FIV 16

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

subscriu! tia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ina.Eu ii dadeam sotului meu de 2 ori pe zi cate 2 linguireite de tinct de branca ursului.Poate ca la tine e cu succes!Imi pare rau pt nereusita ta!sa stii ca sunt rare reusitele din prima!Anemona a fost cea mai norocoasa de aici!Eu am reusit la a doua incercare cu embrioni congelati.Trebuie sa fii tare ca sa treci peste aceste momente!

Eu am reusit cu ICSI acum 3 ani jumatate la Medsana.Fetita mea are 3 ani la 15 oct.

Tot cu ICSi au reusit si Anemoma si Monbb.Ei spun ca sansele cresc la ICSI pt ca se obtin embrioni frumosi.La noi a fost nevoie de ICSI pt ca sotul meu are oligospermie.

Gabi si Moni de 2 ani si 9 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ina,exista un subiect creat de mine:Tratamente oligospermie in care eu si Anis dam tratamentele sotilor nostri.Poate te ajuta TIA!

Gabi si Moni de 2 ani si 9 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

mi le-a dat, mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza fetele!

Ina, imi pare nespus rau...
Mura, bun venit si sedere cat mai scurta! Apropos de ideea ta de a face o lista cu reusite, eu chiar o pusesem in practica cand am inceput sa citesc arhiva fiv dar...m-am oprit! unul dintre capitole a fost prea dureros! acum ma gandesc ca sansa de reusita este totusi de 30% comparativ cu 0% cat mi-au dat mie pe cale naturala! asta imi da mult curaj!

Denisa, sper sa fi mai bine! eu sunt convinsa ca o sa revii cu forte noi!
Melania

PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Ce mai faceti?
A auzit cineva de Centrul Medical Med New Life din Bucuresti?
Am primit o brosura de la ei. Adresa lor: www.med-new-life.ro.
Sunt doctori din Israel si fac FIV. Mai mult nu stiu.
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

si sotii Gherasie de la Spitalulu CFR, dar nu stiu amanunte si reusite la ei.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Mura: bine ai venit si sedere scurta. Cred ca e foarte bien ca te interesezi dar ma intreb d ece sari direct la FIV. Din ce deduc sotul are suficient ca doctorii sa va dea o sansa natural. De ce nu va ganditi intai la inseminare, de ce direct FIV? ICSI-ul e doar o procedura, cum explica bien Tia, care se face in plus in timpul FIV-ului. Asa cum mai este "assisted hatching" , o procedura care noi am adaugat-o la a2a incercare prin care se "crapa" putin invelisul ovulului ca sa poate iesi si incerca sa se implanteze.
Fiv-ul pp tratament hormonal (ICSI, AH sunt doar proceduri in plus care pot aduce succesul si care atarna la pret) dar inseminarea e mult mai usoara pt organism si daca aveti sanse, eu zic ca merita incercat.

Zisa-Cami: Am citit cu interes mesajul tau si inteleg ca ai facut trat. in Vancouver. Sunt f de acord ca depinde de fiecare organism, de fiecare clinica , chiar in aceeasi tara. Eu am facut 2 trat. la Montreal, la prima clinica a fost ca la tine (fara hiperstimulare, totul bine desi fara perne si alte lucruri frumoase de care ziceai dar in nici un caz nu pot spune ca nu erau conditii). La al-2-lea trat m-am mutat la alta clinica-spital unde conditiile erau mai putin extra dar mi-am insipirat incredere si uite ca ei au reusit. In plus la al-2-lea trat se ghideaza dupa cum ai reactionat la primul si au folosit alti hormoni, am avut o mica hiperstimulare si mi-a fost mult mai rau dar eu cred ca tocmai hiperstimularea a ajutat la reusita.
Bafta in continuare.

Anemona: Sa-ti traiasca fetita cea tot mai cuminte. Cum te descurci, cum ii merge?

Va pup pe toate
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Spermograma sotului meu arata car rau, nu stiu de ce doctorii au spus doar "nu este prea buna". Am descifrat si eu spermograma si are 1 milion de spermatozoizi/ml. Nu stiu ce sanse NATURALE am. Trebuie sa mai intreb un medic si .... da intr-adevar inseminarea ar fi o solutie dar si aici parerile sunt impartite.
Multumesc de sfat.
O zi cat mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Mura,
pt inseminare este importanta si mobilitatea si morfologia pe langa numar! Sotul meu are 4.5 mil/ml, mobilitate 60% dar numai 5% forme normale! Noua ni s-a spus ca unica sansa este fiv!

Melania

PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!

Mergi la inceput