epidurala? CFR2? nayel? + alte semne de ?
Hi to all , sint trei zile de cind testul de sarcina a iesit pozitiv!
Va cer ajutorul pentru ca prima experienta a nasterii (Cantacuzino, Bucuresti) mi-a lasat un gust amar. Nu vreau sa ma mai intorc acolo unde OAMENII au murit de mult. Optiunea actuala ar fi pentru CFR2 si, desi unul dintre putinele lucruri de care credeam ca sint sigura in viata e ca nu voi naste niciodata cu un barbat, inclin catre doctorul 'care te tine de mina', dr. Nayel, seful clinicii. Problema este ca despre acest medic am auzit si opinii contra, si nu putine: cel mai neplacut m-a impresionat zvonul ca la cabinetul sau particular consultatiile se petrec cu usa deschisa si ca tot pe acolo se plimba stresata o secretara/asistenta capabila sa-ti strice ziua...Aceleasi persoane sustin ca, totusi, maternitatea pe care o conduce dr.Nayel este una exemplara...As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu mai multe informatii despre medicii de la CFR2. Ar exista o alta alegere? Eu sint conditionata si de faptul ca vreau epidurala (singurul lucru pozitiv la prima nastere....), deci am nevoie de un medic priceput si la asta...
Am si o rugaminte: ceea ce am scris despre Cantacuzino este ceea ce am trait eu, deci nu astept sa fiu contrazisa/aprobata in legatura cu asta. Multumesc.
foto: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=crissy
Raspunsuri
ingridnen spune:
Hello,
Am nascut la Filantropia cu Dl.Prof. Pelinescu si cu anestezista D-na Dr. Marica (epidurala) - a fost foarte bine. Si aveam 37 ani cand am nascut......
Ingrid
adriana spune:
Despre dr. Nayel nu stiu ce sa spun. Nu am nascut cu el, dar am nascut cu un alt doctor arab din echipa lui. Pentru mine a fost perfect. Consider ca mi-am ales cel mai bun doctor la momentul respectiv, nu atat dpdv al profesionalismului cat al faptului ca s-a interesat si de latura "pisikologica" a situatiei
..
MERITA sa te duci acolo, adica la CFR2.
Cat l-am vazut pe dr. Nayel prin maternitate a fost ok, se interesa de toate si a venit chiar si la mine in salon, desi nu eram pacienta lui. In cazuri grave stiu ca se implica foarte mult, si in general stie tot ce misca pe acolo. E un avantaj si faptul ca e o maternitate mica, unde poate fi supravegheat personalul
..
Am fost si la cabinetul lui particular, asta fiind spre dezavantajul lui pentru ca m-a facut sa fug cu viteza strutului. Impresia mea groaznica s-a datorat in mare masura asistentei, care era o mare amatoare de bacsisuri si foarte dispusa sa "aranjeze" tot felul de mici afaceri. Cred ca Nayel era prea obosit de tot ce se intampla pe la spital si lasa totul pe mana asistentei. Practic el era un musafir care venea din cand in cand pe acolo
...asistenta facea si desfacea ...
Asta a fost impresia mea.
Adriana, Codrin
(19 aprilie 2002) si Olguta
( 6 decembrie 2003)
crinuta spune:
Eu sunt pacienta dr Nayel, si ma declar multumita. Eu la cabinetul particular nici nu am fost ( ma cheama doar la spital, care este de vis), se poarta foarte politicos, are rabdare sa discutam orice, mi-a dat nr sa il sun oricand am nevoie.
Data trecuta a trebuit sa imi faca control, deoarece aveam o durere in partea stanga, si deja mi-era groaza ca va lasa usa deschisa, si chiar ma pregateam sa ii spun sa o inchida. Ei bine, nu a fost nevoie. A chemat o asistenta foarte draguta, a inchis usa, totul a fost normal.
La urma urmei, ceea ce conteaza cel mai mult este profesionalismul unui medic. Restul, asistente nu stiu cum, usi deschise, sunt lucruri simple care se pot rezolva.
Apropos de spitalul CFR. Este foarte frumos, modern, curat, termopan, aer conditionat, iar, personalul de acolo este foarte de treaba. Am inteles ca nu conteaza cat si daca cotizezi( asta o sa vad pe pielea mea cand voi naste), insa, pana acum, de cate ori m-am dus, toata lumea s-a purtat foarte frumos cu mine.
In legatura cu anestezie epidurala, si eu sunt interesata. Aici important este ca anestezitul sa fie bun, deoarece el efectueaza anestezia.
Crinuta si bb 20+ saptamani
BLUE ANGEL spune:
salutare !
despre maternitatea de la CFR 2 ...nota 10 !!! o maternitate micutza si cocheta , curata , aer conditionat si baie cu dus in camera si cu tot felul de dotari , cum la noi , numai prin filme vezi ... asistentele sunt dragutze si lucrul cel mai important este ca il ai pe bb cu tine in camera ...
despre dr. Nayel ... in primul rand nu este seful clinicii ! si parerile sunt foarte impartite ... eu zic sa-l testezi pe pielea ta ... daca nu ti-o recomand pe dr Florina Mihalache .
multa sanatate si sarcina usoara !
blue
mihaella spune:
Mai scriu inca o data, desi mai existya un subiect legat de NAYEL.
Eu am nascut chiar saptamana trecuta cu el si inca o data o spun: nu m-a dezamagit.M-a ajutat extraordinar de mult, mai ales psihic.
Despre epidurala, nu depinde de el, ci de anestezist.
Daca potzi trece peste "latura comerciala" a secretarei/asistentei de la cabinet (eu am ignorat-o total pe parcursul sarcinii),eu itzi zic cu tot sufletul sa-l pastrezi ca medic.
crinuta spune:
Mihaela, imi poti trimite pl un Pm cu mai multe detalii. Eu mai am pana nasc, insa ma intereseaza orice detaliu de pe acum.
Crinuta si bb din burtica 20+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
Eleni spune:
Buna! Eu sunt fanul declarat al acestui doctor si al acestei maternitati. Atunci cand am ajuns eu sa nasc acolo, in martie 2003 nu exista nici o discutie pe forum despre el sau despre clinica. Si recunosc ca eu am impins pe multe dintre fetele de pe forum acolo. Unele (cele mai multe s-au declarat extrem de multumite).
Pe langa comfortul fizic de acolo, ti se ofera un comfort psihic extraordinar. Eu dupa nastere am avut o cadere psihica cumplita datorata problemelor fetitei mele (slava Domnului s-au rezolvat!!!) si cei de acolo m-au ajutat extraordinar.
Imi fac cu aceasta ocazie si mea culpa ca sunt cateva fete care m-au intrebat pe PM despre doctor si maternitate si nu am apucat sa le raspund. Iertati-ma, dar am avut tare mult de lucru la birou si am din ce in ce mai putin timp sa intru pe DC.
Pe masura timpului liber, va mai ofer info cu draga inima.
O zi faina va doresc!
alice2004 spune:
Crissy, si eu am nascut cu dr.Nayel chiar acum o saptamina prin cezariana, un baietel minunat, sanatos si voinic si vreau sa iti spun ca am fost superincintata de cum s-a purtat doctorul cu mine ! Am avut citeva probleme de sanatate pe parcursul sarcinii si la un moment dat am fost nevoita sa imi schim medicul care ma urmarise pina in luna a saptea ... din fericire am fost indrumata catre dr.Nayel si acu ma bucur din suflet ca a fost asa ! Cit despre maternitatea CF2, este adevarat ca este micuta si cocheta, saloanele sint de cite 4 paturi, cu aer conditionat si grup sanitar propriu, iar personalul este tare amabil (bine, eu am si cotizat ca sa nu fie nici o problema), singurele asistente care au fost mai ciudate au fost cele de la pediatrie - care au insistat sa imi aduca copilul in rezerva, chiar daca eu eram operata si aproape incapabila sa ma misc asa cum ar fi trebuit !!! In rest, numai cuvinte bune !
Iti doresc toate cele bune si multa sanatate !
Alice si bebe Andrei Florin
35 de ani/pesti
LMA 12.08.04
Adema spune:
Pentru Crinuta si Crissy, ma alatur si eu celor care au numai cuvinte de lauda referitor la maternitatea CFR2 si dr. Nayel. Am nascut acolo in urma cu 7 saptamani,cu dr. Nayel, prin cezariana cu anestezie epidurala. Totul a decurs extraordinar de bine, desi bebelusul meu nu a vrut sa astepte data la care dl. dr. programase operatia si a venit pe lume chiar in prima zi a lunii a noua.
Intr-adevar, maternitatea este foarte mica, ceea ce reprezinta un mare avantaj. Curatenie, personal foarte amabil, copiii bine ingrijiti, iar dr. Nayel un medic exceptional.
Mie nu mi-a parut rau nici macar o secunda de alegerea facuta !!!!
crinuta spune:
Ma bucur ca imi confirmati parerea in legatura cu dr Nayel. Eu mai am pana nasc, insa doresc sa stiu cam cand sa deschid discutia despre nastere. La voi cum a fost?
Cele care ati nascut cu cezariana, a fost alegerea voastra, sau asa a trebuit?
Cine are ceva timp poate ne povesteste nasterea mai pe indelete.
Crinuta si bb din burtica 25 saptamani
Dr. Nayel, CFR2