Mamici de iulie-august (99) + 62 bb

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Noua ne place suzi doar pa``` alocuri``.Adeca doar cand are chef de cearta sau ii e prea somn sa o mai scuipe.PIcea al meu doarme oleaka si intrai sa fac prezenta.Ce mai stit de Papa?
CAnd incepe ma si bebelusi de iulie august 2004? ....

Bafta la mamicile care inca nu au nascut!!!

ana 23 ani/berbec

http://community.webshots.com/user/natzumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Rox, nu te supara pe mine ca nu am apucat sa ne vedem, chiar luasem nr tau de mobil la mine, dar am fost legata de niste prieteni si nu am avut cand...E posibil sa mai venim la mare, si promit ca data viitoare sigur ne vedem cu bebei cu tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

va salut mamici si burtici si bebici ! sunt in vizita pe la voi sa va spun ca a nascut diana 21 si micutza Ianca Dariana a sosit pe lume . Are 2,600 kg si 42 cm - o papusha mica si dulce . Iata cateva poze cu ea reclamaIanca-Dariana-Simion

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hahahaaa....asa deci Mitzule, nu le aveti cu suzi..inteleg. in orice caz, bafta la plimbarici! poate se invata si ii place!
Roxanica, este vorba cumva de Diana (Simion)? ca vad ca la noi in listuta e trecuta ca a nascut pe ....14 august? eu acum m-am trezit din somn, sunt doar eu nauca?
Alex....hm...stai sa vad daca mai sunt suparata... vezi tu cind ne vedem! ( eu cred ca tz'era frica sa nu ramina Maria la mine cind il vede pe pitik asa frumusel....) oricum sper sa ne vedem daca mai veniti!
eu am tras un pui de somn ca piti doarme inca....acum sunt fresh! astept sa mergem la plimbarica de seara. va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Mamicile cu fetite, voi le-ati facut gauri pentru cercei ? la ce virsta credeti ca e bine sa punem cercei ? Ca noi am primit niste cercei asa frumosi si ardem de nerabdare sa i-i punem dar parcam suntem inca mici pentru gauri ?

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

Da , de ea e vorba , dar eu acum am aflat si m-am pus pe dat sfoara-n tzara !

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

LA MULTI ANI MICUTA IANCA DARIANA! SA CRESTI MARE SI SANATOASA!
Felicitari Dianei si taticului, sa va traiasca scumpetea mica! Refacere usoara mamica si mult lapte pt micuta! E o dulceata de fata, asa sa fie mereu!
Multumim mult Roxana!

Ana & Raluca Maria Burtch
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie!
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Buna tuturor,
Iaca intru si eu sa va salut si sa vad ce se mai petrece nou pe meleagul mamicilor.
Tare bine doarme Luly meu mic dupa baita si infasat(5 ore bustean), am hranit-o la un singur san si a dormit in continuare inca 3 ore, apoi al 2-lea san si alte 2 ore jumatate. S-o tinem tot asa si mami e cea mai fericita.
Anemona, eu pot sa-ti spun doar parerea despre scaunelul tip cosulet. Mie imi pare foarte practic si destul de dragut pt un bebe mic. Are avantajul ca se poate folosi si cand te plimbi putin sau vrei sa legani copilul. Despre ce firma...greu de zis, nu stiu ce se gaseste in Romania.

Acum va sarutam cu drag si o seara minunatat alaturi de puiuti sau burtici!

Ana & Raluca Maria Burtch
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie!
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Maine dimineata ma internez pt cezariana. Sa-mi tineti pumnii!

Pup si ne "vedem" curand!

Maria, 29+ /fecioara
DPN 24-26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Maria, mult succes! Refacere usoara si rapida! Asteptam vesti si poze cu bebelusul mult asteptat!

Eliza, scumpului Stefan Takeshi (16 august 2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=eli" target="_blank">paginuta DC www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Stefan Takeshi&mid=2236&cid=10198" target="_blank">album

Mergi la inceput