test de sarcina

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Gianina,iti tin pumnii sa fie bebe!!!

Fetelor,cum se ia utrogestanul?Doar dupa ovulatie sau toata luna?

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen spune:

Flori,
mie mi-a prescris medicul dupa patru zile intarziere; nu stiu daca are rost sa iei asa..preventiv ; duphastonul este tot pe baza de progesteron si se ia din a 10-a zi de la ciclu..

Mergi la inceput

Marlen,
sarut-mana pt raspuns.Mie mi-a prescris medicul acum ceva vreme utrogestan incepand din a 15 a zi a CM,cate 2 pe zi intravaginal.
Ce ti-e si cu medicii astia....Unii zic la 4 zile de intarziere,altii...

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

flory, mie mi-a spus sa incep sa iau progesteron, tot ovule, la 2-3 zile dupa ovulatie si sa o tin tot asa pina vin rushii sau, daca e bebe, pina in sapt 10.

tin pumnii sa iasa cit mai multe teste pozitive.
Lorelai

Mergi la inceput

O sa iau si utrogestan!!!
Iau de toate,poate da Domnul si vin si eu cu o veste buna curand.
Doamne ajuta!!

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_nicol spune:

Buna seara doamnele mele, mie azi trebuia sa-mi vina , ca de obicei dupa 28 zile fix, si iata bucurie, oare am ramas, ca ma chinui mai bine zis sotul meu, de tare ne-am dori sa fie bebe. Ca simptome, urinez foarte des, am si eu din cand in cand dureri ca cele dinaintea ciclului,si parca simt cum si vine parca, dar cand merg la toaleta, noroc, nimic, sunt cam balonata, si cand stau intinsa in pat si ma intorc pe o parte, parca am un balon si se misca si el, parca am aer in burta.
Spera tare mult sa fie cu ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Geanina, dupa calculele mele ar trebui, daca esti gravida sa fii in 7-8 saptamani. La ecograf deja ar trebui sa se vada inimioara lui bebe si mugurii de la manute si picioruse. Daca nu mai ai rabdare deloc, poti sa te programezi la o ecografie transvaginala la un cabinet particular...fara sa-ti intrebi dr, asa pt. sufletul tau, ca sa stai linistita...
Iti pot recomanda un cabinet, daca vrei da-mi pm.
Numai bine.

http://community.webshots.com/user/alina_constantin
"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land amog the stars." (Les Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellina spune:

quote:
Originally posted by ana_nicol

Buna seara doamnele mele, mie azi trebuia sa-mi vina , ca de obicei dupa 28 zile fix, si iata bucurie, oare am ramas, ca ma chinui mai bine zis sotul meu, de tare ne-am dori sa fie bebe. Ca simptome, urinez foarte des, am si eu din cand in cand dureri ca cele dinaintea ciclului,si parca simt cum si vine parca, dar cand merg la toaleta, noroc, nimic, sunt cam balonata, si cand stau intinsa in pat si ma intorc pe o parte, parca am un balon si se misca si el, parca am aer in burta.
Spera tare mult sa fie cu ochi.

Buna Ana,

si eu am cam aceleasi simptome ca si tine...daca beau putina apa ma si duc sa fac pipi. ma gandesc totusi sa nu fi racit. Am sanii mariti, dar nu asa de durerosi ca inainte de menstruatie. Eu de 6 luni ma chinui sa fac un bebe si luna asta poate totusi...:)

Am facut 2 luni tratament cu Clostilbegyt si sper totusi sa nu-l fi luat degeaba.

Nu inteleg ce e cu testele aste pe care scrie "rezultatul este sigur din a 7-a zi de conceptie". Mi-am facut si mi-a iesit negativ. Mie duminica ar trebui sa-mi vina cilcul, dar nu mai am rabdare. Oare se refera la 7 zile dupa ce s-a implanatat ovului? Stiti pe cineva care si-a facut si a iesit pozitiv?

Ce este utrogestan si pentru ce si cum se administreaza?

Zilele astea am avut un nod in gat...poate totusi..:)

Va pup!

Mergi la inceput

Elena,in primul rand,Doamne ajuta sa fie bebe!!!

Despre utrogestan:
-sindrom premenstrual
-iregularitati menstruale prin disovulatie sau anovulatie
-premenopauza
-menopauza
-sterilitate prin insuficienta luteala
-in caz de amenintare de avort sau prevenirea avorturilor repetitive prin insuficienta luteala.
Astea sunt cateva din indicatiile de pe prospect.

Mie mi-a recomandat medicul(acum un an si ceva) sa iau 2 pe zi(pe cale vaginala)incepand cu ziua a 15 a a CM.Atunci nu am avut nici un rezultat,dar acum vreau sa repet tratamentul si,concomitent,sa pun in aplicare si ceea ce am invatat de la voi,pe acest forum:temperaturi,stat 15 min cu picioarele pe pereti....

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

va rog, continuati la :

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29367

Mergi la inceput