Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

`neata si de la noi.
Albert si Alexandru
Eu sunt chiauna...m-am trezit cu durere de cap...sigur din cauza aerului conditionat Fara e imposibil de respirat, cu iar e nasol...
Eu ma chinui sa gasesc borcanelele, cred ca am batut jumate de Tel-Aviv, am sunat la distribuitori, la fabrica... toata lumea zice sa caut in magazine, dar in magazine nimic. Tare bine mai sunt ascunse borcanelele astea. Ieri la un super am gasit 1, cu carne de vita...era unicul borcan cu legume si carne Merge azi al meu barbatel, la o farmacie, unde este patroana o romanca, sa o roage sa comande ea pentru noi si tot ce vine sa cumparam. Sper sa rezolv, daca nu...salvarea e Babee.
In rest, la noi toate bune. Tumbe peste tumbe, nu pot sa il las deloc singur, circula in tot patul de-a busilea, vorbeste mult -aici cred ca seamana cu mine- ma bate incontinuu cu picioarele si chiar daca ma feresc mai imi trage cate un picior in burta si mereu il cert iar el rade...
Ioana, daca tot circuli, pe la noi nu vrei sa ajungi??
La mamici de martie-aprilie 2005 nici nu imi vine sa mai citesc , toate fetele de acolo se plang de dureri de burtica, de sangerari, pierd sarcina, ma sperie deja...
Va pupam si sanatate maxima la toata lumea.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Mai fetelor dar harnicutze mai sunteti... imi e mie jena de mine cand citesc cat mai trebaluiti si ce de mai calcati... De mancare, curat si spalat fac si eu dar prajituri diverse si mai ales CALCAT RUFE... zau ca imi trebuie cate o sapt, doua sa ma incurajez si sa calc cate ceva. Nu imi place deloc sa calc, urasc sa calc rufe... recunosc, ma enervez numai cand ma gandesc... Bine asa cate ceva la nevoie e una, dar sa ma apuc sa calc tot dupa ce am spalat.....le spal si dupa ce se usuca le impachetez frumos si le las in astepatre si sa nu va spun cat mai asteapta... Sotul e suparat pe mine din cauza asta dar tot nu prea reusesc sa ma mobilizez, asa ca de multe ori isi calca singur ce are nevoie! Ce sa-i fac, vorbisem cu o femeie sa vina de doau ori pe luna sa calce tot si numai cu 250.000 lei dar i se parea absurd sotului... asa ca daca tot nu face mai nimic acasa si nici nu plimba copilul, sa-si calce singur! Dupa ce ca sunt lenesa, tot eu comentez!

Diana, mersi ptr. laude... da, ai dreptate, si mie imi vine sa-l ciupilesc si chiar sa-l musc dar ma abtin, ma multumesc sa-l pup mult, mult, mult... de la obrajori pana la talpici (desigur sarind zona pampersului... desi fundulet mai pupam dupa baita) si ne dragalasim si ne stangem in brate toata ziua si apoi ne mai miram ca suntem tot mai rasfatati....

Anda (Monica) si Lia - felicitari! Aveti baieti de 7 luni! Sa va traiasca! ALBERT si ALEXANDRU !

Cosmin a fost baiat harnicut cu papa... am marit portia de cereale (adica am ajuns in sfarsit la o portie intreaga cum scrie pe cutie, deci am papat si aseara si azi dimineta 200 ml lapte + multe cereale, ca am pus direct din punga pana s-a ingrosat si supliment un Danonino!
Dimineta papam cereale de la Hero cu fructe (8 cereale si 5 fructe) iar seara papam mai nou Nutribern (8 cereale cu miere)

Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Adina, uita-te si la scaunelul de la reclamamascata - la Igiena si sanatate / Articole utile / pag 2 (nu ma lasa sa-ti dau direct adresa , cica e reclama). Noi din acesta avem, Clara sta confortabil in el.

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
http://community.webshots.com/user/tatianagut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Tatiana saru'mana mult! Am comandat acuma de la ei, mi-l aduc maine. M-ai salvat.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Avem 7 luni!!!!! Ce mari suntem!!!
In alta oride de idei, Albert nu mai vrea cereale de nici un fel, nu stiu de care sa-i mai cumpar, am aruncat vreo 4 pungi pana acum, ca au expirat degeaba si cate nu i le-am preparat ca sa le aruncam asa gata facute. Cum le simte le scuipa,voi de care ii mai dati, acum am de la HIPP,cereale cu fructe de padure nici mie nu-mi plac.
Helen , cele de la Hero sunt bune? Adica sa aiba gust , tie iti plac ? Testez pe gustul tau, ca lui Cosmin zici ca ii plac. Ieri si azi nu a vrut piure de legume, cand vrea cand nu vrea. In schimb a mancat acum o banana +2 prune + o piersica.Ar manca orice are banana, mai putin cerealele. Hai ca azi de ziua lui l-am parat ca nu vrea sa pape.
In rest e tare scump si l-as manca.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

LA MULTI ANI Sarbatoritilor zilelor trecute si
LA MULTI ANI ALEXANDRU!!
LA MULTI ANI ALBERT !!!

Buna ziua si de la noi !

O sa incep cu o povestire :

SPIRITUL DE ECHIPA
sau
BUCURIA DE A LUCRA INTR-O COMPANIE MAAAREEEE

Miercuri dimineata
ora 6 - Trezirea
ora 6 :30 – ies din Bucuresti spre Iasi (cu masina companiei)
ora 7 :30 – ghinionul, sau cainele saracul… a sarit in fata masinii un caine talie mare (nu ma intrebati ce a patit ca nu am avut curaj sa ma intorc sa vad). Frana, derapare, impact….
Fum, avarii aprinse, mai merg un pic si oresc.
Tremur ca varga de sperietura..ma dau jos dim masina si constat avariile :
Far spart ; proiector spart ; bara protectie sparta ; aripa indoita ; radiatoare sparte………

Ma concentrez si..
Tel 1 : buna M (coleg ce a lucrat in Buzau dar a fost transferat in Bv), sunt Ioana, uite asa si asa, trebuie sa ajung la Iasi neaparat. El : ok, te va suna C, din Buzau.
Suna tel : buna Ioana, sunt C, din Buzau (nu ne cunosteam, atat ca lucram in aceeasi companie), asta e adresa politiei, ne vedem acolo
Alt tel : buna sunt D din Focsani, o sa te aduca M din Buzau la Ramnicul Sarat si eu te iau din Ramnicul Sarat si te duc la Bacau

Merg la politie, asigurare, politie, rezolv cu actele, dovezi, etc.
Apare la politie si V : buna Ioana, sunt V, am venit sa vad ce are masina… hmm, nu mai e de mers cu ea sa nu ii calam motorul.

Suna tel : buna Ioana, sunt I, din Iasi, vin sa te iau eu din Bacau sa te duc la Iasi.
Alt tel : Buna, sunt M, din Buzau, esti gata sa te duc la Ramnic ?

Apoi, toti cei de mai sus, m-au sunat, pe rand, sa vada daca sunt ok si daca am ajuns cu bine !

Din Iasi am plecat cu trenul de noapte (a plecat la 23 :30) si colegii din acel oras fain, nu m-au lasat singura pana nu s-au asigurat ca sunt in tren !

Sunt atat de bucuroasa ca lucrez intr-o astfel de companie cu astfel de oameni !!!!![/i]

Anca si Elena, Matei si Erica, Vio !
Multumesc mult pentru ca ati acceptat sa ne vedem. Mi-a facut mare mare placere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IoanaCo si Tatiana, ne vedem intr-una din zilele ce urmeaza !!!

Hmm,
Mai am de vazut : Timisoara, Sighisoara…. Austria si…. Israel !

Diseara la 18 am programata plecarea la Cluj, cu Arturicii.
Eu sunt atat de obo (ma dor toate oasele si mi-e rau), incat voi mai sta max 2 ore la birou apoi plec sa ma culc inca 2-3 ore ca sa fiu in stare sa ajung la Cluj si sa nu fiu nevoita sa oresc la hotel pe drum.

Va pupam si sa scrieti mult !!!

PROGRAMAM O INTALNIRE PT 29 AUGUST ??? (Elena si Vio vor fi in buc atunci)

Ioana,

YANN
& PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ioana, ce minunat!
Plimbareato! Te asteptam sa te linitesti cu drumurile astea!
Deci intalnire pe 29 August! Cum sa nu?!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Ioana, ai dreptate, ai avut colegi adevarati si operativi... Ma mir totusi cum ai rezolvat asa repede la politie, ca eu cand am lovit un pic masina firmei ( am fost atunci super tare - am lovit-o in parcare), nu am gasit pe nimeni disponibil sa-mi dea dovada decat a doua zi si atunci a durat o ora pana a scris-o!

Si... ce m-as bucura sa vi pe la Sighisoara!

Anda, ce sa zic, sunt bune la gust cerealele Hero numai ca ma enerveza ca sunt ca o faina si fac cocoloase, trebuie batute cu furculita cand le prepari. Eram obisnuita cu cele de la Milupa ca erau fulgi. Eu nu prea le gust ca nu imi place cand stiu ca sunt cu lapte de bebe dar le incerc sa vad daca arde... De la Mlupa ai incercat ? Ia spre ex: Miluvit (orez cu porumb cu gust de vanilie) asa ptr. inceput, chiar daca sunt de la 4 luni, ca alea au gust f bun si sunt f usoare la stomac daca chiar le faci numai cu apa...sau din cele cu banana daca tot ii place banan sau in pune-i banana in cele pe care le ai, pote asa le papa. Tu ce lapte folosesti? Cu Milumil 2 sunt destul de bune la gust! In principiu poti sa ii iei Hero din cele cu fructe ca stiu si alti bebei care nu prea papau cereale dar pe astea totusi le accepta. Cosmin nu papa nici iaurt cu fructe de padure si nici mie nu-mi place, asa ca... incerca si tu alte fructe: babana, mar, piersica etc

Spune-mi te rog, Albert se ridica singur in fundulet?

Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Ioana, si noi ne bucuram mult ca ne-am vazut

odihna placuta si drum bun spre Cluj

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

Bebei de ianuarie - februarie 2004
si gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Helen , de la Milupa am luat cu banane dar nu ii mai plac, desi la inceput i-au placut. Mai vedem, i le amestec cu un fruct si asa mai mananca.
Albert se ridica singur daca are de ce se apuca, o bara, ceva, se ridica usor, carut daca il pun culcat se ridica , se apuca de margini. Asa singur de la orizontala fara un punct de sprijin nu se ridica singur .
Ioana, super colegi! Asa da! Sunt curioasa unde lucrezi, daca nu e secret! Ce-mi place ca va plimbati!! Drum bun la Cluj, sa ajungeti cu bine!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput