Bebelusi de Aug - Sept 2003 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Dana_ene ce mai face scumpa de Oana? Se simte mai bine?

Danat La multi ani mamei tale! Sa fie sanatoasa!
L-am vazut pe frumosul Raducu! E scump rau de tot!
Ma, dar ce cuminte e dupa baitza! Si ce scump e cu parul valvoi:)
Vad ca are cam aceleasi "jucarii" preferate: telecomanda, cutia cu servetele umede, sticle plastic...
Si lui Matei ii plac la nebunie reclamele. Nici nu ne mai aude cand sunt reclame, rade, se incrunta, ce mai ii plac rau de tot ca si desenele animate, dealtfel.

Tiii, ce mortal e Raducu cum mananca el castronelul si linguritza! Manca-l-ar mama de baiat frumos

Cristinamh bravo pentru zambaretul Andreiutz! Mai, dar ce activ e!
Ce face? Ati venit de la vaccin? Cum a fost?

NicoletaF, Danat, dana_ene saru'mana de incurajari!
M-am simtit oribil cand l-am vazut pe Matei intins pe jos si inca ma mai simt ca numai eu sunt de vina!

Va pup!

Mih si bb Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana77 spune:

Mai, mai ce harnicute sunteti!

Cu intarziere:

pentru 1 anisor implinit de Asli, sa creasca mare si frumoasa!!!!!

mih - nu ca vreau sa te consolez dar vreau sa-ti spun ca Maria mea a cazut pana acum de 3 ori din patut si la fiecare cazutura am facut ca si tine. Este adevarat ca acum nu mai cade, a invatat sa se dea jos din pat si s-a prin s ea mai demult cum este cu cazaturile din pat, asa ca a invatat repede sa se dea jos din pat si, bineinteles sa se si urce.
Mih in ce zona stai tu si la ce ora pleci de la munca, daca tot zici tu ca avem traseu comun?

iuliana - sa inteleg ca incepi munca? sau ...?

danat - felicitari pentru kg. date jos. Si eu vreau sa mai dau jos cam 3 kg. Spune-mi si mie in ce consta cura de slabire ATKINS?
dane-ene - imi pare rau ca mandra ta are probleme si vomita asa de des. Iti tin pumnii si sper din tot sufletul sa dea rezultat tratamentul. Pana atunci multi de la noi!

anny - distratie placuta si vreme buna!
Imi pare rau ca ai probleme cu bona, dar asa profiti si tu sa stai mai mult cu Sergiu.

cristinam - spor la realizarea celui de-al doilea bebe si ii tinem pumnii lui Andrei pentru vaccinul care il face astazi.

Despre Maria:
- face progrese mari la capitolul mersul singurica, cel mai mult se intreneaza in parc cand vede ceilelti copii, care merg singuri,
- mancam la fel de bine,
- am trecut-o si pe lapte de vaca: i-am dat Brenac, Cedra si Dorna si la acceptat foarte bine pe fiecare in parte,
- suntem la capitolul la care nu mai stam deloc,cercetam tot ce ne iese in cale ( spre disperarea noastra)
- dansam fara sa ne tinem, ma uit la ea ca nu cade deloc si descopar pe zi ce trece ca este o foarte buna dansatoare,
- spunem cateva vorbe: ingea=mingea, ata=gata, papa=papa, tata=tata, mama=mama, phiu= face la kaki, cand noi ii spunem pute-pute, mai spune ea mult dar inca nu ne prindem noi.
- recunoaste cateva din jucarii si ni le da cand i le cerem,
- lui tati si lui mami ii da sa pape din tot ce papa ea, la ceilalti intinde sa le dea ce are in manuta si cand vede ca persoana deschide gura retrage imediat manuta cu papa si incepe sa rada, este asa o smechera de iti sta mintea in loc

Cam atat!

Roxana si Maria ( ns. 8.09.2003)

http://community.webshots.com/user/roxana77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Roxana77 eu stau intr-o zona super de super! Stau in Rahova! Dar merg cu masina 331 sau 131 de la Romana pana la pta. Dorobanti. Traseul asta e comun
Felicitari pentru progresele Mariei! Avem copii mari mai

O sa incerc si eu sa-i dau lapte Dorna ca nu prea mai mananca bine laptele praf. Cel mult mananca acum cam 180 ml dar numai cu cereale daca nu are cereale (ii pun o masurica) nu mananca laptik.

