Mamici de iulie-august (99) + 62 bb
Raspunsuri - Pagina 3
eli spune:
Buna! Mamici, nu stiu cum a fost sau e la voi, dar pe mine ma doare osul pubian.
Stefanel are puf galben pe fata si negru pe umeri si un pic mai jos pe manute. Dupa cate zile se cade puful asta? Acum parca e o maimutica, nu degeaba e in zodiacul chinezesc maimuta.
Pana la cate zile se curata/cojeste pielea la bebei? Irinuca, tu ai incalzit un pic uleiul de masline inainte de a-i face masaj lui bebe cu el?
Azi l-am scos 5 min pe balcon, la soare. L-a toropit caldura si acum e cumintel in patut.
Gravidute, nasteri usoare! O zi minunata tuturor!
Eliza, scumpului Stefan Takeshi (16 august 2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=eli" target="_blank">paginuta DC www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Stefan Takeshi&mid=2236&cid=10198" target="_blank">album
vrabiuta spune:
maria - iti tinem pumnii!! refacere usoara si un bebe de nota zece!
monique - ce mai faci?
diana - felicitari, sa-ti traiasca printesa, e o frumoasa!!!
fetelor, eu tot astept sa se intample ceva, dar deocamdata in afara de dureri si contractii razlete, nimica. ziua de ieri a fost tare urata, bine ca a trecut...
marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2
mitzura spune:
Neata, fetele!
Astazi sunt cam chiauna de somn, pentru ca ne-am trezit azi-noapte tot din doua in trei ore sa mancam. Nu stiu ce se intampla ca parca iar imi scade productia de lapte. Beau lichide, dar sanii mei parca sunt tot moi. Am reinceput iar cu ceaiul de chimen (), ca la inceput. Am crezut ca am scapat definitiv de el. Mai si in ziua botezului nu mai stiam ce sa fac cu sanii mei ca stateau sa explodeze. Si acum uite...
Am si eu o intrebare. Voi faceti gimnastica cu bebeii? Daca da, cum? Daca nu, la ce varsta se incepe?
mitzura cu bebe Tudor Codrin
mitzura spune:
Iar suntem doar doua-trei pe aici. Eheeeiii, s-au dus vremurile alea cand "povesteam" cate un capitol pe zi......
mitzura cu bebe Tudor Codrin
papadie spune:
mitzule si sanii mei sunt moi dar scot 375 de ml :-)))))
de-acu nu mai conteaza aspectul si-o sa vezi ca productia creste, creste...eu beau ceai de fenicul. si ala e naspet taaare:-)
mi-au venit rusii aseara asa ca dra Bubu cam refuza laptikul meu si i-am bagat doua portii de Humana desi la carte scrie sa-i dam laptik de la mine...da' l-a vomat cu bolta. pe tot (adeka 170 de ml- risipaaaaa!!!)
noi nu facem gimnastica dar din septembrie merge tati cu Catrina la inot. Nu facem gimnastica pt ca pediatra si moa“sa au spus ca nu si ca face ea singurika miscarile de care are nevoie. si se foieste nu gluma. La carte scrie ca talpitele lu' bebe nu se maseaza, se gadila usurel si le misca el cum trebe. asta tz-o spun pt ca eu eram mereu tentata sa-i masez talpile
papadie spune:
Gratioase felicitari proaspetelot mamici
Bun venit bebeilor. Sa fiti sanatosi, mincaciosi si necoliciosi
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
anna maria spune:
A sosit si surpriza noastra indelung asteptata, o fecioara de 3,700
nascuta ieri dimineata la 5.30 ,cu numele de Maria.
Ana Maria se simte bine dupa cezariana si azi o va primi pe grasulina
linga ea ,urmind sa le fac si citeva poze pentru voi.
la mamici,burtici si bebici din partea noastra si o
la tatici .
Catalin si fetele!
roxanaz spune:
Anna, felicitari!!!! Catalin, sa iti traiasca fetele!!!! sa fie toate trei sanatoase si fericite si sa aveti numai bucurii!!!
Maria, bafta si tie!!!
Papa ce faci mama, te dadusem disparuta di tot. tot cu virusii la computator te lupti?
na ca acu' disparu si Monicu'....tre' sa strig catalogul, ca asa nu mai merge!
azi am fost la plimbare prin Mamaia si normal ca am dormit ca o valiza pitika...mai nou ta-su zice ca e raton, asa sunete scoate.
azi noapte circoteca rau de tot pina la 12.30 - l-a durut burtika....vai de sufletelul lui. dar apoi nu s-a trezit decit la 3 cind a mincat bine, culmea - nu a dat nimik afara - si apoi din nou a dormit pina la 8. asa noapte....sa tot avem toti!!!!
Mitzule si eu zic sa nu te ingrijorezi daca sanii sunt mai moi sau mai tari, atita timp cit e laptik....dati-i inainte!
pupicei, ma duc sa ma hodin si eu un pic ca doarme shefu al mare.
azumi spune:
BELEA! De o saptamana ii dadui la pity laptuk si cu biberonul, mai des, ca se ineca la san, venea prea mult la inceput si incepea sa urle si sa nu mai vrea sa suga.Asa ca ...ii dadui cu biberonul laptik muls de la mine.....Acu da semne ca nu mai vrea tzatzaikaaaaaaaaaaaaa!!!!
Ce sa-i fac sa pape iar de la san fara sa ma mai mulg si sa-i dau in sticla???
Help ca noaptea nu-i prea fain sa ma trezesc si sa ma mulg apoi sa-i dau lui...iar in timpul asta sa planga cu lacrimi decrocodil....da sa nu vrea sanu!!!
El laptikul il papa, nu-i de gust sau ca nu vrea: vrea da nu sa traga de la san ci din biberon.Ajutorrrrrrrrrrrrrr cu neste sfaturi ca ma dor sfarcurile de nu mai poci! Mulgere lu Joiana se face mai mult manual...ca la ce dexteritate am prins iese mai repede decat cu pompa electrica
HELP!
ana 23 ani/berbec
http://community.webshots.com/user/natzumi
cristalina spune:
Nu ma datzi disparuta!...:)))
Acilea's, va citesc cu buburuza agatzata de gatul meu ca maimutza...:)))
La capitolul scris stam mai prost
Noi functionam dupa alt fus orar, cred ca e al Canadei...hahaha
Noaptea ne alearga ariciul rau care ne inteapa cat stam in patutz. :)
Neica, toata noaptea se agita, numa' pe burta doarme bine, dar de cand v-am citit, ca nu lasati piticii pe burtica noaptea, s-au dus vremurile bune!
Sau am dormi minunat in orice pozitie dar agatzata de tzatza...
Si facem fitze maxime la mancare, sub orice forma e tot o ora dureaza o masa...:)...Pacat ca nu a semanat cu mine, sa manance din orice pozitie...
In afara de aceste mici chestii e totusi cel mai cuminte copil..:)...si cel mai frumos...:)))
Anamaria, sa va traiasca! Catalin, felicitari si multumim de veste!
Sa fie sanatoasa, voioasa si necolicioasa!..:))
Felicitari tuturor proaspetelor mamici! Sa fie sanatosi, mancaciosi si feriti de colici!
Monica si bebelusa (02.07.2004)