La France (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaN spune:

Salut les filles !

Desi nu prea imi permite timpul o sa incerc sa fiu si eu din cind in cind prezenta pe-aici...
Astazi a fost ‘rentrée –ul’ si al meu copil a inceput scoala... Bineinteles emotii ca de obicei, sa cunoastem noua ‘metresa’ :). Am fost putin dezamagiti ca anul acesta l-au pus intr-o clasa ‘à double niveau’ CE1/CE2 (Matei a intrat in CE1) Si uite asa practic toti pretenii lui musiu Matei sint in cealalta clasa (de CE1 pur), are doar citeva fetite, care i se par (deocamdata!:) neinteresante.... Nu-mi fac griji pentru asta, ca el e tare sociabil si in general se adapteaza rapid, dar nu prea mi-s obisnuita cu ieea asta de doua clase intr-una singura...
Cred ca majoritatea dintre voi aveti copiii inca mici (probleme mici, deh :) dar poate e si cineva care stie sa-mi spuna mai multe despre clasele astea. Pe noi sistemul asta de invatamint frantzuz continua sa ne surprinda... O sa caut si eu pe internet, da cum spuneam, nu prea am timp...
O zi buna si pe curind!

Georgianab si Corina: eu (mai nestiutoare) n-am folosit niciodata serviciile astea de telefonie, chiar merita? Probabil ca mult mai ieftin decit la France Telecom, dar n-am prea inteles cit te costa sa apelezi numarul 08x (ei spun peste tot un minim, inteleg ca abia dupa ce ti se raspunde afli exact si tarifu’, asa e?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Diana, uite aici www.magicmaman.com/p_detail_contenu.asp?gnrID=1452&rubid=234 " target="_blank">http://www.magicmaman.com/p_detail_contenu.asp?gnrID=1452&rubid=234 programele scolare. Copii sotului sint in CM1, CM2 si 3éme collège, si mai sint fete (Lu.more, Samsara7) care au copii care au trecut de curind prin CE1/CE2...Spor la invatat lui Matei!!
Nadine, casa de piatra iti urez de pe acum!
Pe Otilia iar a rapit-o Tom? Oana, tu ce mai zici?
Pupici tuturor fetelor!

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Diana,tariful este afisat pe site-ul lor pentru fiecare tara.Si chiar merita sa stii!!!Prin FranceTelecom platesti 40 de centime minutul,iar acum de ex la coucoutel este tarif local pentru Romania,adica 3.3 centime pe minut ziua si 1.8 centime pe minut seara.
Nu platesti nimic in plus,iar daca vrei sa verifici cit te-a costat te duci pe site-ul francetelecom si iti verifici consumatia.
Pupici

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

emoison : multam' fain pentru link, deja am intrat pe el si am gasit o multime de chestii interesante. Bineinteles ca eu sint mai 'scolarita' decit Matei, eu fac lectii cu el, etc uite-asa mai invat si eu alaturi de el:) Mai ales la limba franceza (pe care din pacate, n-am facut-o deloc la scoala in Rom..)

Corina: merci mult d'infos, o sa incerc chiar in seara asta. Noi sintem pe cale sa ne punem Freebox, (oferta de la Free de internet haut débit/tél/TV) si eu ma bucuram ca acolo o sa ne coste 19 centime/s convorbirile cu Rom.. Ca intr-adevar France Tel e scumput, cu toate forfait-urile lor cu tot:)

pe curind,

Mergi la inceput

bineinteles era vorba de 19 centime pe minut in postarea dinainte:)
...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

CouCou fetele!

Imi urez de una singura La multi Ani!!! Ca acum 4 ani, am aterizat aeroportul CdG... Iui c-ea trecut timpul! Iata-ma cu 2 copii pe cap, care incep luni una cresa, alta maternela (TPS), cu o gramada de prieteni (cand am venit, n-o cunosteam decat pe cumnata-mea), si bineinteles, cu voi ;) (despre serviciu nu zic nika, ca ma zice Diana la sefi :)))

Diana, stii, inainte cand ma uitam pe DC, ma gandeam ca acusica o sa vina adminu' si o sa ma intrebe de ce stau atata pe site... Acu ca nu mai sunt singura... Ii raspundem amandoua ca-i un site de programare, da? :))

Cat despre scoala... eu mare experienta n-am. Abia luni incepem maternela. Tare mi-e ca la anu' amandoua fetele sa nu fie in aceeasi clasa de TPS/PS...Ca ar fi culmea!

Cu otilia a vb sotzu intr-o seara. Era destul de necajita din cauza nazdravaniilor lui Tom. Acu' ca a inceput scoala, poate a scapat de el si se poate apuca de muzica. AAA!!! Otilia, daca ai scapat de Tom, zi-ne , ca venim noi pe kap ;) Tot iti era dor de KiKi :))

Aurash s-o fi intors din Ro??? Luca o merge la scoala???

Si sa nu uit... Cristina (blue77) a nascut un baietel sambata trecuta! Bun venit micului MARC printre noi!

Pupi,

Mihaela
Anaïs & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

La Multi Ani si la mai mare, Olo!
Cristina, Bun Venit lui Marc, sa-ti traiasca sanatos si sa va bucure!!

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

La multi ani, oLo!!!! Sa traiesti, mamica fericita!

Delphinasule, eu sunt tare bine, profit de bebe, ca imi face niste reprezentatii...

Cristina, sa iti traiasca baietelul si tie iti doresc refacere usoara! Si asteptam poze si povesti!

Nadia, bine ai revenit din vacanta! Eu ce sa iti spun, am in burtica un baietel si sper sa aud si de tine in curand ca esti pe urmele mele.

Corinusul, ai incercat sa vezi daca e la fel de corect ca telerabaisul?

Va pup pe toate!

oana si bebitza din burtica (23 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Olo, daca sarbatoresti 4 ani de stat in Franta, atunci iti doresc :la toti anii(daca iti doresti si tu)! Oricum, ai realizat foarte mult gandindu-ma la fetitele pe care le-ai avut aici, nu?

Oana , iti multumesc! Sa stii ca imi doresc mult sa-ti calc pe urme!
Ma bucur ca esti bine cu bebe!

Elena, iti multumesc!

Tichetul international de la france telecom stiu ca mi s-a parut interesant:vb pe fix doua ore cu 7,50euro, asta inseamna 0,06/min, sau vb prostii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Oana,astazi am vorbit in Romania,si sa stii ca e aceeasi voce si aceeasi adresa ca si Telerabais!Oricum,abia mîine pot sa verific pe FranceTelecom,dar o sa va tin la curent.
Felicitari OLO!!!Eu anul asta fac 3 ani pe 6 octombrie(data la care am aterizat in Franta) si parca nu-mi vine sa cred ca a trecut atita timp!!!!
Pupici la frantuzoaice

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput