? Cand ``se repara`` Forumul ?
Raspunsuri - Pagina 2
Daria spune:
Poate ma lamureste si pe mine cineva referitor la intrarea pe chat. Nu reusesc nicicum sa intra cu toate indicatiile de acolo si nu stiu despre ce program este vorba - program care opreste deschiderea ferestrelor noi - program sau setari? Numai aici am probleme.
Multumesc,
& Maria (3 ani)
www.ldd.home.ro/MARIA.HTM
A_Iulia spune:
Mari_alhillo, dar ai incercat sa intri prin www.reclama mascata//avertizare ? Incearca pe acolo!
Si mie imi mai dadea rateuri (, Adela), cand incercam direct www.desprecopii.com , dar m-am mai "specializat" cu tehnologia asta si intram "prin mami"!
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Pegasis spune:
quote:
Initial creeata de Adela
Dar ce are Forumu`? Crapa des si tine mult! ..
Si "Subiecte active"...pass.... Nici o reactie!
Response object error 'ASP 0100 : 8007000e'
Out of memory
/forum/topic.asp, line 0
Unable to allocate required memory.
~~Adela & Julia
Si eu am capatat acelasi mesaj de eroare aseara (12.08.04) si dupa vreo 3 ore de clickuiala neintrerupta am renuntat ca se facuse 12 si eu tot nu reusisem sa citesc nimic. Din cite am observat eu, probleme sint numai cind incerc sa accesez "Subiecte active", nu si cind merg pe fiecare topic in parte.
Insanatosire grabnica!
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
Oana_B spune:
Admin cand o veni din concediu o sa dea el raspunsuri clare, faza cu reclama mascata//avertizare dupa cate stiu nu mai merge. De multe ori nu merge prima pagina dar merge intrat direct pe forum www.desprecopii.com/forum
Explicatiile de la pagina cu chatul sunt pentru cei care au pop-up blocker si nu ii lasa sa deschida fereastra chatului.
Oana_B
Adela spune:
Beey nu intrati in panica ca adminu e in conced ca o zis marius ca verifica.
So?
~~Adela & Julia
n/a spune:
La fiecare 24 de ore sunt cel putin 3-4 ore in care serverul cade. Error nu stiu cum. Sau server too busy.
Adela spune:
Error
Marius sper sa retii si asta si sa verifici bitte : Ei?
Microsoft VBScript runtime error '800a000e'
Out of string space
/forum/inc_header.asp, line 358
si apoi
"HTTP500 Server Memory Error".
~~Adela & Julia
EDDY spune:
La mine,problemele astea cu Error,au inceput cam pe 2-3 August si nici acum nu vad vreo schimbare.
Daca reusesc intr-o zi sa intru pe forum o ora...e nemaipomenit dar si atunci daca de ex. intru la un subiect cu 3-4-5 pagini,dupa ce am citit a doua pagina,poi SIGUR la a treia imi baga eroare si orice incerc dupa(inapoi la pagina anterioara sau alte forumuri) eroarea ramine acolo iar forumul este de neaccesat continuu.
Ieri mi-a dat eroarea asta:
AFY Base,AFY Applify.1 error '80020009'
Unspecified error
/info.asp,line 4
Poate se rezolva ceva intre timp caci eu sint deja in urma rau cu activitatea pe forum,am niste problemute despre care vreau sa vorbesc si cu alte mamici si mai ales mi-e dor de prietenele mele!
Multumesc anticipat,
Eddy & Antonia Naomi
Freia spune:
eu de ieri de la 18.00 pana zi la 14.00 nu am reusit sub nici o forma sa intru nici pe forum nici pe pagina principala a sitului.
Am sters cokies, restartat computeru... am scanat de virusi, neam. Nu a vrut si pace.. am trait cu impresia ca nu ma lasati sa vaz cine vine azi la intalneala.. parol.
Acum serios, treaba devine cam nasoala cand chiar am nevoie de un sfat sau sa vad ce s-a comentat la ceva ce ma intereseaza. Si ma gandesc asa: daca nu dau de pediatru in Parinti intreaba / parinti raspund imi e baza. Daca stau o noapte fara DC ajung cu copilu la spital si numai pe mana unui medic care nu o cunoste nu am nevoie sa o dau, mai ales in perioada asta.
Va rog din sufletzel sa il reparati cand vine nea Admin din conced'.
Freia si Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika
ruxij spune:
Sunt sigura ca cei ce platesc bani grei pt. intretinerea site-ului sunt si interesati sa mearga bine, asa ca sigur se ocupa ei de problemele astea si vor gasi o rezolvare.
ruxij