Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Madutza, multu de intrebare!
Ieri am fost cu Lara la controlul nr. 4 de la nastere si rezultatele sunt super. Dr. a spus ca fizic si motoric este dezvoltata ca un copil de 6 luni,are control prefect asupra capului,se intoarce de pe-o parte pe alta, sta in fundulet cu capul sus, urmareste lumina 180° (asta facea de la 10 zile ca a verificat-o mama :)) ) reflexe ok. Insa: desi la inaltime se afla aproape de limita superioara, la greutate este aproape de cea inferioara :(((( . A laut in ultmele doua sapt. cca. 100g ceea ce e extrem de putin... A zis ca dupa conccediu sa mergem din nou si sa discutam despre niste suplimente... Na ce sa-i fac? Ca nu pot sa-i bag cu forta pe gat.....
Trebuie sa fug acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Ma bucur ca Lara e dezvoltata bine. Sa stii ca poate e si felul ei asa, mai slabuta. Tu esti slaba si poate seamana cu tine. Daca o sa iti dea dr. supliment ceva, sigur va fi ok. Multa bafta!

A mea nu stiu ce are, ca iar a intrat in pasa aia de sta numai cu tzitzi in gura si e cam maraita si somnoroasa. Nu mai are ea chef de joaca, ca inainte. Probabil e iar o perioada d-aia de crestere...Mi-a golit deja tzitzi-le si tot mai vrea. O tin si eu la tzatza mai goala, ca sa am una plina la masa. Am facut asa, o strategie ca altfel nu stiu cum sa fac. Fetele care alaptati, ce credeti, e bine?

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Ah Madutza, da-o la mine ca-mi plesnesc tzitzele si Bubulina face intoarceri pe jos (pe patura)... N-are nici o treaba cu tzitzele .Dr. se referea la diversificare,nu la suplimente nutritive date de el...SI eu care voiam sa diversific doar la 6 luni... Om vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Madutza hai ca am prins si eu curaj de la tine si astazi am luat-o la picior am lasat masina acasa si am pus-o pe Ayu in carucior si uite asa am luat-o la plimbare.Si cu ocazia asta mi-am cumparat si un costum de sauna ,adik sa transpir in el Acum sa vedem cat ma pot tine si eu de treaba asta si mai ales sa incerc sa mananc mai putin.Hai ca trebuie sa slabim si noi odata ca nu ma mai suport.Noroc cu tine ca asa m-ai facut si pe mine sa prind curaj.

Mey lasa ca acus incepe si Uca cu rasuceli si ridicari de spate ,pe mine ma cam oboseste ca daca nu reuseste incepe sa se maraie ,si uite asa trebuie sa stau la fundul ei si sa o sprijin,dar de asta as fi facut-o oricum si mai tarziu ,asa ca eu incep acum si apoi scap .Sa stii ca toata lumea se mira cand o vede cu ce usurinta se rasuceste si zice ca e devreme ,de am si eu cu ce ma lauda
Despre tzitzi ,eu zic ca e bine cum faci ,daca vrea doar sa o molfaie ,da e bine sa io dai pe cea goala .Ayumi si ei i place sa molfaie la tzitzi ,nu are nici o treaba ar sta cu ea in guritza toata ziua daca sar putea ca nu sar plictisi,mai nasol e ca din cauza asta sa cam invat sa adoarma si seara la tzitzi ,dar e bine si asa decat sa stau si sa ma kinui cu ea ca nu am cum sa o adorm,dupa ce nu oi mai avea tzitzi sa vedem cum am sa ma kinui sa o adorm
Lauraa wow 4 controale pana acum?Moama iar ma puneti pe jar ,mei de Ayu nu mai stie nimeni nimik de cand sa nascut, noroc ca o vad eu ca e bine sanatoasa ,dar alta e cand o vede un om priceput in asa ceva ,pana pe 27 septembrie stau cu inima cat un purice.
Inaltutza de Lara cu greutatea ,poate va lua mai mult la diversificare,trebuie ea sa intre in ritmul ei .Eu am de gand sa incep zilelea astea cu zeama de morcov.Cu toate ca maica mea imi zicea sa incep mai intai cu praf de cereale ,dar unde sa-l gasesc eu pe asta ?Ca m-am uitat pe aici si nu am vazut nimik de genul asta .Iar daca nu gasesc cica sa fierb orez si sai dau zeama de la orezul fiert sa il bag in laptic ,Mona tu ce zici ,as face bine asa?Hai ca tu ai inceput deja cu asta .
Mey fetelor eu nu mai aman cu diversificarea ,gata face Ayu 3 luni si incep cu ce se poate ,maica mea ma batea la cap inca de acum 2 saptamani sa incep ,si doar a crescut si ea 3 copii ,inclusiv pe mine si nu mi-a facut nici un rau .Mai multa lume mi-a spus ca mai bine acum decat mai tarziu cand deja simte gustul mai bine si poate fi mai greut.
Hai ca vam zapacit ,E ora 22 si Ayumi doarme deja de la ora 21 si jumatate ,mancaoar mama de fetitza cuminte .Inainte sa o aodrm am tras cu ea o poartie de ras ,asa i place cand o imit ,rade cu gura pana la ureki.

poze cu Ayu

Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

Hai ca si eu am fost puturoasa si nu am mai scris nimic de mult...dar de citit am citit tot...
madutza tu cum ai facut astia 15 si 12 km..mergand?sau alergand?sau la pas mai mare?
Eryka tu cand te duci cu Ayu sa-i faci vaccinul?noi am facut programare ptr vineri..sper sa nu planga prea tare
Anuc eu zic ca e bine ce ai luat,numai ca fasa cel mai bine intreaba-i pe ei daca vor sa-l infase,ca poate nu vor...nu am mai auzit pe nimeni de mult sa-si infase bbul..nu stiu zic si yo,poate or mai fi....

in rest noi nu ne laudam cu nimic...inca nu ne intoarcem pe burtica dar cred ca o va face cat de curand,ptr ca se rasuceste asa dar il cam trage capul pe spate...in funduletz stam si noi(dar sprijiniti de mami ,bineinteles)..numai ca atunci cand il pun in funduletz nu prea isi tine capul drept..baga barbia in piept...o fi vreo problema???
aaaaaaaaaa..cum de am uitat?!!!? cum nu avem cu ce sa ne laudam?!!??? avem....am facut 9,100 kg

va pupam mamici si bebici...

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

aaa...am uitat sava zic ca de vineri incep si eu scoala de japoneza...sper sa-mi intre ceva in capatzana....urmeaza sa fac si scoala de soferi,poae peste vreo luna... Erika,chiar,tu ai permis nu?ai dat aici examenul sau in tara?eu m-am interesat pe aici si cica ar avea test de dat si in engleza ,deci nu e nici o problema,doar ca nu stiu cum e!!stiu ca sunt vreo 100 de intrebari,dar la cate tre`sa rapunzi corect?si cat ai facut tu scoal?ca al meu sotzi zicea ca cel mai mult poate tine 6 luni si cel mai putin in jur de o luna (daca te duci zilnic).... (onegaiiiiiii)

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Sandra noi avem programare tocmai pe 27 septemrie

Cu carnetul ,eu il aveam pe cel romanesc ,iar aici am mai dat odata examen ca sa-l obtin si pe cel japonez,insa la mine au fost doar 10 intrebari iar apoi bineanteles traseul care sa facut pe poligon.Testul scris a fost in engleza ,dar au si alte limbi (spaniola ,kineza ,etc normal nu si romana).Scoala de soferi eu nu am facut aici deoarece aveam carnetul romanesc si am putut intra direct in examen.
Daca te mai intereseaza cateceva in legatura cu carnetul intreaba-ma.

poze cu Ayu

Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

eee..na ca acum sunt in ceata!!!
cum 10 intrebari?!!! am gasit si eu un site pe net in care erau 2 formulare (de verificare) si aveau 10 intrebari dar al meu soti zicea ca sunt mai multe,in nici un caz 10 iar fetele de aici care sunt pe forum,am vazut ca a mai fost discutat subiectul cu permisul, si au zis tot ceva de genul 100..oare or fi 10 ptr cei ce au permis in tara lor si 100 ptr cei ce nu au deloc?!!

Mergi la inceput

Eryka, nu te grabi cu diversificarea! Las-o pe mama in pace ca si a mea zice tot asa dar "cainii latra, ursul trece". Daca nu ai incredere in mine si in fetele de aici pune o intrebare la "parintii intreaba" si vei vedea. Acum 25 de ani era altceva, alti oameni,alte obiceiuri,acum lumea e poluata,nediul,legumele, apar boli care au de-a face cu sist.imunitar,acesta este tot mai slabit, de ce sa nu ii oferi acum lapte de mamik si laptic de bebe, sa o feresti de alergii si alte minuni. Nu vad de ce te grabesti,ca doar are timp toata viata sa manance tot morcovi si mere si alte minuni. Lapte de mami nu mai papa ea la 2-3 ani...

Sandra, bebele tau ma uimeste tot mai tare!! Deja 9 kg!!! Are greutatea unui bebe de 10 luni!!! Unde mai pui ca altii nici la un an nu au 9 kg!! MEdicul ce zice? Il lauda? Ii dai doar laptik de mamik sau si altceva??? (A mea miculuta abia are 6 kg , si s-a nascut cu 4200...

Mergi la inceput

aaa...si traseul l-ai dat in poligon?nu te-a scos in oras?ce usor!!!cam ce te-au pus sa faci? si testul scris a fost greu?dar din 10 la cate trebuia sa raspunzi corect?hai ca am pus cam multe intrebari..multumesc ptr raspunsurile de pana acum si le astept si pe celelalte...maine..pana atunci ma duc la culcarica...

va pup somn usor

P.S. scuze ptr. abaterea de la subiect

Mergi la inceput