P.S. Daca te mai vad am sa te abordez
Eu lucrez de la 9:00 la 17:00 - teoretic - ca se intampla sa stau si peste ora 17:00

Mih si bb Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Va multumesc ca v-ati gandit la noi !

De ieri am inceput tratamentul Oanei. Nu este ea foarte incantata de miros si de gust, dar tinand cont de faptul ca trebuie sa le ia inaintea mesei (cand presupun ca ii este fomica), atunci deschide guritza si le ia.

Nu am mai avut deocamdata probleme cu si speram sa avem cat mai rar, daca nu deloc.

A mancat bine (ca de obicei, as putea spune), dar stam cu ochii pe ea ca pe butelie sa nu mai apara semne ca ar vrea sa .

Pana nu va vrea sa inghita si bucatele mari in mancarica, vom avea de furca.

Danat, si eu sunt PRO tratamente naturiste, tocmai de aceea am ales varianta asta.
--------------------------

In rest e foarte bine, super vioaie, foarte energica si vesela.

A invatat ca e tare placut sa se arunce cu spatele pe pernele mari si face asta ori de cate ori se urca in pat.
Ne alearga prin toata casa, comenteaza, ia orice obiext i se pare mai interesant si pleaca cu el.
Acum leagana papusile si jucariile preferate si le canta "laaa-laaa-naa" si se leagana de pe un picior pe altul.
S-au facut mari, dragii de ei .

Carmen, am vazut pozele voastre !
Frumos tare Alex - pupacioasul !
Se pare ca ati avut parte de o petrecere frumoasa.
Ai grija si de tine, ca-i foarte importanta sanatatea.

Danat, ce preocupare pe Raducu cu castronelul ala.
Ce bine ca ti-ai luat aparatul asta, te invidiez. Dar lasa-lasa ca ne luam si noi unul de Craciun.

Cristina, cum a fost la vaccin ?
Il pupam pe Andrei, sper ca nu va avea urmari nasoale.

Reby, Oana de mult nu mai accepta s-o ia cineva de manutza. Daca o atingem, da din mana de parca vrea sa ne dea "nana" . Singuri, dom'le, ca doar sunt copii mari .

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

chiar ca avem copii mari! erik a inceput sa vrea s amearga numai de o manutza, el mai puturosel decat altii!
dana-ene sa imi spui daca siropul de polen a avut efect asupra onutzei, m-ar interesa mai mult pentru pofta de mancare! sper sa se repare cat mai repede la burtica!
eu ca sa ma linistesc ca face prea multi kk, i-am dus probe la analiza, asteptam rezultatul de abia marti!

fetelor, mai scrieti si voi niste retete cu mancarici ca eu sunt in pana maaare de idei!

danat am vazut pozele cu raducu si cu papica, eu un copilas tare dulce si cuminte! apropo ce papa? ca parea tare bun! felicitari cu regimul, intr-adevar stiu persoane, care cu atkins au reusit sa slabeasca foarte frumos!

mih Bine ai venit in randul mamicilor neatente si denaturate!, dar mai ai pana ma intreci, erik are 3 cazaturi din pat la activ si nenumarate alte busituri mai mici...ma simteam cea mai imbecila mama cand se intampla, dar se pare ca sunt inerente. ma gandeam la un moment dat sa pun burete peste tot si prietena mea a ras de mine, cica asa e la nebuni!

