Cum vi se pare viata in Japonia(20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michiyan spune:

Salutari din Okinawa.Sa nu va mirati ca sunt inca aici,dar din cauza taifunului care ne-a vizitat duminica si luni,nu am reusit sa ne intoarcem.Asa ca, ne-am prelungit sederea cu inca doua zile.
Oricum,am avut noroc de trei zile frumoase si ne-am prajit si ne-am basicat mama,mama.Abia am putut dormi noaptea de durere,ca de noi am vrut sa ne bronzam din prima zi.
Acum suntem inca in aeroport si asteptam sa vedem daca avem loc in urmatorul avion.Din cate vad eu, mai toate fetele sunt in vacanta, pentru ca nu s-a prea mai scris .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns knicoleta spune:

buna eli multumesc acum stiu ca numele AMON ce inseamna Perla de 2 luni tot ma framanta si nu intelegem dela sot azi iam esplicat eu mai babeste si azis ca perla multumesc.

knicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Fetelor cum a fost cu taifun-ul ?Sunteti bine?
CA am vazut al tv ca riscai sa te ia vintul pe sus sau sa-ti cada pomi, masini peste tine.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

Tiara,aici nu stiu exact ce pagube au fost,dar oricum tot "balamucul" a fost noaptea si se pare ca doar aici a fost cutremur (4)....mai stau si la poalele muntelui ..brrrrrrrr....
distractie....

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Chiar asa fetele!Cu atatea cutremure si taifunuri,toata lumea e OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns knicoleta spune:

Eli baiatul meu are ochi albastri -cenusiu sper sa ramana asa sanu semai schibe

knicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Eu sunt bine,dar pe voi parca v-ar fii luat taifunul.Ce se intampla cu voi,fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

quote:
Originally posted by AYUMI

Eu sunt bine,dar pe voi parca v-ar fii luat taifunul.Ce se intampla cu voi,fetelor?

Eu sunt putin ocupata ,revin cind imi fac timp.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

quote:
Originally posted by AYUMI

Eu sint cam bolnavioara si stau mai mult in pat. Dar voi reveni cind ma voi simti mai bine.

Numai bine,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Irimell ai grija de tine;ai luat pastilute?

Mergi la inceput