Cum vi se pare viata in Japonia(20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

irimell ,sanatate din plin,ti-am simtit lipsa sa stii.
michiyan ,tu cum te simti,te-ai intors?

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana526 spune:

Buna fetele , ma mai primiti@si pe mine ? Am lipsit ceva timp dar ata ete . Am avut si calculatorul defect , nu stiu ce se intampla imi apar tot felul de reclame instantaneu si apoi nu le mai pot sterge , imi dispar literele complet si plus de asta nu mai pot naviga. Sa fie vreun virus?
Luni plec in Romania pt 3 luni , si am sa va cer niste sfaturi in lecatura calatoriei? A calatorit cineva cu bebelusul?
Imi puteti da niste informatii ce sa i-au la mine in mod special pt bebelus , caruciorul il pot lua in avion? Cum il pot hrani in timpul calatoriei, tinand seama ca acum papa alimente solide cam greu, sa-i dau numai biberonul ?
Am inteles ca imi ofera un loc special ,cu un fel de cosulet unde se poate odihni bebeul totusi ajutati-ma cele care aveti cunostinta in cauza .
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana526 spune:

Mentionez ca piticul are 7 luni , mi-e teama , e atat de mers plus escala la Paris de 4 ore .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Da fetele,am si eu o intrebare legata tot de bebei!O prietena de a mea are o amica cu un bebeu de cam 6 luni si fata tocmai a aflat ca barbatesu a facut niste datorii enorme la vreo trei banci si situatia e cam naspa.Ar vrea sa plece in Ro cu bebeul si sa-l lase la parinti pentru a putea sa se reintoarca sa lucreze.Momentan ,bebeul fiind prea mic nu va putea face vreo miscare si ma intreba daca trebuie sa declare cumva bb-ul la noi la ambasada sau ce alte formalitati ar trebui sa faca sa nu aibe probleme cu bebeul.Barbatesu nu se opune sa iasa din tara cu copilul deci trebuie facut ceva special sau ce?Eu nu ma pricep ce sa-i zic decat sa dea telefon la Ambasada si sa se intereseze acolo de ce ar avea nevoie dar voi care deja aveti bebei ce ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

diana cum a fost pe drum?bb te-a "ajutat"?a fost cuminte?as fi vrut sa-ti raspund dar nici eu nu am mai fost plecata cu el si nu stiu...o sa plec si eu cand o sa aiba cam aceasi varsta cu al tau...sa-mi zici cum a fost..ce ai luat cu tine..plssssssss...

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by Aliada

Da fetele,am si eu o intrebare legata tot de bebei!O prietena de a mea are o amica cu un bebeu de cam 6 luni si fata tocmai a aflat ca barbatesu a facut niste datorii enorme la vreo trei banci si situatia e cam naspa.Ar vrea sa plece in Ro cu bebeul si sa-l lase la parinti pentru a putea sa se reintoarca sa lucreze.Momentan ,bebeul fiind prea mic nu va putea face vreo miscare si ma intreba daca trebuie sa declare cumva bb-ul la noi la ambasada sau ce alte formalitati ar trebui sa faca sa nu aibe probleme cu bebeul.Barbatesu nu se opune sa iasa din tara cu copilul deci trebuie facut ceva special sau ce?Eu nu ma pricep ce sa-i zic decat sa dea telefon la Ambasada si sa se intereseze acolo de ce ar avea nevoie dar voi care deja aveti bebei ce ati facut?

Aliada

E bine sa mearga la ambasada impreuna cu sotul,sa-i faca certificat de nastere romanesc,sa-l treaca in pasaportul propriu si sa obtina o declaratie de la sot in care acesta spune ca e de acord ca bebe sa iasa din japonia impreuna cu mama lui(eu n-am avut niciodata hartia asta cand m-am plimbat in tara si nu ne-a intrebat nimeni nimic,dar am inteles ca pot fi probleme pe tema aceasta si n-are sens sa riste).Are nevoie de poze ale bebelusului,de kosekitohon,de resident ledger al copilului si de documentul eliberat de la maternitate la nasterea copilului,care inlocuieste in japonia certificatul de nastere.Toate documentele trebuiesc traduse la un traducator autorizat in engleza.

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Pentru ca e deja trecut de 1:6 PM si puiutul meu are o lunicica si cateva minute, pt el, dar si pt voi am scris povestea nasterii lui aici : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=eli" target="_blank">paginuta DC www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Stefan Takeshi&mid=2236&cid=10198" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Multumesc pentru raspuns Lia.Trebuie neaparat sa se deplaseze la Ambasada?Ea locuieste in Hokkaido pe langa Sapporo,destul de departe de Tokyo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Aliada,cred ca va trebui sa mearga la ambasada.Oricum inainte de a merge, e bine sa sune la ambasada si sa-si noteze exact ce acte sunt necesare.
Numarul de la consulat e:0334791804.luni,miercuri si vineri intre 14-17 poate obtine relatii.Programul cu publicul e in aceleasi zile,intre orele 9.30-12,cred.
succes si numai bine!

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Fetelor, mii de scuze ca intru peste subiectul vostru, dar am o rugaminte mare: plec la inceputul lui octombrie in Sapporo pentru o luna si ceva. Nu am mai fost in Japonia niciodata. Sunt putin derutata pentru ca nu stiu ce sa-mi iau si ce nu. Imi dau seama ca intrebarea e foarte generala, dar poate imi mai spuneti voi niste nuante, chestii specifice, la ce sa fiu atenta, etc.
Va multumesc tare mult.

Mergi la inceput