floarea soarelui mai scrie! scrii tare frumos si amuzant! plus ca am citit pe undeva la alt topic ca stii si niste retete bune: mai posteaza-le o data! multam' fain!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Oana-noemi daca Erik e puturos atunci Raduc cum e? Ca el abia de o saptamana s-a ridicat singur in picioruse si sta batz cateva minute, dupa care buf in fund. De mers, putin, asa vreo 5-6 m, tinut de manutze si se plictiseste. Da' eu incerc sa nu ma mai stresez facand comparatii, caci fiecare cu ritmul lui, iar de mers, or sa mearga toti pin' la urma Cat despre papa din castronel, pai era zi de carnitza si papase un amestec de telina, dovlecel, morcovi, brocoli si rosie cu o pulpitza (ciocanel) de pui si-i place tare mult combinatia (eu nu ii prea pun cartof la legume, ca e prea fainos, ingrasa, si nici mare aport vitaminic nu are). Iar despre faptul ca-i cumintel, numai bunului Dumnezeu i se datoreaza, ca e asa! Noi nu am facut decat sa nu-l alintam prea mult, adica nu alergam fuga la primul plinset sa-l consolam, in schimb de pupaaaat, hehe, numai eu stiu cat l-am tocit. Sa vezi faza: acum vreo 2 zile imi spune sotul meu ca, la 7 cand s-a trezit el sa se pregateasca pt servici, s-a dus sa inchida usa la dormitorul lui Raduc (asa cum face de obicei, ca sa nu-l trezeasca zgomotul) si Raduc statea cu ochii pe tavan si se juca cu degetele de la manutze. L-a vazut pe tacsu ca a tras usa si nu a zis nici pis, scumpetea mica, stiind ca nu aia e ora lui de trezit si papat. Si a stat apoi inca o ora si jumate (!!!!!!!) cuminte, s-a jucat in legea lui, nu stiu cu ce, si la 8:30 a inceput sa mormaie, sa "vorbeasca" de-ale lui si l-am auzit eu prin somn si m-am trezit sa-i dau papa. Nu as fi stiut asta daca nu-mi povestea sotul meu ca-l vazuse treaz. Eu de obicei dorm pina pleaca Cristi, pe la 8:15, si atunci aud cheile si ma trezesc. Ca sa vezi baiat cu bun simt ce am eu! Ptiu, ptiu, ptiu (la infinit) sa nu mi-l deochi!

Dana-ene, ma bucur ca-i ceva mai bine Oana, cel putin sper ca ati scapat de fazele cu ...Cat despre faptul ca-i energica, apai sa vezi dupa polen

Roxana77 regimul Atkins este pe baza de proteine, fara carbohidrati; iti spun ce maninc eu: legume (crude sau fierte) dar nu: cartofi, fasole, mazare, orez. Legumele se combina cu carne (sub absolut orice forma, adica si prajita, gratar, cuptor, pot fi si carnati, mici, etc.), brinza (inafara de cea de vaci) si oua. Multe lichide (apa plata si ceaiuri de plante neindulcite) si fara fructe, zaharuri, paine, paste, etc. La inceput pare greu ca nu ai foarte multe de combinat, dar dupa ce te obisnuiesti, e super. Eu imi fac cate o ciorbitza de multe legume, cu perisoare (fara orez) sau carnitza de pui, maninc o cana si e super! Sau mancare de varza cu ceva, de telina cu pui, salate de varza, cu rosii, castraveti, etc...sunt multe combinatii, numai sa ai timp si chef sa-ti faci.
Acum, eu ti-am spus in ce consta, dar nu cred ca la tine e cazul....daca vrei neaparat sa mai dai jos (ce?!??!), cred ca tie ti se potriveste si-un altfel de regim, mai usor, fara paine si dulciuri, si gata! Arati foarte bine oricum, tu te aliiinti

Mih multumesc pt urarile la adresa mamei, la fel si voua!
O observatie: Raduc NU e cuminte dupa baitza, aceea a fost exceptia care confirma regula, ceea ce ne-a si facut sa-i facem poza. Ai vazut ca era cu suzeta, tocmai fiindca asa il potolim, cand iese de sub dus se supara tare rau si incepe sa protesteze, asa ca-l facem sarmalutza in 2 prosoape si atunci cand l-am pozat era varza de oboseala, ca nici sa se smulga din prosoape nu mai avea putere, si statea resemnat sa vada cand au de gand nebunii astia de parinti sa-l culce si pe el odata...

Dana mama lu' bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

A! Vroiam sa va mai spun ceva: daca auziti pe cineva ca are de oferit un job part-time, o colaborare ceva, sunt amatoare! Va rog sa ma aveti in vedere! Si acum, dar si in perspectiva! Sar'na!

Dana mama lu' bb Radu Stefan

http://community.webshots.com/user/danateu

P.S. Apropos, Sisi, bestial anuntul vostru pt copywriter M-a incantat! Be-ton!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Eu nici acum nu o las singura pe Emma in pat, decit incadrata intre perne. Patul nostru e f. nalt (are 2 saltele) si Emma nici nu are cum sa il coboare. Intr-o dimineata, eu...calculatorista, am venit la forum sa cetesc:))...si parca aud ceva zgomot in camera noastra. Cind ma uit, mindra era la capatul asta de pat si nu zicea nimic (probabil se uita in oglinda)...mi s-a facut inima cit un purice.

Danateu, Emma nu sta nici ea cuminte dupa baie, ca tare ii mai place in apitza. Tati a gasit o noua metoda de a o spala pe cap fara sa faca mititica scandal. O ridica in picioare si, dupa ce o uda pe cap ii da cu dusul in fata, moment in care kupilu' nu protesteaza deloc pentru ca ii vie apa in gurita si ea o deschide ca sa bea.....poftim cultura la copilul asta. Mie nu mi-a venit sa cred, dar la fel afce cind ud florile afara. Vine linga mine la furtun si deschide boticul sa ii intre apa. Eu, cu mina pe inima, spun ca Emmei ii place apa la nebunie...nu conteaza cit de mula e, de unde curge etc...apa sa fie. Chiar si in castronelul sau paharul cu apa (citeodata ii mai pun niste cuburi de gheata cu apa ca sa se joace)...si are fata la ocupatieeeee.

Dana_ene, bine ca Oana si-a mai revenit. Eu cred ca m-as stresa f. tare.

Mih, stai linistita cu (,) cazaturile..ai sa te obisnuiesti. Oana_noemi era deja experta in cazaturile lui Osamel cind Emma cazuse de imi statuse inima in piept. Si apoi a mai cazut o data, si inca o data cu capul de cite ceva samd:)).

Danateu, si tu lasi copilu' flamind? Aasa mama buna esti?:)))

Sa va zic cum a reactionat Emma cind am lasat-o la Leslie (chinezoiaca)...de fapt e nasuta in China dar venita aici de la 5 ani. Cind a vazut-o, a vrut la ea...eu am pupat-o si am plecat cu inima rupta in 2, cu toate ca stiam ca o las la cineva care o sa aibe grija de ea si se poarta frumos. Nici nu s-a uitat dupa mine cind am plecat (era f. ocupata cu Kevin, sotul...deh, un barbat, dar altul fata de tati:)). Cica s-a uitat o bucata scurta de timp cu ochii mari la el, apoi nu a avut nici o treaba, ca s-au jucat impreuna. A inspecat tot, s-a uitat f incintata la pestisorii din acvariu. Bineinteles ca primul lucru pe care l-a facut a fost sa urce scarile (ai au acelasi model de casa ca al nostru)...Leslie stie ca Emma nu are voie pe scari si nu a lasat-o. Cind a venit tati a venit inspre usa, a zis tat tata de vreo 2 ori si gata. Nu a plins copilul asta de dorul nostru nici macar o sec din ora cit a stat la ei, nu a zis nimic...se pare ca n-are parinti. Eu am ajuns la 10 si am murit de ciuda ca Emma facea nani (era deja imbaiata, hranita si culcata si tati facea de zor treaba in casa...aaaaa, si mi-a zis subtil cam ce treaba a facut,nu care cumva sa nu observ eu:)).

Roxana77, ptiu, bate-ti peste gura, cum sa incep munca? E asa de bine acasaaaa....si eu si Alex ne-am dosri sa stam o viata acasa si sa nu mergem la servici...daca am avea banidestui. Dar cum nu e banii astiaaaa:)).

Voi ce ii mai invatat pe copii? Ma refer la gesturi si alte alea. Emma nu zice multe cuvinte, decit mama, tata, baba, si ma-ma (de la mac mac). Si acum ca mi-am adus aminte...ai vostri stau cuminti, adica au rabdare sa stea sa se uite la carticele sa e cititi povesti si sa le aratati desene in caricele, sa le explicati?Ca Emma sta 2-3 minutele, apoi incearca sa traga ea de carti si sa rupa paginile, sai si mai rau, se cara. Pentru ea, cartile, deocamdata, sint ca sa dea paginile, sa le studieze singura. Ma gindesc ca poate vreau eu prea mult de la un copil d eun an si o luna, mai ales ca e in plina verva cu mersul asta.

O noua pasiune la Emma....casetofonul, cd-ul, boxele si aparatura de acest gen. Cind le vede se duce acolo si butoneaza. Eu am renuntat s aii mai fac observatie si sa iau de acolo. Nu mai zic ca mi-a scos toate cd-urile si casetele (pe care nu le mai asculta nici popa, dar le tinem acolo) si se joaca cu ele. Nu poate...deocamdata...sa le deschida si o las sa se joace cu ele...asta pina se prinde cum se desfac:)). A reusit sa scoata un cd (carcasa era stricata) si a lins cd-ul ala juma de zi....o fi avind miere pe el:)). La tv nu ajunge ca e pus la nivelul capului nostru, dar a stat tv-ul vreo 2 luni pe jos pina au venit niste colegi de-ai lui alex sa ne ajute sa il ridicam...a fost nevoie de 3 oameni si in tipul asta Emma stia cum s ail deschida sau inchida si aveam numai urme de degetele. ieri am ramas surprinsa ca a gasit o aparatoare de priza pe jos (bagasem monitorul in priza) si a luat-o de pe jos si a incercat sao bage in priza (cu mina pe inima ca nu am invatat-o niciodata sa o puna sau ca de acolo vine, dar stia fata:))). Am dat tel la tati tare mindra sa ii spun de realizarea Emmei...mara scofala, fata a facut ce trebuia sa faca, dar mie mi s-a parut ca a descoperit aur:))). Acum nu ii mai trebuie tel sa spuna "ao tata", ci duce mina la urehce (cotul ii vine in dreptul guritei) si vorbeste fata la telefon toata ziua. Nu mai zic cind aude tel, vine la mine, si inceraca sa se catere pe mine...numai sa o dau si pe ea la tel sa vorbeacsa. Bineintele ca atunci cind aude tel...ea e cu ochii tinta la tel si "ao tata" vine automat. acum vreo 2 zile eram la dus si ca sa ii distrag atentia (vedea apa siroind pe usa dusului si vroia si ea ca incerca disperata sa prinda apa cu degetelele)i-am zis sa aduca telefonul sa vorbeasca cu tati. Am ramas masca (') cind am vazut ca a luat tel de pe pat si a venit cu el la mine si imi arata ca vorbeste cu tata.

Tare repede mai cresc (,) copilasii astia ai nistri si o s ane fie tare dor (cel putin mie) de virsta asta.

Roisin, de cit timp ma tin sa iti spun ca, din pacate, nu pot sa fiu pretina ta din cauza ca dormi prea mult. Fetelor, ati citit sub. ala de la zona zoster (acolo a ajuns) cu..."sint eu prea exigenta?" E una care isi alege prietenii dupa criteriul "cite ore dormi?"

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Dana-Ene Ne bucuram ca Oana este mai bine, sa ne spui cum ii merge. Eu vreau sa-i fac lui Andrei o cura cu ceva natural dupa ce implineste un an.
Andrei o pupa dulce ca sa se simta f bine
Noi plecam maine la Sinaia si nu stiu daca mai am timp Sambata sa mai intru pe Forum. Apoi plecam la parintii mei si nu stiu cat vom mai sta. O sa ne fie tare dor de voi.

Andrei alearga cu premergatorul din ce in ce mai repede si prin parc ne aleraga, dar trebuie tinut de manute. Daca simte ca ii dau drumul la o mana, sta pe loc si nu mai face nici un pas, se uita la noi si ne cauta mainile.

Inca nu i-au iesit incisivii superiori, dar in cateva zile sper sa iasa ca gingia este ffff umflata si alba.

Cred ca v-am mai spus ca si lui Andrei ii place f mult apa si protesteaza cand il scot din cada.

Oana-Noemi Bafta cu analizele, speram sa iasa OK.

Ma duc sa fac bagajul si mancare lui Andrei.

Spunem de azi LA MULTI ANI! pentru cei care implinesc un anisor. Sa fie cuminti si sanatosi, sa umple inima parintilor de bucurie si sa le aduca numai soare in casa.

