constipatie ajutorrrrrrrrrrrrrr

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Cristia, ce chestie, si eu iau in fiecare zi dar nu semintze ci ulei de in, doua linguri mari dimineatza si seara, si chiar e bun pentru constipatzie, si eu am avut multa vreme probleme cu constipatzia si chiar si hemoroizii(asta o zic fiindca lui Rachel ii era rusine) , facusem toate problemele astea dupa ce ani de zile am facut efort fizic in fiecare zi si ma lasasem brusc, mi se daduse tot metabolismul peste cap, oricum numai eu stiu ce-am patimit...

Oricum uleiul de in e foarte bun e adevarat!

A.

quote:
Originally posted by cristia

De acord cu tot ce au zis fetele.In afara de fructe si miere la mine au mai dat roade urmatoarele:
1)seminte de in (de la plafar): o lingura mare dupa masa de seara
2) cateva linguri de tarate inmuiate in orice (eu am luat chiar si cu apa minerala); nu-s ele minunate la gust dar au efect.
Sanatate multa si bebe sanatos!
Cristiana si bebe din burtica (35 saptamani si 3 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

eu am probleme cu constipatia mai de mult iar de cand am descoperit ca e bebe m-am lasat si eu de fumat-si e si mai grav ,doctorul mi-a zis sa nu iau laxative normale in ultimul trimestru dar mi-a recomandat movicol(nu stiu daca e in ro-noi stam in belgia) e bun dar cel mai bine e sa mananci o portocala dimineata pe stomacul gol. e recomandat de doctor si la mine a tinut cel mai bine:). numai bine si P.S. mihaela de l-a mamici de septembrie-octombrie 2004 s-ar putea sa nasca. Acum am citit ca s-a dus la spital caci avea o scurgere abundenta ce semana mai mult a apa i-ar doctorul i-a zis sa mearga la spital ca are o fisura- v-am zis si voua pt ca sunt asa emotionata... va pup dulce iar tu adriana stai linistita si daca nu ai incredere in ce auzi dute la farmacie zii medicului in cate sapt esti ce ai si sigur itida el ceva. hai ca am scris destul si ma du sa pap ceva. numai bine frumosi si sanatosi

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

sa nu iau lax in primul trim pardon. si de11 sapt

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_edi spune:

Eu nu am avut probleme de acest fel, nici inainte de a ramine insarcinata, nici in timpul sarcinii. Dar dupa ce am nascut, am crezut ca o sa mor! Fetele care au avut si epiziotomie stiu despre ce vorbesc... Am incercat si eu prune, apa calda dimineata pe stomacul gol, miere, laxative... nimic!!! Cerealele au fost singura solutie, de cind am inceput sa maninc cereale cu lapte n-am mai avut nici o problema, nu mi-a venit sa cred ca aveam solutia la indemina si nu o vedeam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Am o colega care isi trateaza o constipatie aproape permanenta cu smochine...ea spune ca ii fac foarte bine dupa 2 zile de manacat asa ceva. Incercati si asta cine stie....si apoi e un aliment bun oricum in sarcina.

(18 sapt.+)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

adriana, eu am avut rezultate bune cu seminte de dovleac dimineata pe stomacul gol.

marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Fetele mai scrieti ca si eu am problema asta, sunt in trei luni, si de trei zile nu stiu ce sa fac. Am notat si voi incerca ce ati zis voi.

GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

gata am reusit printr-o prietena sa dau de doctora mea si mi-a spus ca pt constipatie sa iau o lingurita de DUPHALAC , chiar acum fug la farmacie sper sa rezolv problema , va tin la curent daca functioneaza
pupici

ADy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna fetele! Am citit tot ce eti scris pana aici. Daca mai intra cineva si e interesata si de alta idee: eu am schimbat painea alba cu paine neagra cu secara ( nu va pacaliti cu grahamul ce se vinde la centrele de paine - e tentativa de graham). Painea cat mai neagra si cu seminte prin ea.
Bineinteles: depinde de organismul fiecareia.
si bafta la
Felis

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen Simona spune:

Salut,eu sunt noua aici printre voi.De fapt acesta este primul meu mesaj.In legatura cu constipatia de care suferi (si stiu din experienta ca e ingrozitor),eu te-as sfatui sa nu mananci produse care contin fier pentru ca fierul constipa foarte tare si plus de asta cere doctorului tau vitamine pentru prenatal care sa te ajute cu constipatia.
Eu sunt insarcinata in 8 luni si cand am fost la inceputul sarcinii am avut aceleasi probleme,chiar am crezut de doua ori ca ajung la urgenta din cauza asta si am spus doctorului care mi-a prescris niste vitamine ce m-au ajutai uimitor.Dupa vreo trei zile am inceput sa revin la normal iar de atunci nu am mai avut nici un fel de probleme.
Bafta multa si ai grija ce mananci!

carmen

Mergi la inceput