AJUTOOOOOOOOOOOOOR!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Nadia imi pare nespus de rau pentru situatia in care esti, eu nici nu am stiut de pierderea suferita de sot, si dupa cum spui ca era tatal, sufletul lui, e foarte posibil sa fie intr-o depresie sau in suferinta, fiecare om simte si reactioneaza in felul lui, la loviturile vietii. Ancuta ti-a dat un sfat bun, parerea mea. Lasa timpul sa decida si sa vindece, daca firea lui era deschisa, sigur isi va reveni!!! Multa bafta si putere de lupta!!!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bebele l-ati pierdut impreuna sau doar el?
Poate ceva mai iesit din comun sa-l faca sa treaca peste asta.Ce pasiuni are? Poate ceva legat de asta, o surpriza pe care sa i-o faci sa-l mai scoata din amorteala.

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Nici eu nu am stiut de pierderea suferita! Îmi pare sincer rau!
Ancuta are dreptate!
Parerea mea: poarta-te si tu mai rece o perioada, nu mai fi tot timpul asa calda- indiferent de comportamentul lui, tu esti la fel! Schimba-te dupa cum "bate vântul"! Te trateaza cu indiferenta, încearca si tu sa faci acelasi lucru, nu-l mai întreba tot timpul de vorba, nu-l mai sâcâi; când vine acasa, nu-l mai astepta în pragul usii tânjind dupa un sarut sau o îmbratisare, stai cumintica pe fotoliu (în camera de zi sau într-o camera apropiata de usa de la intrare)- sa te asiguri ca te vede când intra- si nu-l saluta imediat cum intra în casa, lasa-l sa vezi ce va face- tu în orice caz, sa stai în mâna cu o revista sau ziar si sa pari atrasa de de ceea ce citesti- sau efectiv, sa-ti faci de lucru- stergi praful etc si ar fi ideal sa si cânti, sa fredonezi ceva sau sa asculti muzica. (astfel, atmosfera din casa o sa i se para schimbata) Daca te saluta sau te întreaba de vorba, nu-i raspunde cu entuziasm, ci mai "în 2 peri- adica scurt si la obiect, putin laconic"

Sper sa ajute ce ti-am spus- asa o învatam si pe mama sa faca atunci când tata era cu fundul în sus si imediat dadea roade "comportamentul"!

Bafta multa si sa auzim de bine!- Ma voi ruga la Doamne-Doamne sa-i lumineze mintea!

Pupici dulci pt toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Ma bag si eu in discutie cu voi pentru ca ceea ce se intampla in acest cuplu se intampla si in casnicia celei mai bune prietene a mea.
In astfel de situatii nu poti da sfaturi, asta este clar, dar poti ajuta cu o vorba buna si mai ales cu o incurajare.
Asa fac eu cu prietena mea. Nu stiu daca sunt lasa sau fricoasa, nu stiu daca fac bine sau nu, dar ce poti sa ii spui unei femei care incearca din rasputeri sa isi salveze casnicia? Sa ii spun in fata de ce sotul ei nu o mai baga in seama, de ce vine de la serviciu, extrem de obosit, mananca, se uita la tv., se culca pe partea lui de pat, nu ii mai spune o vorba buna, nu ii mai ofera nici o mangaiere, nimic. Despre sex nici nu se mai pune problema, o sarutare???? nici atat.
Ea plange, si lupta, si lupta si spune la fel ca si Nadia ca sotul ei sigur nu are amanta pentru ca nu ar avea timp si pentru ca nu este genul. De ce oare sunt atat de naive femeile?????????
Voi chiar nu va dati seama cat de bine se pot ascunde barbatii???
Despre sotul prietenei mele am aflat de la fratele meu caruia ii cerea cheile de la apartamentul lui sa se duca acolo cu amanta.
Si eu ce sa fac???? Sa o las sa se chinuie in continuare sau sa ii spun adevarul??? Cum as putea sa o privesc in ochi si sa ii spun: Sti, sotul tau are o amanta de mai bine de 2 ani de zile, la doua luni de la nunta voastra a intalnit-o si este innebunit dupa ea, asta este motivul pentru care vine obosit acasa si nu mai are rabdare sa stea de vorba cu tine sau nu mai are chef de sex sau de iesit undeva, pentru ca el deja a avut parte de toate astea.
Si colac peste pupaza prietena mea a mai pierdus si o sarcina acum vreo 3 luni. Cauza???? Analiza genetica - cariotipul sotului este problema. Si nici macar nu se stie daca va putea vreodata sa aiba copii cu el. Dar ea lupta in continuare, pentru ce? Nu stiu.
Mura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Mura, multumesc pentru "incurajare"... ce mai pot eu acum sa spun? Nu e vorba de naivitate. Dar duminica, de ex., cand a plecat de la servici mai devreme decat trebuia, oare daca avea amanta, venea direct acasa,sau mergea la ea??? Ei bine, el a venit acasa. Desi nu e treaba nimanui, decat a noastra si, de obicei nu impartasesc asta nici cu cea mai buna prietena a mea, facem dragoste la fel ca inainte (la fel de pasional si de des); nu asta s-a schimbat, ci faptul ca adesea pare pierdut in ganduri, ca nu mai are chef de iesiri ca inainte... dar cred ca barbatii (sau el) au un al saselea simt. Ieri a fost liber si a stat acasa cu mine toata ziulica, trebaluind d-ale barbatilor (a reparat acoperisul), in timp ce eu am iesit cu prietena mea sa ne facem unghiile, si la cumparaturi, aiurea, doar asa, de dragul de a cheltui bani; apoi, aseara, m-a intrebat daca vreau sa mergem duminica pana marti la Niagara, ca saptamana viitoare e liber. Si, cum spuneam, parca stie ca "m-am plans", asa ca intre reparat acoperis, o bere sau o pauza de o tigara, venea, ma pupa, ma "necajea", era la fel ca inainte. Acum nu stiu daca incepe sa-si revina sau a fost doar o zi in care s-a simtit mai plin de viata, dar cert e ca era atat de diferit de acum doua-trei zile in urma. Fetelor, va multumesc pentru mesaje si o sa incerc din sfaturile voastre, sa ma port si eu "cum bate vantul". O zi buna va doresc si va pup! Sabina, bb-le l-am pierdut "noi", nu el! Dar se pare ca femeile suntem mai puternice la lovituri... sa nu credeti ca nu sufar inca, doar ca am grija ca asta sa nu ne afecteze relatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Acum, daca nu este cu suparare, as ruga moderatorii sa inchida acest subiect si inca o data va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Nadia pana se inchide subiectul vreau sa-ti spun doar ca ma bucur enorm pentru ziua in care s-a purtat ca inainte!!!!! Asa sa fie si de acum incolo. Eu nu cred ca ar avea pe cineva, acum dupa ce am inteles mai bine situatia, fii tare si lupta ca e un barbat bun!!! Numai bine si sanatate va doresc! Iubiti-va mult!!!

GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinateo spune:

Draga Nadia,trebuie sa fie groaznic ce traiesti tu!Te-ai gindit la posibilitatea ca el sa aiva o relatie extraconjugala?

Mergi la inceput