Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Helen
O sa venim candva si pe la voi!

Monica
Nu e secret, dar e interzis minorilor!!!! Si...dauneaza grav sanatatii ce producem noi!!!
(British American Tobacco)

Ioana,

YANN
& PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Ioana, nici nu stii ce fericita as fi daca ai veni la noi
...pana atunci, odihna placuta

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Monica, trimite-l pe Albert la noi sa-l invete Matei cum e cu cerealele. el dupa ce-si termina portia se uita in fundul castronului sa vada: chiar nu mai sint????
eu ii dau tot de la milupa, dar cu mai multe fructe: mar, banana, portocala, para. si sint mai bune decit cele numai cu banana. am gustat eu . si sint cu gris care e mai gustos dupa parerea mea - si a lui Matei.
mie mi-a spus o mamica ca cerealele de la Hero sint cam dulci si unii bebelusi le refuza taman din cauza asta.

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

Bebei de ianuarie - februarie 2004
si gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Albert si Alexandru

Helen si Matei tot de la HERO papa, cele cu fructe si ii plac. Oricum vad ca nu face nazuri la nimic, deocamdata, asa ca Doamne ajuta !!

Sa stii ca unele cereale de la HERO au zahar si de aceea cred ca sunt mai usor acceptate de bebelusi.

Ioana- pai pe 29 august pui tu de intalnire? Sa vin cu tortul nu? Daca va intalniti de dimineata venim si noi insa dupa amiaza nu cred ca vom putea ajunge ca vom avea musafiri - odata face omul 30 de ani, nu?

Plus de asta daca vine si Elena, tb sa cunosc o fetitza nascuta in aceeasi zi cu Matei .

Drum bun la Cluj si distractie placuta cu Arturicii !!!

Emilly- si Matei se mai trezeste asa in tipete. Eu cred ca viseaza urat insa nu stiu cum ca eu ii spun Tatal Nostru mereu. Se linistes-te destul de repede, mai ales dc este luat in brate .

Saphir-
este adevarat ca Tel Aviv-ul este invadat de pisici fara stapan? Asa am auzit la stiri Cat despre sub mamici de mart-apr 2005, tu stai linistita ca o sa fie totul ffff bine, TREBUIE sa crezi asta si ai sa vezi ca asa o sa fie !!! Succes in achizionarea borcanelelor !!!

Eu astazi i-am facut lui Matei piure din fasole grasa, 1 cartof, 1 morcov si...sfecla rosie...i-a placut tare mult, bineinteles asezonat cu iaurt si branzica. Ptr maine mai am un borcanel .

Pupici la mamici, burticei si bebelusilor

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Aha, Ioana, deci acolo lucrezi!! Da, firma buna, am auzit si eu ...si ca se plateste bine!
Anca, asa facea si Albert ar fi mancat o cutie odata la inceput, acum nu stiu de ce nu-i mai plac. Da eu nu cred ca nu-i plac, neaparat ci ca nu vrea sa manance, il vad eu , ca ia o lingura si isi aduce aminte de supt si incepe sa ridice manutele la mine sa-l iau sa-i dau sa suga, stiu eu ca e smecher. Dar perseveram, trebuie sa se invete cu mancarea solida, ca maine poimaine trebuie sa-l intarcam. Chiar voi pana cand v-ati propus sa le dati sa suga, cele care le mai dati?
Oau, Andra , sarbatorim!!! O varsta frumoasa, lasa ca-ti facem urarile la momentul potrivit!!!
Azi i-am facut piure de cartof simplu cu laptic, sa vedem daca-i place si cu branzica, ca el vad ca e cam mofturos, sa descoperim ce si cum ii place .

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabi spune:

Babee, daca te pot ajuta cu scaunel, iti pot trimite si eu din frantza, ca am vazt si pe aici, eu i-am cumparat Carinei un transat de baie, dar se pare ca ideea nu a fost prea buan , fiindca, Carina deja sare din el..si era muult mai bun un scaunel, insa, asta e, paoet am sa-i cumpar
Ioana, daca tot esti asha de plimbareatza, poate vii si pe la Paris :)
Se pare ca azi fetitele mele sau mai linistit, si Carina a dormit tare bien , are un somn dimineatza la 10, mai scurt si apoi dupa masa vreo 2 ore si seara, dar nu intotdeauna.Azi i-am dat prima data fasole verde, nu prea i-a placut, mai incercam si maine..si dupa masa a mancat mar, si i-a placut f mult.Incerc sa pun si eu ceva poze, sper sa reusesc
va pupicesc

Mergi la inceput

aoleu, Monica, deci se poate sa faca mofturi asa din senin, da???
trebuie sa fiu pregatita sufleteste ca cine stie ce-i mai vine pishicherului - asa-i zice ta-su
eu o sa-l alaptez cit mai mult. pina la un an sau cit o sa se poata. chiar daca voi merge la serviciu voi pastra doua mese de lapte - dimineata si seara

si gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabi spune:

am pus cateva poze in album, una este facuta ieri , a adormit Carina in fundic, si apoi si-a lasat corpul peste picioare, e f haioasa, nici nu stiu cum a putut sa doarme asha, retsul pozelor sunt facute in romania in vacantica
pupici

Mergi la inceput

fabi, in care album ????

si gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by Helen

Ioana, ai dreptate, ai avut colegi adevarati si operativi... Ma mir totusi cum ai rezolvat asa repede la politie, ca eu cand am lovit un pic masina firmei ( am fost atunci super tare - am lovit-o in parcare), nu am gasit pe nimeni disponibil sa-mi dea dovada decat a doua zi si atunci a durat o ora pana a scris-o!

Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

He, he, he, ziceam eu ca e patron mare si are plantatie de tutun pe balcon si nu m-a crezut nimeni !!! Acum vede tot poporul ca ai si colegi ! In plus, in mod sigur a gasit politisti care stiau sa scrie !!!

Ioana77 – ce bine ca nu ai patit nimic. In rest, masina e doar o bucata de tabla, daca ne gandim bine. la Arturici.

,
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
http://community.webshots.com/user/darael100
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput