Bebelusi de iunie-iulie 2003 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Ovidiule, un barbat aveam si noi la topic, si acuma scrie tot cu mana sotiei. Sa nu zici ca e vina noastra!!!

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

01 iunie Alex si mami Marina
04 iunie Diana si mami Denisa
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Denisa Mariasi mami Calina73
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
22 iunie Marius Cristian si mami Romana
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra (0722386317)
25 iunie Rares si mami Mirunaa
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr
02 iulie Maria si mami Cornelia
04 iulie Mihai si mami Kara
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74
05 iulie Matei si mami Madishor
06 iulie Cindy si mami Catan
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik(0722.510.847)
11 iulie Maryam si mami Dana (Waspy)
14 iulie Sara si mami CorinaElena
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
18 iulie David si mami Salina
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena ltd (0741.063.972)
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Simona Andreea si mami Gianina
24 iulie Jasmina si mami Adinag
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
25 iulie Hugo si mami Didita
27 iulie Paula si mami Maria
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Alexa si mami DianaP
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

25 iunie Alin Ioan si mami Romana....junioru' gastii(2004)

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
www.jester.ro/alex/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogao spune:

ANDRA multumesc pt trecutul pe listuta !!!!

Eu nu mai postez ca probabil nu am spus nimic interesant si nu mi-a raspuns nimeni, dar va citesc zilnic.
0744223639

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Aoleu Ovidiu nu incepe si tu cu neglijatul
Credeam ca barbatii sunt mai cu capul pe umeri!
Si din cate imi aduc eu aminte venirea ta pe forum chiar a produs ceva valva, deci nu se poate spune ca postarile au ramas fara raspuns

Dana si Stefania (27.06.2003)

"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Elena, David nu a patit nimic, multumesc lui Dumnezeu. M-am speriat ingrozitor caci el tocmai ce trecuse cu Nana si la nici 2 minute a avut loc un accident intre doua masini si una se cocotase tocmai pe trotuarul pe care se plimba David in carucior. De atunci i-am stabilit foarte clar traseul - adica pe trotuar numai pana ajunge, in rest cu fataiala in fata blocului s-a terminat.
In legatura cu masa eu nu zic ca e putin 240 de ml, departe de mine gandul asta, dar ma gandeam ca 240 ml. de formula nu face nici intr-o mie de ani cat 240 ml lapte de vaca asa ca ma gandeam ca daca ar bea mai mult lapte de vaca poate ar respecta orele de masa.

De la Ovidiu eu astept in continuare postari, caci povesteste atat de cald si rational totodata despre Flaviu. Iar metodele/formulele de crestere a copiilor sunt mult mai la obiect decat articolele pe care le gasesc in Mami sau Copilul tau/meu.

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

01 iunie Alex si mami Marina
04 iunie Diana si mami Denisa
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Denisa Mariasi mami Calina73
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
22 iunie Marius Cristian si mami Romana
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra (0722386317)
25 iunie Rares si mami Mirunaa
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr
02 iulie Maria si mami Cornelia
04 iulie Mihai si mami Kara
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74
05 iulie Matei si mami Madishor
06 iulie Cindy si mami Catan
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi (0722.676.224)
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik(0722.510.847)
11 iulie Maryam si mami Dana (Waspy)
14 iulie Sara si mami CorinaElena
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
18 iulie David si mami Salina
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena ltd (0741.063.972)
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Simona Andreea si mami Gianina
24 iulie Jasmina si mami Adinag
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
25 iulie Hugo si mami Didita
27 iulie Paula si mami Maria
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Alexa si mami DianaP
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

25 iunie Alin Ioan si mami Romana....junioru' gastii(2004)

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Buna mamici si tatic,

Am citit tot ce ati scris si tare ma bucur ca a reinviat forumul.

Mihaela, nu-i bai ca nu vorbeste Flaviu, mai are timp si o sa vezi ca o sa-si dea drumul deodata. Si apoi el a fost primul mergaret si cel mai nazdravan dintre toti bb-ii. Iar pe Mihaita al Elenei il declar primul mare vorbaret si cantaret! Sper sa nu se supere cineva.

Cornelia, sanatate multa la toti trei. Fain tare la Varlaam; am trecut si noi pe acolo, in drum spre Bisoca.

Bibi, s-a intamplat ceva cu David? Sau am inteles aiurea.

