si ingramadita cum sunt parca vad ca iar ma apuca o mie si una de depresii. Dar se pare ca asta este soarta noastra, ca schimbaram pana acum 10 case, uite asa, si din astea numai una fu a noastra in restul staturam chiriasi...
Aoleu iar uitam...
Multi ani traiasca, multi ani traiasca pentru Miruna, Radu Petru si Sergiu!!!
Gata cu distractia, s-a trezit adorata...
victoria si minunea mea Daria
http://pg.photos.yahoo.com/ph/victoriaciolacu/my_photos
iuliana76 spune:
La multi ani, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi, sa aveti mult noroc in viata va ureaza Iuliana si Andreea.
Miruna
Sergiu
Radu
Cat priveste site-urile cu baloane, am ales cateva care nu mi-au dat impresia ca ar fi exclusiv pentru petreceri mari. Erau intr-adevar unele care spuneau ca lucreaza doar cu firme. Oricum, n-am stat sa citesc tot, m-am uitat in fuga pe aceste pagini.
www.decoratii.ro
www.balon.ro
www.brizbriz.ro
www.belballon.ro
Era o oferta, pe balon.ro parca, inchiria butelie de umflat baloane cu heliu si 200 de baloane cu 19 euro. Daca ne-am gasi macar 2 persoane cu petreceri in acelasi timp, poate ne-am cupla. Eu una as vrea.
Iuliana
danat spune:
Iuliana76, nu mai, cred ca ai inteles gresit, m-am uitat si eu pe balon.ro si ziceau ca au kit special de petreceri, adica 200 baloane si pompa (din cea normala, nu butelie cu heliu) la 19 euroi.
Cele cu heliu spuneau ca iti inchiriaza daca vrei...deocamdata mie mi se par cam scumpe 25 baloane latex la 19 euroi aduse acasa gata umflate cica...ma rog, mai sapam!
Tango, te inteleg, adica incerc...ca zau nu stiu cum de rezisti la asa "tratament" numai cu copilu' dupa tine...eu iti doresc putere si rabdare cu carul, ca altfel nu cred ca poti face fatza!
Freia mercic de info pt tort, da' eu va trebui musai sa-l fac cred dublu, daca sunt peste 20j de invitati...o sa ma interesez.
Va pup ca am o stareeeee de sa tot
Nu stiu ce am la ciclul asta da-mi tot vine a , ceea ce nu am prea avut eu...si o stare de tot...
Dana mama lu' bb Radu Stefan
http://community.webshots.com/user/danateu
Yasmin spune:
fetelor, nu vreau sa va tai elanul asa, dar nu credeti ca va stresati si va complicati cam mult cu petrecerea asta? ca pana la urma tot niste poze raman, dureaza vreo 3 ore, e nerve-wrecking si a doua zi o uita toata lumea. eu cred ca important la petrecere e sa va simtiti bine, nu sa va va dati peste cap ca la balul curtii, nu? ce puteti pregati cu manuta voasta bine, ce nu cumparati gata pregatit (fara sa va dati gaura prea mare in buget, credeti-ma, nu e nici o diferenta). niste balonase haiose e o idee buna, va recomand clasicul umflat cu pomapa de bicicleta, sau plamanii lu' tati. niste cofuri pt invitatii mai maruntzi si cateva artificii pt cand sufla bb in lumanare si... gata. efect garantat
http://community.webshots.com/user/yasmintarakci
reby spune:
LA MULTI ANI MIRUNA, RADU-PETRU, SERGIU, sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti parte de viata lunga, imbelsugata plina de bucurii!
Petrecere frumoasa!
Reby si David
floarea_soarelui spune:
Sara buna la pitici...la mamici si la tatici....La multi ani cu sanatate...sa va dea Domnul tot ce doriti...zile senine si sanatate....la muuuulti ani ...saaaaaaaaaaa...traaaaiiiti:)...la cei ce facura anishorul prim din viatsa lor...IS RUPTA FETELOR...CARNE DE MICI....TOCHITURA....GULASH..:))))....da cu'is sigura sigura ca mai vreau un pepene si in mana cealalta...Sa va povestesc....povestea familiei Muresanu (pt necunoscatori...pt nestiutori...pt toata lumea...povestea familiei mele:)))))..)...Deci: venit 3 bucatsi nepotsi (fruuuumosi de pica...si tatsi sub varsta buletinului...mai precis...4....8...11 ani...)...Biberoana...ghinunea familiei Muresanu...intrata brusc in delir...sau in raiul purtatorilor de Pampershi...cat ii ziulica de lunga alearga dupa ei...canta...danseaza...si a invatsat tat felul de minuni...cum ar fi...sa se arunce in fund pe salteaua pneumatica...pe care din lipsa de spatiu mi-am culcat suacra...una din cumnate si 2 copii:))))...nu va incruntatsi ca-i al mai fain loc de dormit....(NU fac reclama ..NU ma laud....numa povestesc...:)....apoi...se da dea-a dura...sa strige...goooo...cand baga mingea printre portile...ushii...ii striga ...bibi (pe bianca)...ma (pe maria)..si aee (pe alex)...papa cat 10 (azi o mancat la pranz un ardei umplut cu sos si smantana...plus trei sferturi de grepfruit...ete cum scriu...la 4..a papat o felitsa de ficat la gratar..plus juma de canitsa de compot de ananas...si trei chiftelutse de dovlecei cu parmezan)...seara o bagat 250 ml de laptic cu cereale si miere....ca-i nitsel ragusita....Eu is precum Sheherezada....traiesc cele 1001 de noptsi ...nedormite...si deci arat precum...ghost...(nu va ganditsi la Patrik..manca-l maica...ala era fain ghost...:)))...I-au iesit doi dintsi intr-o nuapte...si mai is pe tsava inca doi...sper din tot sufletul sa-i iasa si astia tat amandoi...intr-o noapte...ca tare se mai chinuie puica mamii...
Nuaptea trecuta or oprit hardughia...asa ca la miezul noptsii...cand altsii inchina pahare de sampanie cu Mos Ene...eu...dedicata...sedeam la o cafelutsa in camarutsa cea de taina ...numita camera de comanda...si ma uitam cum ii puneau cei 7 pitici operatori...stop pe piept la alba ca zapada de 700 de MW...ma asteapta vremuri grele fetelor...dar ce nu face omul cu casca si shoshoni de protectie...pt lumina tsarii:)))))))))))))))))))))))))))....Acum stau olecutsa si profit ca nu si-au adus aminte sa ma mai cheme la fatsa locului...beau o bere ...(asta ca sa pot spune...am beut...nu pot intra ca cetatseanul turmentat pe portile centralei...ca-mi aruncatsi sarmalutse cu prastia la Poarta Alba:)))...A plouat ca la potop...azi...am facut gratar pe ploie...fain de numa...si ma gandeam ca la cum toarna ar trebui si eu ...precum tata Noe..sa incarc ceva animalutse de plus in barca de cauciuc a fiica-mii...nu de alta dar si astea trebuie perpetuate...si spalate:)))..ploo ploo ploo...si bate-un vant...ca'n bacovia.....dar cand nu bate vantul aici la gura canalului?...Mi-i somn fetelor...si vrabiutsele mureshene is asa gureshe...au chef de joaca si se cred la Mamaia 2004...amu canta pe scena...imbracate in hainele mele si cu casca de santierist...tre sa le fac poaze:)...
Cristinuca...ti-am dat PM cu siteul...Mihaiu zice ca o paginutsa personala este cam 50 usd...apoi functie de complexitate...gen baze de date...nr de pagini...formulare de logare...si alte formulare...precum si functie de programul in care faci siteul...creste pretul...daca ai nevoie de mai multe amanunte sau ajutor...scrie-mi cu incredere...is firma serioasa
Danateule...de mult nu te-am mai vazut....in alea una doo datsi in care...intrai pe fuga in chat...asa ca ui pupicul pt Raducu de la bibe...si de la mine...si ui pupicul de la mine tat pt Raducu si pt...maica-sa:P..Mai pun de-o bericica si-o tacla mica cu Freia...si ma duc sa pun cornul unicornului pe perna...offff...is ca o baba stirba si batrana...tate tate oasele ma dor...da tat mai fac un dans cu copchii...ca sa stiu macar ca adorm fericita:)
V-am pupat fetelor si va iubim...tare va iubim:)
Dana si bb Ioana cea cu dintsishori si verishori (24.09.2003)
http://community.webshots.com/user/floarea_soarelui
floarea soarelui
cristinamh spune:
uram si noi tinerilor Radu, Sergiu si Miruna, care au mancat primul lor tort...
tango valeu, da' tu chiar o tii toata ziua lipita de tine! urla si andrei, dar el urla numai daca nu e in aceasi camera cu mine. se tine scai, nu pot scapa de el. daca spal vase, cerceteaza bucataria... daca ma duc la buda - top dupa mine... daca cutez doar sa inchid usa e prapad! deja m-am obisnuit. dar sa-l tin in brate.... imagineaza-ti 10,5 kg atarnate.... nu, imposibil! poate cu cele 8 ale dariei te mai descurci, dar ar trebui s-o dezveti... da' sa ma ti ca nu stiu ce sfat sa-ti dau! poate ar trebui sa incerci cand vii in tara s-o mai lasi si cu altcineva (pariez ca mama ta o sa faca precum maica-mea, sa ia copilul la plimbare si sa defileze tantos cu carutul precum cocosul din "Punguta cu doi bani"). apropo, pe unde inchiriati? ca banuiesc ca e un pas pe termen scurt, pana va luati casa. cat despre depresii, daca va mutati in titan, ne ocupam noi[:d] sa va descretim fruntile la amandoua! noi intre 5 si 28 septembrie suntem singurei, fara tati, daca ajungeti la oltenita dati-ne de veste... sa ne anuntan si noi vizita, ca pt andrei buni trebuie sa intinda covorul rosu cu mult inainte.
vai, da' chiar sunteti haioase cu baloanele cu heliu.... si cand ma gandesc ce ditai' butelia am la tati la servici... da' tot nu stiu cum sa-l conving sa-mi umfle baloanele pt motul lui andrei... cica nu vine el cu alea pe metrou, ca daca i se sparge vreunul... YASMIN de acord cu tine! nici prea prea, nici foarte foarte!!
si ca sa aveti subiect de gandire, unde facem si noi o intalnire la inceputul lui octombrie?? ca sa termine toata lumea petrecerile, turtele si moturile, poate incep si piticii sa mearga si sa vedeti atunci distractie... pentru ei! ca noi...
Cristina si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusipoze.home.ro
danat spune:
Mey fetelor, iar am problemz cu burtoiu, si pe-o parte si pe alta (vorba dr-itzei de la CMU la urgentza pe care am sunat-o sa-mi dea tratament asa, prin telefon) adica si kiklul ma chinuie ca-i muuult si dureros, si matzele ma injunghie iar, cred ca nu s-a rezolvat de tot indigestia aia de-o avui acum vreo saptamina si a ramas vreun dusman de clasa care s-a reapucat de distrugeri in zona. Asa ca iar sunt pe tratament, de data asta am cerut eu antibiotic, ca e clar ca altfel nu se rezolva, si astept sa ma simt mai bine...Va dati seama ce "in mood" sunt eu pt botez fitzos . Am reusit totusi sa-mi prestez o manichiura french, cu greu, ca-mi tremurau si mainile, si acum sa-mi fac ceva la parul asta care arata a matura si nu am reusit (a se citi nu am avut chef/bani) sa ajung la coafor ieri...
Sper sa fie macar atmosfera cat de cat misto si o sa stau cred ca HB-urile veritabile pe scaun sa scanez lumile adevarata "distractie"...
Cristinamh eu sunt de acord cu intalneala la inceput de octombrie, eu as vrea si-n septembrie, da' o sa mai fie si Roisin plecata, asa ca mai bine in octombrie, se aseaza lumile pe la casele lor, se pun gogosari, conserve Uh, cand ma gandesc ca va veni iarna....sarbatorile abia le astept, oare or pricepe de data asta ceva copilasii nostri din brad, cadouri, mos craciun?!?!?!
Flo, ca de obicei, m-au distrat randurile tale la nebunie. Cred ca-i o hahaiala la voi acuma.... si Radu e foarte vesel si pus pe nebuneli cand vede un copilas in preajma, chiar cu 2-3-4 anisori mai mare, el isi da seama ca-i mai "de-al lui" decat noi adultii. Si mie imi e tare dor sa mai sporovaim pe ciat, dar am intrat zilele trecute, am stat cu Freia la taclale fro 30j de minute si atit...in rest mai rarutz...astept cu nerabdare sa-mi puna odata cablul pt net (ne-am facut si rocada pe Astral pt chestia asta, sper sa fie de bun augur, sa nu regretam mutarea de la CVR) si atunci ma voi lafai muuult pe net, asa cum visez eu demult! Hmmm , adevarul e ca pe Radu nu l-am intrebat daca-mi da voie ....
Dana mama lu' bb Radu Stefan
http://community.webshots.com/user/danateu
dana_ene spune:
Fetelor, va scriu asa, pe scurt, ca sunt terminata de oboseala.
In plus, mai e i vremea asta mizerabila .
Oana ne-a facut "de distractie".
A inceput sa faca temperatura vineri, asa ca pe seara am ajuns iarasi la doctoritza. A facut ADENO-FARINGO-AMIGDALITA .
Ca urmare, de vineri seara facem tratament cu Amoxicilina, Eferalgan si Peritol.
Vineri seara si toata noaptea a fost cumplit !
Febra mare (38,7 grade), plans, nervi, ... in sfarsit... Pentru mine a fost o noapte nedormita, fiindca Oana numai s-a agitat.
Nici ea nu s-a odihnit prea bine.
I-am pus si sosetute cu otet.
Cert este ca aseara nu a mai facut febra mare, era si ea mai vioaie, cu privirea limpede.
Astazi este mai bine, asta-noapte a dormit binisor. O supara nasul plin cu mucisori, dar asta nu-i nimic pe langa noaptea cealalta.
Ce sa va mai spun ! Dupa toate astea, am vazut sambata dimineata ca i-a spart gingia si la un canin si la o maselutza . Deci, va dati seama ca ea, mititica, a fost si cu febra, si cu nasul plin si cu dureri cumplite la gingii.
Acum e foarte agitata, n-a iesit afara de cateva zile.
-------------
Imi pare rau ca nu le-am putut ura LA MULTI ANI ieri, sarbatoritilor:
MIRUNA
SERGIU
RADU PETRU ! si pentru fiecare!
--------------
si pentru dulcea Lizuca, care a implinit ieri 11 luni !
---------------
N-am avut timp sa va citesc mesajele, asa ca ramane pe maine.
Mi-era tare dor de voi !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro