Spalaturi vaginale in perioada fertila

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Tia, am facut si eu spalaturi aseara. La o singura spalare trebuie folosita toata apa fiarta (1L) pentru ca irigatorul meu e de 0.25 l si am fost intr-o mare ceata aseara.
Bicarbonatul trebuie pus cand e apa racita sau cand ea fierbe?
Ati auzit ceva de crema de galbenele cum ca ar ajuta la deplasarea mergatorilor?

Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sa va spun si eu parerea mea.
Dr la care am mers eu, atat Niculescu ,cat si Ancar, mi-au spus sa nu fac spalaturi cu bicarbonat in preajma ovulatiei, in afara ca dezorientezi spermatozoizii, mai exista si o alta problema, folosirea bicarbonatului des, da candida (eram la Ancar , si exact asta patisem..adica ma intreaba linistit daca nu cumva ma spal cu bicarbonat..).

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Sorina, am inceput sa fac comparatie cu ce aveam cu ani in urma dar la vremea aia pentru ca nu aveam nici o idee cum functioneaza organele genitale feminine eu credeam ca-s bolnava:)) La mine nu ajunge nici macar apos nu mai vorbesc de albus-de-ou. Si este o problema lipsa lui, in preajma ovulatiei compozitia lui devine alcalina si ajuta spermatozoizii sa se miste, ei se misca oricum din codita aia a lor dar nu e de ajuns si raman acolo in vagin si mor.
Am citit ca este de ajuns o singura spalatura, nu intentionez sa fac mai multe, nu are ce sa mi se intample rau acum ca nu am facut niciodata spalaturi vaginale nici macar cu apa.

Multumesc mult de raspunsuri
Ca sa nu fie vreo confuzie, eu am pus doar o intrebare cum se fac spalaturile vaginale ca metoda, nu intentionez sa conving sau sa sfatuiesc pe cineva sa faca ca mine, este decizia mea.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Oana, multumesc de lamurire si iti tin pumnii sa ai succes cu tratamentul !

Mergi la inceput