Va citesc tot timpul si va multumesc ca existati. Aflu de la voi multe lucruri interesante si ca urmare nici nu stresez dr. lui Tibi prea tare pt. ca aflu de la voi tot ce trebuie. Asa ca scrieti fetelor si tati de Flaviu ca nu se stie niciodata ce poate fi folositor altora: o jucarie noua, o papica noua…

Va pupam cu drag

Bychi si bb Tiberiu

http://community.webshots.com/user/tibicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutare dragi mamici!
O sa raspund rapid si (deh) selectiv, ca-s grabita precum furnicutza din fabula.
Elena: vaccinul anti-varicela protejeaza pe viata, doar ca are o rata de esec ceva mai mare decat alte vaccinuri (~10%). Cu toate astea, din cei 10% care fac totusi boala in ciuda vaccinului mare majoritate face o forma foarte usoara, asa ca merita efortul. Daca nu ma insel se face o "portie" acum si inca una pe la 12 ani. I-am luat Anei role de ziua ei (bune, dupa cum m-ai sfatuit) si am iesit doua zxile cu ele in fata blocului. Este cam speriata si incearca tot felul de stratageme ca sa se mai aseze putin jos, dar ar vrea sa invete totusi asa ca insista. Acum e la munte unde n-are cum sa le foloseasca dar la intors o incaltam din nou.
Catan: nu iti face griji cu mersul. Un coleg de generatie al Anei a mers singur pe la vreun an si trei luni, ceea ce nu il impiedica sa alerge de rupe pamantul acum.
Andra: telefonul nu il dau decat pe PM, dar pe al tau l-am si scris in agenda mea, poate ne-om vedea totusi in IOR vreodata.

pe curand,
madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Mai fetelor. Sa nu cumva sa parasiti forumul suparate!!!!

Va veni vremea cind din lipsa de timp nu o sa mai scriem asa de des, iar apoi deloc. Macar sa nu ramina nici una suparata. Aduceti-va aminte ce frumoase erau clipele cind eram toate insarcinate si emotionate la necunoscutele care ne asteptau si ce bine ne facea sa “vorbim” aici pe forum.

Asa ca nu plecati Catan, Nicoleta si alte fete, iar cele care ne citesc si nu au mai scris de mult ar putea sa zica macar “ salut fetelor… pupam copilasii..” sau ceva asemanator daca nu mai vor sa vorbeasca despre viata lor si a copiilor .

Din cite stiu eu Vaccinul Priorix nu da imunitate pe viata, dar poate ma insel.

BIBI: In legatura ca laptele normal si noi am observat ca nu ii tine de foame ca si formula asa ca am renuntat sa-I mai dam seara . Noi ii dadeam “lapte prima crestere” din acela de la Parmalat . Acum ii fac formula seara si uneori ii mai dau dimineta lapte din cutie daca apuc sa-l fierb inainte sa se trezeasca ( adica daca nu dorm si eu).

CORNELIA: Sanatate multa si tie si Mariei. Nu sint suparat nici pe tine si pe nici o fata de pe forum

ANDRA: M-a amuzat faza cu - sa zica sotu ce impresii are daca sta zi lumina cu copiii. Adevarul e ca stie si el ca-mi est egreu si se straduieste sa ma ajute cit poate cind e acasa.

ELENA_LTD: Sanatate multa lui Micaita. Vad ca se tin scai de el bolile acum ca e asa de slabit dupa patania cu furunculul. Ai dretate cin zici ca doi copii din aceasi parinti sint diferiti. Uite si la noi Alin e mult mai “evoluat” ( nu ca specie). Spre deosebire de Cristi e mai miscaret si mai vorbaret. Gingureste tot timpul cind e treaz , se bucura si ride cu gura larg deschisa cind vede o persoana linga el..
Cind a fost Cristi bolnav si am chemat salvarea ( de la Puls) ne-a zis sa-I dam regim o saptamina si ne-a scris pe zile ce sa-i dam de mincare. Nu am respectat regimul ca nu a fost chip sa-l facem sa manince asa.

OVIDIU: Eu nu cred ca esti singurul sot care citeste ce scriem noi aici. Intr-o vreme parca si sotul Carmenutei era pe aici.

BYCHI: Eu nu stiu cum as fi reactinat la faza cu liliacul. Sper sa nu aflu. E ingrozitor. Am vazut la stiri ca unele blocuri au in subsol purici. E ingrozitor cita mizerie poate fi in tara asta.

Din cilclul” boacane” : Se juca Cristi prin casa cu tot felul. Suna telefonul fix. Ma duc sa raspun si tot zic alo, alo. Aud in fundal un plins de copil mic si-mi dau seama ca e Alin. Inchid telefonul si verific ce face Cristi. EL e cu celularul meu si constat ca am fost taxata si mai am un dolar si ceva pe cartela. Am hotarit sa nu-I mai las telefonul la indemina ca azi mine suna la pompieri , salvare sau politie si apoi trebuie sa dau explicatii.

Acum sa va zic si despre Alin. Dupa vaccinul de doua luni a facut febra si iar s-a defazat cu somnul. Seara si noaptea manica cel mai mult ( din 2 in 2 ore) iar ziua e mai somnoros pina pe la 12, ca apoi se activeaza.
E un grasan si s-a facut dragut si e foarte vessel. Nu mai plinge asa mult decit daca e foarte flamind.
Din pacate eu nu-l alaptez decit dintr-un sin si ii mai dau si lapte praf ( din ce in ce mai mult). Cred ca o sa ramin fara lapte. Problema e ca nu mi s-a inchis taietura de la sin si nu inteleg de ce. Poate va trebui sa merg din nou la control. Mai stau un pic sa vad ce se mai intimpla. Dupa ce o sa-l pot alapta si din sinul bolnav o sa incep sa beau iarasi ceai de chimen , poate , poate o sa-mi maresc productia de lapte. Sper ca pina atunci sa nu se invete prea tare Alin cu biberonul.
Pediatra copiilor a zis ca am luat un stafilococ din spital si de aia am facut eu infectia aia la sin.

O inteleg forarte bine pe Elena cu problema lui Mihai cu furunculul ca si pe mine m-au taiat si m-au tratat ca de un furuncul la sin, au scos puroiul , etc… Nici nu vreau sa-mi mai amintesc.

In general ma descurc singura cu amindoi dar mai rau e cind navaleste Cristi peste Alin. Il prinde de minuta il trage. Mai nou ii ia suzeta si o baga el in gura, el care nu a folosit suzeta decit pe post de jucarie.
Apoi un alt moment neplacut e cind sint cu Alin in brate si ii dau sa manince vine Cristi cu o jucarie si vrea sa ne jucam . Ii spun ca nu pot chiar in momentul ala si incepe sa se miorcaie. Incerc sa-l trimit dupa alt ajucarie dar uneori nu tine strategia de distragere a atentiei. Oricum ma bucur in momentele alea ca nu vine sa traga de Alin sau sa-I dea peste cap deoarece atunci sint nevoita sa-l iau pe sus si sa-l pun “la inchisoare” in patutul lui si apoi ,,,” free Mandela! ..free Mandela!” ca plinge de mi se rupe inima si apoi , de cele mai multe ori adoarme.

Mi-e do rde un concediu oriunde chiar si la mama acasa.

Si Cristi a facut o iritatie urita si il maninca pielea si se scarpina. Eu banuiesc ca e de la sunca sau de la brinza topita , asa ca nu-I mai dau o perioada. Problema e ca nu stiu cu ce sa-Iidau pe fata ( e distrusa toata- e rosu , are bubite). Pediatra a zis sa-i dau cu flucinolon N dar pe prospect scrie ca nu se da sub 2 ani… Nu i-am dat. i-am mai pus ungunet de galbenele, ultralan si azi i-am dat ci cu crema Sanosan. Sper sa-i treaca ca nu e deloc prezentabil asa.

Hai ca m-am intins dar astept sa se trezeasca Alin sa manince ca apoi sa-si faca somnul mai lung si sa pot dormi si eu linistita.

Va pup pe toate si mai ales pe copilasi.

Romana si Cristian ( 22.06.2003) si juniorul trupei Alin ( 25.06.2004)

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna dimineata, mamici, tatic si bebici,

Multam de informatiile legate de PRIORIX, intre timp m-am mai docomentat si eu si am aflat ca se mai face o doza (parca intre 3-5 ani), asa ca momentan am scapat.

CORNELIA - multa sanatate si tie si Mariutei.

ROMANA - si mie mi-a recomandat o dr pediatra, prietena de familie, fluocinolon N pentru o iritatie si eu i-am dat Mariucai, dar numai seara, nu pe o perioada lunga, si mi s-a parut bun.

ANDRA - iti trimit si eu nr. de telefon pe PM, pt ca, citind postarea referitoare la parola, de la "discutii generale" parca, nu stiu daca e bine sa apara nr. noastre pe un forum public. Cred ca ar fi mai bine sa completeze cineva listuta, apoi s-o trimita pe PM tuturor fetelor.
Nu sint eu paranoica, dar totusi aici au acces tot felul de persoane cu intentii mai mult sau mai putin "ortodoxe".

Si acum ajung la problema mea cea mare - sint epuizata, simt ca nu mai fac fata la programul pe care mi l-am impus si cu servici, si cu Mariuca plimbari seara dupa servici si toate celelalte. Dati-mi si mie citeva sugestii ce as putea lua sa ma "inviorez" nitel, ca nu mai am chef de nimic. Am vazut tot pe aici pe undeva recomandat sirop de catina, dar n-am reusit sa gasesc. Aveti idee de unde as putea sa-l iau?

V-am pupat.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput