Bebelusi de Aug - Sept 2003 (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Vaaai, Andrei (Nicoleta ), ce felicitare frumoasa i-ai trimis Oanei!
Multumim !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

ASLI si multa, multa sanatate
iti uram la implinirea primului anisor.

Iuliana si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Hello,
Multumim de urari. Apuc sa intru cam rar pe net pt ca la noi capitolul timp e deficitar. Mea culpa.
Alex are 1 an, oooauuu. Cu greu imi vine sa cred ce baiat mare am.
Noi am sarbatorit intr-un cadru restrans - doar familia si nasii - in aer liber si fara prea multe pregatiri... si a fost OK. Am pus poze ca sa ne vedeti ce mandri suntem...
Ca realizari, pt Alex toti copacii sunt "tei" si e super fericit cand sta afara si intalneste copii de varsta lui care sa stea sa ii pupe - mai ales daca sunt fetite!!!!!!
Din pacate nu prea am stat cu el in ultima saptamana pt ca am umblat mai mult pe la spitale sa aflu ce e cu ficatul meu. Si cum mi se spune mereu "dormiti suficient ca sa fie bine" e inutil sa mai comentez ca nu ma ajuta cu nimic... Dar Scumpici face toate paralele...
La Multi Ani Sara si Asli sa cresteti mari si frumoase si sanatoase; Danat la multi ani mamei tale sa te bucuri cati mai multi ani de ea!

vA LAS CACI asta mic vrea si el sa scrie si la doua maini e cam greu de descurcat.

Pa,

Alex si Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Multumesc fetelor pt urarile adresate mamei mele, o sa i le transmit cand mergem la ea. Sper sa-i placa cadoul nostru (printre altele, cosmetice si alte chestii de care stiam ca are nevoie, i-am luat si o rama ceramica executata manual, 15x20 cm, albastra, cu stele si luna si soare, foaaarte dulce si finutza in care i-am pus la loc de cinste o poza cu capusorul drag al lui Raducu, cred c-o s-o dau gata cu asta...).
Vreau sa va spun ca sunt vraiste la burta, matze, stomac, alea-alea, instalatia intreaga s-a defectat cred, ca din indigestia de duminica am dat in alte alea de gen dar pe invers, nu intru in amanunte, chestia e ca am sunat la CMU si mi-au dat tratament cu Imodium, Smecta, Saprosan, si inca vreo 2, ma simt cam nashpa, imi cam tremura mainile si picioarele si am putina febra , ca nici nu stiam daca o sa fiu in stare sa ies cu Raduc la plimbare, da' mi-a prins mai bine aerul. Si am bantuit si mult, dupa toate alea pt cadoul mamei, apoi vroiam o oja rosu aprins si mi-am gasit, ca-mi place cum vine pe pielea usor bronzata; prosteala de baba batrina

l-carmen sanatate multa mai, ia vezi sa te pui pe picioare, si adevarul e ca la ficat numai odihna face cel mai bine, si nu-i de gluma cu organul asta, ca e al naibii de important! Stii si tu, ce-ti mai zic eu...
Unde vedem pozele cu voi, ca eu nu am adresa?...

Dana-ene mai, mai, scumpa de Oana, cred ca as fi innebunit de teama...cred ca e adevarat ce ti s-a explicat cu stomacelul, e posibil...si sa stii ca eu am mare incredere in produsele Favisan, am avut o crema pt fatza (eu am un ten cu mari probleme, se inroseste usor, se irita, face cosuri, etc) si numai cea de la ei mi-a prins f bine, mi l-a calmat la fix. Si un ceai am avut de la ei, foarte bun. Sper sa-i prinda bine, si polenul mai si vitaminizeaza organismul. Eu, inainte de a-l avea pe Radu am avut o perioada de vreo juma de an de inflamatie pelviana ca ajunsesem la disperare, nu-mi trecea cu nimic. EI si m-am apucat de o cura de miere si polen vreo 2 luni, dimineatza luam o linguritza amestecata din una si alta, si deja dupa vreo luna nu mai simteam nimic nasol. EU am mare incredere in produsele naturiste si mai ales apicole. Sanatate multa!

Anny, of, of ce bataie de cap cu bona, sanatate voua si lui Sergiulica dublu! Si petrecere frumoasa, ce bine ca puteti sa rupeti monotonia! Bravo!

Dana mama lu' bb Radu Stefan

P.S. Ieri l-am lasat pe Raduc sa se prosteasca dupa masa cu ce mai ramasese din castronel si daca vreti sa vedeti ce-a iesit, mergeti pe webshots, la albumul "O masa copioasa". Si am pus si cateva poze noi de 11 Luni, pt inceput...

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Pupam si pe Alex si Asli la implinirea unui anisor. Sa fiti sanatosi si norocosi!!!

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Azi pe la pranz scrisesem un mesaj care nu a mai fost trimis ca nu mi-a mai mers netul.

DanatNici eu nu am slabit cu gimnastica sau diete. Inainte de a ramane insarcinata am luat vitamine de la Callivita, erau si pt detoxifiere si oxigenare.Intr-o luna am slabit vizibil si ma simteam OK. Vreau sa mai incerc dupa ce termin cu alaptatul. Sunt curioasa sa vad daca mai da rezultate........... Si mancam regulat in acea perioada
LA MULTI ANI pt mama ta. Sa fie sanatoasa,
Tie multa sanatate.

Anny Bafta in alegerea bonei. E un moment dificil. Si eu ma gandesc cu groaza cand voi incepe serviciul ...
Bine ca sunteti OK. Distractie la mare.

Mih
Si eu am patit cu Andreiul meu la fel. Am stat suparata cateva zile ca l-am lasat sa cada. Si acum ma doare sufletul... Stai sa vezi cand o sa alerge si o sa cada...

