Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Veve, mersi mult pentru lamuriri si mai ales pentru poza. Am salvat-o si luni il trimit pe sotz cu poza in mana la o farmacie "bengoasa" a unor cunostinte care daca nu au ceva, pot face comanda. Oricum, produse de la Gerber se gasesc, asa ca nu vad de ce nu s-ar importa si pasta de dinti cu degetar! Pana una-alta, am sa o curat cu tifon si apica. Sper sa gasim degetar d-ala ca tare-mi place!
Cat despre fluor,ca parerile sunt impartite, am citit tot ce s-a scris pe site despre asta (vreo 5 topicuri) si eu am ales sa continui sa-i dau .

Rayuela, intr-adevar o zi tampita! Tu incearca insa sa nu te enervezi - face rau la laptic.

Ioana si Katja(30 martie 2004)

http://community.webshots.com/user/inaioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Mai mamici mai,

Parca ma simt putin mai bine in seara asta. Tot harababura e, tot as mai spala putin pe jos, dar parca nu ma mai deranjeaza asa tare... m-a scos sotiorul meu la plimbare in parcul mogyorosh, cu bebe cu tot... si apoi ne-am oprit la o terasa la o berica.. cu bebe cu tot... si am stat pana pe la 11 seara. Doar noi doi.. cu bebe cu tot .
Si parca m-am mai racorit putin dupa caldura care a fost azi in Bucuresti! Insuportabila!!!!!
Bebe a fost super cuminte! S-a distrat si chelnerul cand am cerut o bere la sticla, o bere la halba si o portie de lapte la biberon . In parc a ras mai tot timpul, pe la 10 seara a adormit in carut la el, cand am plecat s-a trezit si a admirat peisajul pe drumul de intoarcere, si a "picat" la datorie in 10 minute dupa ce am ajuns acasa. Am facut si poze si maine la punem in album. Va anuntam cand sunt gata (mai ales pe mamicile de fetitze ) ca sa ne admirati in toata splendoarea cu sticla de bere la gurita

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor, multumim fain de urari! Claudiu este mult mai bine, i-a scazut febra, n-a mai fost nevoie sa chemam salvarea...a rezolvat sotioara

Ba mai mult, Azi si maine sunt Zilele Aradului si Claudiu a stiut cat de mult imi doresc sa merg...el a tot insista, eu am tot refuzat si in cele din urma am acceptat, l-am luat pe Raul si hai la distractie...unde a fost extraoridinar, ne-am simtit ffff bine toti 3...aveam nevoie de o iesire, am uitat de toate si de toti, am fost doar noi trei si asta a fost cel mai important...La un moment dat piticotul nostru a adormit pe piept la Clau, a fost un scump...Nici nu va imaginati cat de bine ne-a fost, n-am cuvinte sa va descriu multumirea din sufletul meu...Stiti de ce spun asta, pentru ca la un moent dat am fost pe punctul de a ne desparti... de ce???din prostie, din prea multa dragoste(cred)...relatia noastra, chiar si cea intima incepuse sa se raceasca...de ce?...nu stim , pentru ca noi chiar ca ne simtim fff bine impreuna...nu stiu exact de ce...a fost o perioada proasta din viata noastra si tare ma bucur si ii multumesc lu' D-zeu ca ne-a dat putere si minte sa luptam pentru dragostea care ne-o purtam!!!Nu a stiut absolut nimeni de probleme noastre, pentru ca am considerat ca ne priveste doar pe noi si ca nu trebuie implicat nimeni...a fsot foarte greu, mai ales pentru mine, ca eu asa ma descarc cel mai bine, spunand ce am pe suflet si ce ma doare...ma bucur ca am avut vointa si am reusit sa nu ma plang nimanui decat lui...Acum am realizat ca suntem doi prosti cu bube-n cap si cu raie la stomacSa stit ca nu am luptat pentru ca avem un copil ci pentru ca casnicia noastra sa mearga si sa fie la fel cum era odinioara...adica frumoasa, cu nebunia ei...n-a fost niciodata o relatie perfecta, a fsot asa cum imi doream eu, cu multe trairi...

Gata, m-am descarcat si sper ca nu va- socat mesajul meu, dar efectiv simteam nevoia sa-mi impartasesc voua bucuria si multumirea pe care o simt acum!!! sa ne ajute D-zeu sa o tinem tot asa!!! Am incredere in noi si in dragostea noastra!!!Acum imi vine sa sar tot intr-un picior de fericire

Alta care se plange!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Claudelu... vad ca asta a fost seara noastra!!!

Oake si Bebitza

Mergi la inceput

Nedda, hai ca ti-l imprumut...vezi ca nu-i al meu, e la SHOW ENTIRE SMILE LIST...si eu fac pe desteapta Si ai o fiica scumpa rau de tot...ai tinut-o ascunsa de Veve???

Cipstyle, nu stiu daca e bine cu fontanela, noua ne-o controleaza cand mergem la cabinet

Inaioana, pai voi deja cu 2 dintisori...mama ce mari sunteti...BRAVO voua!!! Vrem poze cu dintisorii

Oake, sa vezi la mine burtoi...mai am si eu vreo 14kg in plus...si nici asa nu voi fi manechina Si referitor la curatenie, sa nu veniti la noi ca nu va deschid usa, asa curat e

Elena, iubito ce zi "faina" ai avut!!! Mai rezisti???Lasa ca mergi la padure cu fetele si iti revi!!!

Veve, tu chiar esti meseriasa!!! Pe bune!!!

Corina, pe unde umbli???Te-am vazut activa intr-o zi si n-ai dat nici un semn de viata...pe une umbli??...ne-ai uitat??

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oake

Claudelu... vad ca asta a fost seara noastra!!!

Oake si Bebitza

Asa-i, asa-i!!!

Poze familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Acu' ce-ti mai facui de ma faci meseriasha,mei?
Ma bucur pentru fericirea ta!Si-ti doresc revelatii de-astea cat mai multe si dese!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Salutare Salutare m-am intors......

Clau mama nu v-am uitat dar am avut si noi probleme, al meu sotior super stresat de munca lui, demisie, apoi s-a hotarat la insistente sa revina la servici, acum e mai bine, dar suntem pe cale de a gasi un alt servici si a ne muta la tara, sa scapam de Torontaul asta ca nu mai suport.asa ca tzine-tzi-ne pumni sa ia noul servici.

Acum mi-am revenit si eu, am avut zile cand imi venea sa las totul, ca al meu sot venea acasa si incepea sa se planga de orice, credeam ca o iau razna, acum s-a mai potolit si mi-am revenit si eu, si de cand cu noua oferta de job, cant si dansez prin casa cu galusca toata ziua.

Se pare ca totusi va pleca in Germania pt 2 saptamani, pe 9/11 sper sa nu fie cu ghinion, dupa ce luni i-au zis- na faza cu demisia- ca nu mai pleaca, vineri -pleaca, no pai pana in 9/11 se mai razgandesc domni.

galusca e bine, creste intr-o zi cat alti in 3 asa ca avem deja vreo 9.300si 71 cm iar eu am spatele zobsi am facut niste branduri de te speri, peste inca 2 kg o sa candidez la culturism

Multumim de urari, si ierta-ti-ne ca starea de spirit nu a fost buna sa urez LA MULTI ANI sarbatoritilor de astea 2 saptamani.

Intr-o zi, nici nu mai stiu in care a venit Nicoleta si cu Mihaita la mine, am fost in parc cu Bb a fost foarte bine, iar pitici s-au inteles tare bine. Mergem si noi marti la ei asa ca o sa va dam vesti si despre ei.

noi papam si cereale sera, tare mult ne plac si am ajuns la aproape un litru de lapte pe zi, cateodata si mai mult depinde de zi.

Si mai nou avem alta problkema, pe langa cea cu hainele, nu mai avem loc in carucior, asa ca azi am fost sa cumparam un carucior uzat, aici le zice garage sales, lumea vinde tot la preturi modice. Nu am gasit carucica, in schimb ne-am luat o plasa de hainute foarte frumoase si 3 jucari haioase.

maine mergem iar ca e nusai ca nu mai stiu cum sa o pun in celalalt carucior, defapt caruciorul o sa-mi fie de folos peste 2 luni dupa ce o sa stea comod in funduletz dar deocamdata partea de stat intinsa e mica, ne atarna picioarele afara.

la capitolul ce mai face BB...dar cate nu face, balosheste toarta ziulica, baga in gura si suzi si jucaria de dinti si degetele de-odata, stam destul de bine in funduletz, daca o tin la mine pe picioare si eu am mainile ocupate cu ceva sta linistita si se uita si ea, toata ziua vorbim cu verdeleatza asta e jucaria ei preferata, ne intoarcem pe burtica pe ambele parti dar de pe burta pe spate nu ne iese inca, mergem de-abuselea dar in spate, si incearca singurica sa se ridice in funduletz, din ce in ce mai mult se ridica.

eu am slabit 5 kg, dar le-am pus la loc asa ca tot 20 mai am de dat si tot nu am reusit sa-mi dau permisul.

O sa ma montez saptamana viitoare sa va pun niste pozici noi cu galusca, ca acum vad ca s-a culcat trupa ma bag si eu 30 min la somnic

Pupicei la Bb

Corina si Stephanie- 18.04.04

Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irismetal spune:

Buna Fetelor,
Mi-a fost tare dor de voi si abia steptam sa vin in Bucala ca sa intru pe forum sa vad ce ati ami scris.
Baietelul meu are 5 luni si o saptamana, 8 kg, si 70 cm si de la 4 luni jumatate 2 dintisori, este foarte vioi, se rostogoleste, doarme pe toate partile ca un om mare, gangureste, chiuie si rade cu zgomot.
Voi ati inceput diversificarea?
Eu sunt foarte confuza din aceasta cauza deoarece pana acum l-am alaptat exclusiv la sin si drept sa spun mi-a fost foarte usor.
De saptamana aceasta am inceput diversificarea si dupa trei zile prima zi banana, a doua pepene galben, a treia mar, azi-noapte mi-a facut febra 38 cu 5 si nu m-ia dormit deloc.
Irina si bb bolnavior Stefan Catalin.
Va rog sa-mi spuneti si mie voi cum ati inceput ca eu nu stiu dupa cine sa ma mai iau?! Pana acum m-am luat dupa doctorita copilului dar cred ca am facut foarte rau, ca dupa sfaturile ei mi s-a inbolnavit copilul.
Sunt tare disperata si nu stiu cum sa fac, asa ca sperenta mea a ramas in voi, vo rog sa ma ajutati cu niste sfaturi sau daca puteti sa ma sunati a 7786428 sau sa lasati un nr de telefon sa va sun eu ar fi super.
Va pup si astept sfaturile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Claudelu, promit sa fac saptamna asta pozici cu dintisorii si cu rochitza aia noua-noutza care da bebelusii-baietzei pe spate!
Ha-ha-ha! Atunci sa va vad, potentiale soacre-acre!!!

Ioana si Katja(30 martie 2004)

http://community.webshots.com/user/inaioana

Mergi la inceput