Ioana Maria Alexandra,
Cezar Alexandru

si pentru cele 11 luni implinite de Ioana Maria

Nicoleta si bb Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bine v-am regasit!!!!

Ne-am intors alaltaieri dupamasa din concediu, am fost dupa fete si aseara am ajuns acasa. Despachetat, reobisnuit cu casa, etc. Abia azi am reusit sa citesc ultima pagina scrisa.
Concediul nostru a fost pe scurt asa: am strabatut aproape 5000 km, 10 tari si am vizitat 14 orase. O saptamana am petrecut pe plaja din Rimini. Nu pot sa va spun minunatiile pe care le-am vazut si cat de bine ne-a fost.E o experienta unica, cuvintele cred ca nu ar fi de ajuns.
Dorul de casa si de copii a fost mare, Silvia ne-a zambit de cum ne-a vazut, dar nu stiu nici acum daca ne-a recunoscut in primele momente. Vorbea la telefon cu noi, doar cand vedea telefonul si isi ducea mana la ureche ca sa vorbeasca. I-a fost foarte bine la mama, nu cred ca ne-a simtit lipsa.
A fost destul de greu sa ne reintram in ritmul cotidian uitat acasa, dar asta e.

Despre Silvia:
-merge singurica de la 1 august!!! Acum strabate toata casa singura, la prag se opreste si se tine de usa, apoi o ia din nou singura. Afara nu mai vrea sa fie tinuta, se mai impiedica si trebuie sa fim tot cu ochii pe ea ca sa nu cada;
-mananca la fel de bine ca inainte;
-iubeste animalele la nebunie, are 2 carti preferate cu animalute si are rabdare sa stea si sa ne uitam in ele, sa-i arat fiecare animal si sa-i spun cum face. Pe una din ele a reusit inca sa nu o rupa. Se uita cu mare placere la Animal Planet, si striga dupa animale cand apar pe ecran;
-danseaza si e asa haioasa! sta in picioare si se lasa din genunchi in sus si in jos, apoi isi misca funduletul stanga-dreapta, ajutandu-se de manute. Si radeeee , e tare incantata de ceea ce face.
-ii place tare mult sa se joace cu o sfera care e plina de forme( cerc, hexagon, pentagon, stea, cruce, oval,etc), iar sfera are gaurele corespunzatoare fiecarei forme. Formele se scot din sfera si trebuiesc reintroduse fiecare prin gaura facuta special dupa forma sa. Eu ii arat Silviei locul unde trebuie sa le introduca, iar ea are rabdare sa invarta forma pana reuseste sa intre in sfera. Asta chiar m-a dat gata!!!
-azi a invatat sa bea cu paiul si e tare scumpica!
-Diana a invatat-o cum sa o iubeasca, pune caputul pe pieptul ei, acum daca o intrebam cum ne iubeste, face asa;
-stie cum se miros florile, doar ca sufla intai aerul pe nasuc si abia apoi il trage;
-ii place sa se catere oriunde, la mama a reusit sa se urce pe o canapea mai joasa dupa cateva incercari nereusite si a fost in culmea fericirii!!!
-pe olita nu mai sta decat cateva minute, nu face nimic, apoi se ridica si pleaca cu fundicul gol prin casa.
-daca e un obiect pe jos se opreste, se apleaca si il ridica fara sa se tina de nimic.
-se ridica din genunchi in picioare singura.
-avem in sfarsit 8 dintisori, asteptam maselutele!

Hai ca nu vreau sa acaparez toata pagina, chiar daca am lipsit cam mult si mi-a fost dor de voi!!

Pupicei si LA MULTI ANI lui ASLI, IOANA MARIA ALEXANDRA SI CEZAR pentru implinirea primului anisor !!!!!

La multi ani si pentru bebelusii care au aniversat 11 luni in zilele acestea precum si pentru Ioana Maria !!

Cristina, te rog sa-mi spui suma pe care trebuie sa ti-o trimit pentru tricou. E tare frumos, mersi tare mult!

Va pup pe toatele, sper sa reusesc sa citesc ce ati scris si sa reintru in discutii.

Mihaela, Diana (22 nov 1996) si Silvia (10 sept 2003)
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20

http://community.webshots.com/user/mihaelas_20

www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput