Mamici din Constanta (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna, buna...
Sanzi, am fost ieri la farmacie si mi-au spus ca nu se comercializeaza prin farmacii, dar e bine pe Tulcei-este un laborator bun. Imi pare rau sa aud ca aveti inca temperatura.Si Andutei ii curge nasul si tuseste si am trecut-o imediat pe faringosept( nu a vrut strepsils)si ascofruct cate 3 de fiecare pe zi si picaturi de propolis de la Hofigal si vad ca deja numai tuseste si spune ca n-o mai doare in gat. A, si bineinteles fructe din greu....
Ionela-fructe multe fetelor sau Ascofructul-este usor de administrat si placut.(25.000lei cutia)
Diana, am inteles ca este bun aparatul Salin( inventie brevetata romanesca) care substituie conditiile unei saline. Era la Flanco in vara 750.000 lei. Eu n-am apucat sa-l iau , dar este in perspectiva...
Fetelor Bibi canta...la.la.la cand se joaca cu jucariile si merge de-a busile.E un fel de-a spune ca de fapt se pune in genunchi si maini se leagana de 3-4 ori isi ia avant si ....cade in nas, dar se deplaseaza,nu?E dulce foc!
Nu stiu ce e cu Tanja ca mi-a dat mesaj ca vine ieri pe la mine si nu a venit. Cred ca-i dau si eu un mesaj sa vad ce spune. Nu pot s-o sun ca e un nr. de 10 cifre si o taxeaza si pe ea daca o sun.Asa mi-a spus.
Roxi, ce frumoasa si comoda e perioada asta cu tzatzi! Ce nervi iti faci cand incepi diversificarea.Bashca ca dimineata e pierduta cu pregatirea sucurilor si supitelor, dar sa vezi lupte cu papica si imprastiatul peste tot prin jur numai in gurita nu! Am ajuns la concluzia ca bb au mai multe gurite...sa vezi pe cate parti isi gaseste mancarea sa iasa afara din gura!Sa-ti fie ghindutu' cumintel si mancacios!
Ce mai stiti de TatianaS? Dar Galarina?
Pupici ca merg la razboiu...papa de supita si pireu1
Homeopatie pt.Ionela: Dr. Soescu, tel: 543358

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

fetele, saru'mina mult la toate!
nu ma grabesc tare Crix...se vede, ca deja are pitikus o luna si ceva si nu am facut nimic, nu?
hihihi Tania, vedem si noi cum e cu razboiu' asta...in curind! pupicei la Bibitza cintareatza!
al meu pitik a inceput deja sa isi tina capul bine de tot si sa ma urmareasca cu privirea, iar azi in premiera a urmarit o jucarie chitzaitoare....e un ratonel scump.
azi l-au cam chinuit colicii....dar nu foarte rau, acum face nani si eu bucataresc ceva...si bineinteles stau pe net, nu?
pupicei si sanatate, gata cu racelile la pitici, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Tania, mersi de informatzii...nu stiu ce sa fac...sa incep cu antibioticu? dupa ce a dormit de pranz iar febra...ma enerveaza ca nu manifesta nimica alceva sa stiu sigur ce are...
pot sa il scot putin la plimbare daca are febra???
Fetele sunt mai viteze...David a inceput sa mearga de-a busilea pe la 8-9 luni, si sa stea in fund tot pe atunci...de vorbit,,,ce sa mai spun tarziu...pe la 15 luni, sau cam asa ceva, oricum "vocabularul" de abia de o saptamana doua a inceput sa il imbogateasca intensiv...
Cat despre cantat, sper sa nu il apuce...ca strabunica il si face popa!!!! de abia asteapta!
roxa tu ma uimesti in fiecare zi cu "bucatareala"...ma simt un pic handicapata...eu intru in bucatarie cand tre sa mananc...azi a venit buni pe aci si a facut o supa de galuste pt febrila (care da tel la maxim acum!)..
aseara mi-a adus papanasi....fff buni!!!!
pup...
sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Fetelor, unde se gasesc saltele din iarba de mare pentru bebelusi? A mai fost abordat acest subiect mai demult, dar nu stiu unde sa caut. As vrea sa merg in Bucuresti, la Cora, dar nu stiu daca rezist atatia km. Am auzit ca in ultimul trimestru nu trebuie sa faci drumuri mai lungi de 1 ora (distanta fata de casa).

Multi tuturor,

Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Marlen eu am calatorit mult mai mult cu cateva saptamani inainte sa nasc...asa ca...go for it!!!!! Cu o stare de spirit pozitiva totul va fi ok!!!!
Azi am fost iar la dr., acum chiar ne-a confirmat ca avem rosu in gat si m-a certat ca nu i-am dat antibiotic...apoi a sugerat si ea ca s-ar putea sa fie inceputul unei boli contagioase a copilariei si ca antibioticu nu ajuta cu nimic...dar nici sa nu ii dau...
Adevarul e ca avem febra si in seara asta, deja e a 3-a zi...de maine daca nu se potoleste si nu da semne de vreo boala a copilariei scoatem artileria...antibiotic!!!
Ati auzit de Cexyl? e bun? cineva mi-a spus ca e foarte puternic...asa e?
Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Sanzi, intra pe site-ul acesta si vezi tot cete intereseza referitor la orice medicament. Sanatate multa si o noapte linistita!
www.farmaline.ro

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza.
Sanzi, cexyl-ul este o cefalosporina. eu nu sunt de acord cu prescrierea din start a acestor substante la o simpla infectie de aceste gfen dar daca asta a scris medicul asta o sa ii dai. si, de asemenea, trebuie sa ii dai medicamentul. ptr ca asa nu faci decit sa cresti perioada de administrare si sa lungesti perioada de boala. nu mai sta si da-i-l.
Marlen, bafta la cumparaturi!
noi ne pregatim de plimbarica, vorbim later!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

tania, pentru cine e nr. dnei soescu? mergeti cumva pe la ea? pentru ca noi suntem abonatii ei de vreo 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Noi tusim de aseara! Ce sa-i dau, Paxeladine? Nu a facut febra, doar nasul mai picura putin, in rest nimic altceva.

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Maria este mult mai bine. A inceput sa manance, nu ca inainte, dar oricum. Se pare ca ce ii aparuse pe piele era o alergie.

Eu nu ma simt prea bine, de fapt ieri mi s-a facut rau la birou, dar sper sa imi revin.

Cred ca o lipsesc vreo doua sapt. de pe forum.

Va pup!
Cornelia

Mergi la inceput