Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Monet, eu sunte de acord cu doctora ta, ai facut tot ce-ai putut si sigur asta ii va fi de folos Liei toata viata. Si zau ca nu zic asta doar sa te fac sa te simti mai bine. Cred ca si eu o sa trag o portie de plans cand o sa il intarc pe bebelica, da multumesc lui Dumnezeu, mai e ceva timp pana atunci daca totul merge bine. Sunt si eu curioasa cum va reactiona la cereale. As vrea si eu sa merg tot pe varianta americana (canadiana de fapt, da e cam tot aia), da sa vedem daca ma pun de acord cu mama soacra care o sa vina cand are bebe vreo 3 luni jumate, deci inainte de diversificare si care, evident ar vrea sa ii dam sucuri, supe, cum se face acasa. Mie mi se pare logica varianta americana de-aia as vrea sa o aplic, nu de fandoseala.

Fetele se pare ca, desi ne vom muta cu totul sambata, de maine o sa dormim la casuta noastra (o sa ne luam doar o saltea si patutul lui bebe si ce mai putem transporta cu masina personala), asa ca probabil cateva zile nu o sa mai apar pe aici. Sambata ar trebui sa avem internet deja, dar nu stiu daca voi apuca sa intru vre-un picut. Oricum maine pe timpul zilei sunt tot aici si poate mai intru putin, da mai am de strans, stiti si voi cum e cu mutatul, asa ca nu stiu daca voi apuca sa scriu. Va pupic pe toate si pe bebelicii vostri si abia astept sa vorbesc din nou cu voi din casuta noastra draga.

Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004

Mergi la inceput

Uitai evident sa spun ceva. Sambata pe 28 eu si sotiorul meu facem 5 ani de la cununia religioasa, si bebe face 3 luni de la nastere. Ce frumos s-a nimerit, nu-i asa? (Tot intr-o zi de 28 am devenit eu si sotiorul meu prieteni, acum multi ania :-)) Pupici inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

irinel, la multi ani frumosi pentru simbata, pentru toate ocaziile, voi doi si strumfuletzu' fericit!
spor cu mutatul si sa nu va rupeti spatele, faceti totul incet ca tot aia e! sa aveti parte de zile frumoase in casa noua si poate ajungem si noi sa va vizitam! nu? dupa ce va puneti la punct, desigur. si, chiar ca puteti veni si voi la noi! curind, cit mai sintem prin 'imprejurimi':). oricum, ce-am vrut sa spun, spor cu mutatul. eu stiu cum e sa te simti cu totul in casa ta, e superb!! asa ca, bucurati-va!
o sa te tin la curent cu reactiile liei la cereale. bine?

ma duc sa ma culc, nu stiu ce am, e 1:30am si eu, huhureaza. cre' ca-mi lipseste pompatu'!

pupici, din suflet!

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com

http://www.imagestation.com/album/?id=4286021431&mode=invite&slideshow=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna fetele!
Ati scris o groaza,dar am reusit sa citesc tot ...acum nu stiu cum o sa ma descurc cu raspunsul
Irinel pt. ziua de 28 si in noua casa numai bucurii sa aveti si sa va bucurati de Strumfulet!
Mona ,Lia este o norocoasa cu asa mamica!Cat despre lacrimile din momentul intarcarii,cred ca toate o sa cam .Dar nu fi trista,tu ai facut tot ce s-a putut si chiar mai mult,iar clipe frumoase cu mica Lia vor fi multe.
Lili,bine ai venit in
Piatra luni,ce a spus sotiorul de noua tunsoare?
Fetelor ieri a venit si mi-a intepat flacaul.A facut vaccinul de la 2 luni.A plans putintel dar l-am luat in brate si s-a linistit repede.Eu am avut asa mari emotii cu vaccinul asta,nu stiam cum va reactiona la injectie si mai ales dupa cum v-a face.I-am pus comprese reci pe piciorusi si preventiv i-am dat supozitor cu pracetamol pt febra si am sarit si peste plimbarea de seara si baita.L-a cantarit si a pus de la nastere 2 kg,adica are 4,900 si a crescut 10 cm si are 58 cm .Cred ca mai vroiam sa va zic ceva,dar nu imi mai amintesc...Madutza,uitatul este la ordinea zilei si la mine .E,pana una alta,va trimitem cate un pupic dulce de la o gamalie vaccinata si de la o mamica uituca

Iuliana & Rares(12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Ptiu-ptiu sa nu fiti de deochi ce harnicutze ati mai fost la scris!!!!

Noi ieri am fost un pic absente pt. ca am fost la plimbare de la 11 pana pe la 6, am fost pe jos pana in centru (fro 5 km) si ne-am intors tot pe jos, plus ce am mai colindat pe acolo. Mi-am propus ca incet-incet sa fac o plimbarica d-asta, de cel putin 10 km, macar la 2 zile sa dau burtoiul jos.

Iuliana, bine ca ati scapat de vaccin. Pupici galmei!

Irinel, spor la treaba cu mutatul. O sa ne lipsesti! Mai, voi daca o tineti tot in sarbatori o sa faceti fetita pana la urma !

Mona, hai ca mai ai un pic si scapi. Spor la treaba si pupici Liei!

Oanna, felicitari pt. intorsul pe burtica!!! Te primesc in club cu dreptul de membru fondator, avand in vedere ca trebuie sa trimit si la tine pompierii o fuga!

Lili, m-am executat si v-am trecut pe listuta! Si a mea e agitata cand mananca in ultimul timp. Au crescut si ei, ce crezi. Se uita in ochii mei si in loc sa manance o buseste rasul .

Nu mai stiu care era cu soacra, dar sa stiti ca eu le-am spus inca din timpul sarcinii la bunici ca ele si-au cresut copii cum au vrut si acum e randul meu. Accept sfaturile si daca instinctul meu de mama imi spune ca e ok le aplic, daca nu fac cum stiu eu. Cel mai mult ma enerveaza faze de genul "eu asa am facut si uite ce mari ati crescut...." Trebuie un pic puse la punct ca altfel si-o iau in cap.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna mamicute!
Si noi am facut vaccinul de la 4 luni pe care l-am suportat bine in prima zi dar ieri a fost mai agitat si mi-a facut temperatura! Nu va zic ca aseara am fost de planton cu el! Nu m-a lasat sa dorm de nici o culoare! Nu mai avea somn sefu si a trebuit sa stau cu el - ca era o vorba pe el si o joacaaaa - mama doamne!!! Iar mie imi picau ochii de somn!!!
Am fost ieri la spita pentru un control la dermatologie ca mi-au iessit niste pete mici si rosii pe sani si burta si spate si se pare ca ma stresez prea tare! Am facut pitiriazis de la stres si oboseala! Bine ca nu se ia - ca mie de asta imi era frica!!! Mi-a dat un tratament si mi-au spus ca singur trece in 3 - 8 saptamani iar cu tratament intr-o saptamana. Eu am inceput de aseara sa vedem cum evoluam! Da! Si mi-a mai zis doctorita sa nu ma mai stresez atata si sa mai pun la suflet toate alea ca uite ce patesc!Dar ce pot ? Aseara imi venea sa ma urc pe pereti de disperare ca nu pot sa-l adorm pe Sebi! A obosit si el, de la 12 noaptea, pe la 4 juma!Eram cheauna nu alta si s-a trezit la 10 cand m-am trezit si eu! Ufufufufuf! Mai suntem si cu casa asta! Nu gasim ceva si ce gasim cer la chirie de ti se ridica paru la ceafa ( cel mai ieftin la 150 euro!!!)
Gata !!! Nu va mai stresez si pe voi cu ale mele! Acum am rabufnit un pic ca nu mai puteam!
Sper ca azi sa fie o zi mai buna!
Va pup pe toate si la bebiti pupici balositi de la Sebi!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Uite ca tot nu ma pot abtine nici azi, macar cat mai sunt pe aici...

Fetele mersic de urari, numai bine si voua si familiilor voastre.

Monet, evident, nici nu se pune problema sa nu ne vizitati si inca foarte curand. Sper sa imi fac timp macar in weekend sa iti scriu un PM. Si, multumim de invitatie, cu placere. AStept raportul despre cum se comporta Liuta cu cerealele.:-)

MAdutza mama oau 10 km la doua zile??? Ai multa ambitie. Oricum, e o decizie grozava. E sanatos pentru amandoua si util pentru burtica ;-)Si eu trebuie sa ma invrednicesc candva... Cat despre fetita...sssssssst ca te aude tati si se streseaza ca nu vrea sa avem emotii cu platitul casei. Trebuie sa mai asteptam macar vreo jumate de an. Eu eram cu soacra :-( Stiu ca tu ai perfecta dreptate, daca era vorba despre mama mea, ei ii spuneam ce credeam, dar cu soacra e mai greu ca se supara. Si o sa stea destul de mult la noi si vreau sa fie toate bune, ce rost are sa stau jumate de an in ciondaneli cu soacra? Oricum nu prea e genul care sa asculte de mine, de-aia zic ca sper sa ne intelegem intr-un fel in privinta bebelusului.Vom vedea...

Lili si al meu e agitat cand mananca, si asta de mult timp, nici nu stiu daca a stat vreodata cumintel, probabil cand era tare mic...

NAlly, saracuta de tine, pana la 4 dimineata??? Si eu care te invidiam ca doarme Sebi asa bine... Ufff, lasa ca a trecut si acum o sa fie iar Sebi cel cumintel. Cat despre stresul cu apartamentul, ia-o si tu mai usurel. Imi dau seama cam cum e, mai ales ca parca zisesei ca le-ati dtat deja preaviz la actualii proprietari, nu? Tinem pumnicii sa gasiti ceva ieftin si pe gustul vostru si sa scapati de stres.

Iuliana, azi-noapte si eu ca si Mona, in loc sa dorm, ma gandeam ba la una ba la alta, desi era trecut de 2. Si mi-am adus aminte ca voi ii ziceati lui bebe Rares cand era in burtica Bocanila. Ii mai ziceti? Mie tare imi place iepurasul ala dragalas.

Irinusha, te vaitai de Cris ca a inceput sa se trezeasca noaptea sa bea ceai, ei bine, azi-noapte s-a trezit si Strumfu' meu sa manance, a baut si ceiuc da n-a fost destul.

Na ca tot scrisei romanul...

Pupici cam balositi dar veritabili de Strumf marait :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Hop si eu.Mai creca luna asta e luna ghinioanelor.Saptamina trecuta era sa pierdem toate datele de pe calcularet.Bineinteles ca al meu sot facuse chiar cu 1 sapt inainte salvari si normal ca nu mai facuse.Si chiar ultimul proiect era sa il piarda.M-am stresat de numa ca de tocmai trebuia sa banii pe el.Pe duminica ne-am linistit ca a reusit sa le recupereze dupa 2 zile de chin si ghici ce?....ne-a facut unul varza masina!
Noi stam la parter si ne uitam afara ce fain ploua cind am auzit scirtiitul ala specific inaintea bufniturii.Asa de tare m-am suparat ca nici nu am putut sa ma enervez.E praf!
E groaznic fara masina.Si cine stie cit o sta in service.

Dar sunt linistita ca Dragos nu are luxatie de sold ca am fost la radiografie si e ok.Vaccinul il facem luna viitoare si sper sa fie linistit.Luni mergem la doc sa vedem cum stam cu diversificarea.Eu il tin de minute si el se ridica in fundulet si asa mult ii place!!1
Am citit Monet ce ti-a spus tie doc da parca nu am curaj sa il las prea mult.El ar sta da mie imi e teama un piic
Eu fetelor am inceput cura de slabire ca Dragos nu vrea nicicum sa mai suga.Daca ma mulg iese vreo 5 ml.Tare mi-e ciuda da n-am ce face.Am sa stiu la al doilea sa il cer in salon de a doua zi ca sa nu se invete cu biberonul ca vad ca din a treiazi e deja gata obisnuit.Si poate o sa am noroc sa am mai mult lapte.
Pupici la bebelusi!

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

'Neata fetelor. Mama ce de ati mai scris !!!...si eu abia m-am trezit.

Lauraa, daca ai nascut la 12 pm ora Germaniei, asta e 6 dimineata la noi. Deci Lara e mai micutza decit Bianca doar cu 5 ore (Bianca s-a nascut la 12.47 noaptea). Daaa, sunt sigura ca o sa recupereze ele. Ce sa mai zic, ca avem un bebe aici in vecini cu o luna mai mare decit Bianca, dar e dublu decit ea. Cind il vad ma apuca disperarea si imi vine sa o indop si eu pe Biancutza. Numai ca ea nu vrea tzitzi decit daca ii e foame si pina se satura. Cind era mai mica, pina pe la vreo 2 luni, puteam sa o tin toata ziua la sin, nu comenta. Acum, daca o pun si nu ii e foame face un scandal mama-mama!!! Eh, acum a crescut, are si alte "treburi" fetitza mea, nu doar sa molfaie tzitzi.
De vreo saptamina se intoarce pe burtica. Ce bucurie pe noi !!! Numai pe ea nu - nu ii place pe burtica DELOC. Niciodata nu i-a placut, o mai puneam sa se invete sa-si tina capul sus, dar trebuia sa o intoc repede ca se enerva. Am vazut ca multe dintre voi zic ca la bebelusi le place sa doarma pe burtica...dar ea si noaptea daca se intoarce, se trezeste si miriie sa ma duc sa o intorc. Culmea e ca daca o intoc pe spate se enerveaza si mai tare...of, of, nicicum nu-i bine.

Piatra Lunii , cum zicea si Lauraa, avem niste fotomodele de fetitze, minca-le-ar mama. Si pe mine ma tot bate gindul sa ma tund scurt, ca atita par imi cade...

Irinel, tu stii cumva ce trebuie sa facem ca sa obtinem si cetatenia romana pt. bebe? De ce acte e nevoie? As vrea sa mergem la Ambasada s-o "romanizam" si pe Biancutza. Daca dam o tura prin Toronto, nu va ocolim. Ar fi foarte fain sa ne intilnim.

Monet, imi aduc aminte de toate problemele prin care ai trecut, saracutza de tine. Dar uite ce mamica hotarita ai fost, sa te pompezi 4 luni !!! Si nu-ti fa probleme in privintza sanatatii Liei; noi suntem 4 frati si pe toti ne-a crescut mami numai cu lapte de cumparat din prima zi, si suntem sanatosi tun. Eu, in afara de vaccinuri, nu am luat injectii niciodata, iar medicamente doar algocalmin cind ma mai doare capul.
O sa va mai povestesc despre noi, asa pe parcurs. Am venit de 2 ani jumate in canada. Nu ne prea place aici, dar ne dam seama ca dpdv material nici nu se compara cu Romania. Si de acum ne gindim mai mult la Bianca decit pt. noi. Noi suntem din Sibiu, va dati seama inconjurati de munti si aici nu vezi un deal macar. Ba da, mint, este un deal la noi in oras, chiar vizavi de noi, deal de schi, dar nu cred ca e natural. In Romania, noi eram tare plimbareti, cu bicicletele, cu cortul, Lau - sotul, e indragostit de munti, dar nu de oricare, numai de muntii nostri si tare mult le duce dorul. Am fost anul trecut acasa, nu va zic ca in 3 saptamini am fost mai mult plecati, decit cu parintii; am vrut sa ne ostoim dorul, dar parca ni l-am rascolit mai tare. Sunt sigura ca cei plecati de acasa ma inteleg ce vreau sa zic.

Irinel, "LA MULTI ANI"!!! frumosi si fericitzi si pt. voi si pt. Strumfuletul vostru drag. Spor la mutat!

Madutza, mersi ca ne-ai pus in listutza. Am uitat sa-ti zic ca eu sunt nascuta in 27 Iulie 1974.
Asa face si Biancutza, cind papa (o alaptez culcata in pat) se uita la fata mea si ma tot studiaza, iar cind e pe saturate o bfneste risul. Nu-ti spun ca in clipele alea mi se pare ca am prins pe Dumnezeu de picior; atita fericire ma strabate din cap pina in picioare si din picioare pina in cap.

Na, norocul vostru ca e ora de masa a mamarutzei, ca altfel nu mai scapati de mine, hihihihi.

Pupici la mamici si bebici

Lili si Bianca (10 Mai)

Mergi la inceput

Lili, hai ca ajungeti voi o data prin TOronto ca nu e asa departe, nu? Cu cetatenia, nu stiu exact ce acte iti trebuie, da sigur iti trebuie certificatul de nastere canadian si sunt mari intarzieri. Vecina mea a primit certificatul celei mici la 11 luni (!!!). N-ar fi o mare problema, da ca sa obtii cetatenia de aici, trebuie sa depui actele intr-un an cel mult. Asa incat, fie te dai peste cap si platesti o suma de bani si obtii certificatul mai devreme, fie ii obtii certificatul romanesc cand te duci prin Romania. Eu cred ca o sa incerc sa obtin certificatul canadian in regim de urgenta (da mai incolo cand vine soacra ca mi-e greu sa ma duc cu pustiulache dupa mine singurica pe la birouri).
Cat despre munti, si sotiorul meu e necajit ca n-avem prin apropiere... Noi am venit de aproape 3 ani, la inceput nici mie nu mi-a placut, da uite ca m-am obisnuit si, cum spui si tu, ne gandim si la viitorul celui mic.
Sentimentul ala ca "l'am apucat pe Dumnezeu de picior" :-) il am si eu cand gangureste si imi intoarce zambetul. SI mie mi se intampla sa lase tzatzica sa rada la mine, de-aia evit sa ma uit la el pana mai spre sfarsit, ca sa apuce sa pape bine, desi tare mi-e drag de el cand papa si se uita cu ochisorii aia nevinovati la mine. I s-a intamplat si sa atipeasca si sa zambeasca si a scapat tzatzica si era asa dulce...somnoros si zambaret.

Pupici

Mergi la inceput