Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (44)
Raspunsuri - Pagina 3

simonacip spune:
Deci pe 7 Septembrie, multumim Miche, sigur ne vedem acolo. Renunta la dulciuri Miche, ai sa vazi ca efortul nu e foarte mare....Or sa scada si valorile astea daca te vei abtine de la dulciuri. Bine ca ai facut analiza si acum stii cum stau lucrurile...
Simona, 28 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/simonacip

Jasmine spune:
Care va sa zica nu sunt singura care nu se deplaseaza decat cu masina.
Stiu ca nu e bine,trebuie sa ne plimbam in fiecare seara.Dar n-am nici un chef.Ceva timp ar fi,dar imi gasesc eu scuze de fiecare data.
Onitza,la mine nu s-au holbat asa cand am fost la mare.Daca s-ar fi holbat....stiu ca si eu m-as fi simtit prost,asa ca te inteleg.Dar oricum nu conteaza,lasa-i in plata Domnului,imbecili o sa gasim peste tot;important e ca tu si bebe v-ati simtit bine.
Jasmine 27 saptamani

andreap spune:
Vad ca sunteti cam "lenese"...si nici una nu se "incadreaza" in kg.mele..Fericitelor!De mine rade toata lumea.Si scaunul se lasa in jos la birou cand ma asez pe el!Pe plaja lumea nu se "holba"la mine, probabil ptr. ca se uita la fundu meu care a atins proportii astronomice, deci eu nu-i vedeam
.Mai bine.As vrea sa pot sa mai pun niste poze sa va dati cu parerea.
Singura consolare este o prietena care a luat 27 kg.si acum dupa 10 luni mai are de dat jos doar 2.Se poate, nu?Eu sunt disperata, desi nu mananc exagerat(cam ca inainte sa raman gravida), miscare fac seara cand ma plimb cu catelul, deci, ce sa fac?
Andreea 27 saptamani+BBica

onitza spune:
RALUCA GABRIELA, chiar am simtit ca ma intelegi,am inceput sa comentez cand ti-am citit raspunsul de parca erai in fata mea! Pai, sa le fie rusine, da, sunt niste tembeli ca se holbeaza da parca am fi puscariase evadate!!! Dar le aratam rapid dosul si imi trecea!!!
SIMONA, ce sa zic faza tare cu exhibitionistii! Eu i-am vazut pe unii noaptea in mare! Nu le-o fi fost frig? Si, da, merg la curs, abia astept sa ne vedem , parca pe 7 sept., nu?
MICHE, exagerezi cu dulciurile? Si eu un pic!! Asta e! O lasam mai moale!Eu zic sa-i dai telefon doctoritei la cabinet si vezi ce spune! Nu te ingrijora!
Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

simonacip spune:
Da, Onitza, 7 sept...spune Miche.
Ma laudam ca e usor sa te abtii de la dulciuri. Stiti ce am facut acum 5 minute? am terminat o felie de tort si o prajiturica (a fost ziua cuiva)...si asta in conditiile in care am salata fe fructe la mine
Offf....de ce trebuie?
Simona, 28 sapt.

simonacip spune:
m-am interesat la primarie. Acel echivalent al unui salariu pe care ar trebui sa-l primeasca mamicile este de fapt in suma de 1.400.000 lei (pentru primul copil) Iar pentru alocatia de 210.000 trebuie sa depui la primarie certificatul copilulul copie si original si buletinul unuia dintre parinti.
Simona, 28 sapt.

daniela_sb spune:
Salut tuturor!
Jasmine, eu desi merg pe jos pana la lucru si inapoi in fiecare zi, tot am pus 9 kg in total pana acum. Si cel mai mult am pus tocmai in ultima luna cand am fost in concediu si am facut numai plimbari. Cred ca m-am simtit prea bine
Si cu toate astea, cu ingrasarea asta "in exces" cum o zis nenea dr. cand am fost la control, tot mai e lume care imi zice ca nu mi se vede burtica . Asa ca, onitza, mi-ar placea mai mult sa-si dea coate si sa o observe.
25+ saptamani, DPN 21 Nov

roserb spune:
quote:
Originally posted by simonacip
m-am interesat la primarie. Acel echivalent al unui salariu pe care ar trebui sa-l primeasca mamicile este de fapt in suma de 1.400.000 lei (pentru primul copil)Iar pentru alocatia de 210.000 trebuie sa depui la primarie certificatul copilulul copie si original si buletinul unuia dintre parinti.
Simona, suma de 1.400.000 se ia de la primarie dupa nastere, intr-adevar , dar salariul bonus pentru nastere este altceva, pe acela il primesti de la firma, deci este o chestiune diferita. Chiar acum il solicita colega mea , care a nascut acum 2 saptamani, sunt tare curioasa daca fac astia mutre sau nu . Va tin la curent cu problema.
Jasmine, eu am noroc cu Bianca, sunt nevoita sa fac miscare vrand-nevrand, daca de saptamana viitoare raman acasa si o iau si pe ea la mine, sa te tii alergaturi prin parcuri!
Onitza, bine ai venit din concediu!

Roxana- saptamana 28
DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

olga_stan spune:
onitza, la mare a fost superb, am avut o energie si un ghef de viata ceva de invidiat. plecam dimineata din casa si intram noaptea, faceam plaja fara probleme, inotam si mergeam fff mult pe jos. se uita lumea la mine, dar nu pot spune ca se holbau, se uitau cu uimire si admiratie ...ceva de genul ce graviduta curajoasa!...apropo, am trecut pe langa niste domni si unul ii zice celuilalt "ce mamica frumusica!", vai nu mai imi incapeam in piele de mandrie. mi-am etalat burtica fara retineri, nu am avut nici cea mai mica problema.
fetelor, la capitolul sex stau ff bine, in ultima saptamana am facut-o aproapre in fiecare zi, uneori si de 2 ori pe zi, am profitat si noi de faptul ca suntem singuri acasa!!!
in legatura cu miscarea, fac gimnastica - zilele acestea am incercat sa vad daca mai pot sa fac spagatul si mai pot inca.
dragele mele nu am vise ciudate dar in schimb am ganduri ciudate, legate de bebe, imi trec fel de ganduri urate prin minte,...daca bebe va fi asa si pe dincolo...sau daca lui bebe i se intampla la nastere te miri ce ....si multe altele ca nici nu vreau sa reproduc ca sa nu imi fac sange rau. ma enerveaza la culme aceste ganduri.
de trei zile ma doare soldul drept, nu prea mai pot merge bine, nu ma pot sprijini cu toata greutatea pe el. ce o fi? maine merg la doc. de familie ca sa vad ce este. merg ca o ratusca acum!
andreeap, esti o draguta! si nu te mai vaieta ca esti grasa ca nu esti, esti superba asa, ...esti putin plinuta dar nu grasa cum te descrii tu. aceeasi problema o am si eu, noi ne vedem grase pentru ca stim cate kg am luat in plus,15kg, si conform teoriei noi ne inchipuim ca suntem grase. lasa draga ca suntem grase si frumoase. si zici ca am fost cu sotul tau in clasa?! interesant!..cum il chiama?! intreaba-l daca l-a avut diriginte pe prof de matematica Vladoreanu!? daca da at. am fost colegi si am sa te sun ca sa il barfim?!
olga 30 ani si bebe
25 sapt. de la u.m.
64kg/50kg inainte, doc. mihaila, sp. jud. arg.
d.p.n. sf. lunii noembrie

Miche spune:
Roxana, Simona, ce e cu salariul sau indemnizatia de la primarie?
Sau bonus de la firma? e deductibila din CAS?
DPN 27 NOV
Dr. Corina Grigoriu -Municipal
http://community.webshots.com/user/micheee100