epidurala? CFR2? nayel? + alte semne de ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

eu am nascut cu dr nayel acum 5 zile.
este un medic extraordinar si un om extraordinar.
mi-a urmarit toata sarcina, am fost la consultatii la cabinetul lui particular din dr taberei. asistenta de acolo nu mi-a facut probleme - cred ca in primul rand din cauza ca nu am bagat-o in seama prea mult. oricum, nu a fost niciodata lipsita de respect fata de pacienti, doar un pic mai "bagareata", cu sfaturi babesti pe care fiecare le asculta sau nu. in privinta consultatiilor cu usa deschisa... nu stiu cine si de ce a lansat zvonul asta. in atatea luni de zile eu una nu numai ca nu am fost consultata cu usa deschisa niciodata, dar nici nu am vazut usa deschisa in timpul altor consultatii.
maternitatea cfr 2 este foarte curata, renovata, rezerve mici, personal foarte amabil si prompt. asistentele au fost tot timpul rapide in reactii, moasa cu care am nascut m-a ajutat enorm. am observat, in ziua in care am nascut, 2 medici care i-au cerut parerea dr-lui nayel in privinta pacientilor lor si a operatiilor. eu am nascut natural, fara epidurala (desi initial mi-am dorit-o), doar cu un mialgin si o injectie cu xilina. am nascut in 10 min, cu o epiziotomie de nici 2 cm, o bebelusa de 3,780 kg, care avea circulara de cordon (pe care nayel a intuit-o inainte sa iasa capul bebelusului si mi-a spus sa nu mai imping). nu stiu ce s-ar fi intamplat daca as fi nascut cu un alt medic, nu vreau sa ma gandesc... acum suntem acasa, si eu si bebelusa in mare forma (eu poate o idee inca nu tocmai bine, cand ma gandesc la durerile de pe ici pe colo).
eu ma felicit in fiecare zi ca mi l-am ales ca medic si deja l-am recomandat tuturor prietenelor mele.

marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Felicitari Vrabiuta.
Nastere in 10 minute, esti unicat. Cum a fost pana la urma ti-a declansat Nayel nasterea? Si de ce nu ti s-a mai facut epidurala? Erai deja diliatata complet?

Haideti fetelor, cine mai naste cu dr Nayel?

Crinuta si bb din burtica 25 saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

crinuta - multumim pentru felicitari
da, am avut nastere indusa, injectie cu calciu si una cu oxitocina, apoi perfuzie. pe la 4 jumate dupa amiaza au inceput contractiile serioase, la 7 seara a venit moasa care a zis ca nasc in 10 min - ma gandeam ca are chef de glume cu mine...
la 7 si 2 minute a intrat nayel in sala de nasteri, la 7 si 10 ii taiau cordonul ombilical. epidurala nu mi-au facut pentru ca nu mai era nevoie si probabil ca ar fi fost mai de durata nasterea, ca un copilas de aproape 4 kg ar fi iesit mai greu cu o mamica anesteziata.
le urez tuturor mamicilor o nastere rapida si usoara ca a mea!

marcela si alexandra lia

Mergi la inceput

Vrabiuta, am citit ca si tu te-ai confruntat cu listeria, insa prin luna a 3-a.
Ce titru aveai atunci? Nayel ti-a dat tratamentul?

Eu am deocamdata titrul 1/160 si nu am nevoie de tratament, insa trebuie repetata analiza. Miercuri ma duc la Nayel si o sa vad ce spune. Sper sa ma incurajeze, ca si asa ma sperii din orice.
Eu nu prea stiu ce inseamna titrul asta, daca e negativ sau pozitiv, sau intre, deoarece cand am facut analiza la Medsana, mi-a dat doar negativ, fara titru.

Crinuta si bb din burtica 26+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Fetelor care ati nascut deja la Cf2, cum este sectia de neonatologie? Cum sunt medicii neonatologi din spital?

Dar anestezistii?

Crinuta si bb din burtica 26+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput