? Cand ``se repara`` Forumul ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by Ninja

Nu va mai scandalizati atit. Cine plateste sa tina site-ul in picioare, plateste bani grei pentru asta. Dupa ce ca e free mai faceti si git. Asa ca ciocu' mic si joc de glezne.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard — in 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung." SamsungSucks.us | www.stormfront.org/forum/index.php?referrerid=45601" target="_blank">Join or die! | www.white-history.com/" target="_blank">March of the titans

Vorbeste frumos mey tinere si stai in banca ta ca nu te-am intrebat nimic pe tine. Ciocu mic sa-i spui cui iti permite mey fatza_de_masa! Daca te doare mintea "aia" adminul ne-a rugat sa-i comunicam orice fel de eroare apare. Asa ca scuteste-ma baietas cu texte de genul asta luate de pe maidan.

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

S-a retinut ideea erorilor. Restul mesajelor nu isi au rostul. E suficienta postarea erorilor aparute cu redactarea mesajelor de eroare. Este ideal si suficient...si multumim pentru informare. Se va face in timpul cel mai scurt posibil ceea ce se va putea face.

Multumesc inca odata.

Va rog sa va rezumati la mesajele tehnice.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by Adela

quote:

Nu va mai scandalizati atit. Cine plateste sa tina site-ul in picioare, plateste bani grei pentru asta. Dupa ce ca e free mai faceti si git. Asa ca ciocu' mic si joc de glezne.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard — in 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung." SamsungSucks.us | www.stormfront.org/forum/index.php?referrerid=45601" target="_blank">Join or die! | www.white-history.com/" target="_blank">March of the titans

Vorbeste frumos mey tinere si stai in banca ta ca nu te-am intrebat nimic pe tine. Ciocu mic sa-i spui cui iti permite mey fatza_de_masa! Daca te doare mintea "aia" adminul ne-a rugat sa-i comunicam orice fel de eroare apare. Asa ca scuteste-ma baietas cu texte de genul asta luate de pe maidan.

~~Adela & Julia

Scuteste-ma si tu pe mine mamaie...

"Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard — in 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung." SamsungSucks.us | www.stormfront.org/forum/index.php?referrerid=45601" target="_blank">Join or die! | www.white-history.com/" target="_blank">March of the titans | www.indebara.ro/recrut/index.php?go=10911" target="_blank">Help?

ai orbu` gainii sau nu vez` ce ti-a scris marius? Fa pasi pasi..... fugutza chiar!

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Ninjake du-te, frate, si gaseste-ti o pritena sa te mai descarci hormonal ca aci mi-e teama ca printre pemparsi si alaptari o sa incepi sa ceri olitza si laptiku' sau mai grav, evoluezi, aka te apuca dracii pe motiv de ciclu' si te dai mare cu noii pectorali...
Succes!

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

hi hi ninja chiar n-ai gasit in botswana aia nici macar o maimuta sa se uite la tine?

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

off topik (ca o iubitoare de animale ce sunt)
au si maimutele demnitatea lor...:-)

Mergi la inceput

retrag
beeey sa nu te iei de maimute, saracele de ele!

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

mai bine doo pocnitori nereabilitate decit doo oo moo, parerea mea

Mergi la inceput

quote:

Iar atac la persoana, retardatelor? Nu-mi mai bagati regulamentul in ochi acum? Sau ar trebui sa vi-l bag eu?

"Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard — in 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung." SamsungSucks.us | www.stormfront.org/forum/index.php?referrerid=45601" target="_blank">Join or die! | www.white-history.com/" target="_blank">March of the titans | www.indebara.ro/recrut/index.php?go=10911" target="_blank">Help?

Retardata sa ii spui maimutei care iti permite asta!
Da! regulamentul zice sa tu te bagi pe subiectele mele si cand vezi numele meu sa-l ocolesti!
capisci baietas?

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

quote:

Iar atac la persoana, retardatelor? Nu-mi mai bagati regulamentul in ochi acum? Sau ar trebui sa vi-l bag eu?

io tzam sis sa te dregi ormonal ca altfel te-apuca furiile rosii da vaz ca nu ma crezi Sanatosu' satului :-))))))))))))

Mergi la inceput