Carmen Unde vedem pozele?

Dana-Ene Sanatate micutei. Sper sa nu fie probleme. Andreiutu o pupa mult
Ma duc sa-l vad pe Raducu la masa.

Nicoleta si bb Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Danat Haios baiatul tau, si i se vad si dintisorii de sus. E baiat de insurat de-acuma.

Anny Am uitat sa-ti spun ca l-am vazut pe Sergiu in poze. E scump tare.

Nicoleta si bb Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

is franta de oboseala. de la inceputul saptamanii in fiecare zi fac cate ceva. luni am fost la afyumati, la o fosta colega de servici care are o fetita de 1 an si 7 luni si una in burtica. trebuie sa nasca zilele astea, si am zis sa-i fac o vizita prelungita inainte de eveniment, ca apoi nu se mai poate. si am sta la o bere toata dupa-amiaza, copii s-au jucat pe iarba si noi ne-am distrat copios cand i-am lasat pe amandoi in pampers... sa vedeti ce se mangaiau reciproc si ce radeau! si cu ocazia asta andrei are si prima julitura, ca atat s-au iubit ca andrei si-a pierdut echilibrul si a cazut. nu rau, dar sophia s-a speriat si plangea ea mai rau decat el, ca "l-a lovit pe bebe". si ne chinuiam nu sa-l linistim pe andrei, ci sa-i explicam ei ca asa tare plang de obicei copiii mici. apoi... nu m-am putut abtine si am rugat-o sa ma lase sa pun mana pe burtica. mai, mai sa-mi dea lacrimile cand am simtit un piciorus!! intr-un cuvant, am plecat de-acasa la 10,30 si am ajuns inapoi la 20,30.
marti am fost la control, azi la dentist, maine la vaccin, deja nu mai pot... cred ca maine beau o cafea tare (ca daca tot nu-s bautor, o sa ma tina in priza cateva ore!) ca altfel pic...
dar andrei are si surprize. eu am doua canapele fata in fata.... si cam 1,5m intre ele. eu stau pe una, tati pe cealalta in fata mea si... andrei face curse intre noi. 12 pasi mici, asta e distanta, si in seara asta nu am mai putut sa tin socoteala de cate ori s-a plimbat de la unul la celalalt!!! il aplaudam de cate ori ajungea la "final", iar andrei radea si se rasucea, apoi incepea iar...
l-am vazut ca s-a ridicat si pe cutia cu jucarii, apoi a venit pe 2 picioare la mine, cam 1m distanta. doamne, am niste emotii de mi se zbarleste parul pe mine!
hai ca trb sa ma duc sa spal copilu' si sa-l hranesc, ca maine la 8,30 suntem la intepat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

LA MULTI ANI ASLI!
Cu ocazia sarbatoririi primului anisor iti dorim sa cresti mare si sanatoasa, sa ai parte de viata lunga si frumoasa, plina de realizari si sa ii bucuri pe parinti!
Petrecere frumoasa!

Dana_ene: sanatate multa Oanei, tine-mi pumnii sa ii prinda bine tratamentul

Anny: bafta in alegerea noii bone si petrecere frumoasa la mare

cristinamh: spor la treaba pentru bb2, si sa treaca repede si bine vaccinelul de miine la Andrei

iuliana: m-am gindit si eu la dilema voastra, dar parerea mea este ca avind in vedere avantaje-dezavantaje sa mergeti pe ce credeti voi ca e mai bine (cum simtiti pe moment)

La David a aparut o faza haioasa, dupa cum v-am povestit merge cu mine de minuta toata ziua, dar iacata ca in parc, probabil i-a vazut pe ceilalti copilasi jucindu-se singuri si nu mai vroia minuta, vroia sa mearga singur.

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta spune:

Buna fetelor,

Multumim frumos pentru urari.Acum suntem si noi fetite mari de un anisor. Avem si 6 dintisori ca sa ne mandrim um pic.
Duminica am avut petrecere mare, au fost si copii, deci Sara a avut antren.S-a distrat tare, dar a si obosit tare de tot.
Am avut aperitive, apoi gratar cu toate felurile de carne si tort.
Am avut noroc ca o prietena de a noastra a facut si turta si tortul si au fost deosebite. Totusi, separat am comandat si noi un tort, din care au papat doar 3 copii, restul la dus sotul meu la el la servici si asa s-a terminat, ca altfel, nu stiu cine manca atat dulce.
Bine ca i-am rupt turta Sarei, apoi i-am taiat motzul si apoi, a tras de pe tava urmatoarele:parfum, calculator de birou, telefon mobil si chei de masina, dupa care i-am luat tava din fata, ca ar fi tras tot ce mai era pe ea.
A primit o gramada de jucarii.
Ca progrese, Sara merge din ce in ce mai bine sprijinindu-se de un fel de carucior,care se va transforma in bicicleta mai tarziu si tinuta de mana. De multe ori sta singura in echilibru mai mult de un minutel.
De dormit, Sara doarme doar o data pe zi, in schimb noaptea ne trezeste la ora 3, parca e ceas si o luam cu noi in pat, ca altfel nu mai vrea sa doarma.

Uram si noi Emmei pentru un anisor si o luna, sa creasca mare si sa sanatoasa si uram tuturor sarbatoritilor ce au facut anisorul zilele astea, Alexandu Mihail, Asli, Ioana Maria Alexandra si Cezar Alexandru. Sa va faceti mari , sanatosi si sa ii ascultati pe parintii vostrii.
Cristinamh, ce mai face Andreiut? Intreaba de Sara?

Pupici, Ancuta si Sara

Mergi la inceput