Mamici de ianuarie-februarie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 13

Amaya spune:
Buna burticutelor,
nu am mai intrat de ceva timp fiindca am fost in concediu, si tocmai am venit de la Iosup de la eco si avem BAIETEL...este dezvoltat de 13 saptamani si dr.-ul mi-a spus ca totul este normal, colul este de 38 de mm si inchis, are 69 de grame si inimioara ii bate cu 151 de batai pe minut...sunt f. fericita ca totul este bine...
Ingerasu, te rog trece-ma si pe mine pe lista cu baietel.
Oana si comoara (13 sapt)
Dr. Badea - Municipal

sara18 spune:
Draga Alina, parerea mea este sa te linistesti si sa incerci sa faci cat mai putin efort. atata timp cat nu este urmata si o sangerare sau o alta scurgere eu zic sa nu iti faci probleme. in privinta medicamentatiei ma abtin sa iti dau un sfat pt. ca nu ma pricep, totusi ca sa te linistesti incearca sa iei legatura cu un doctor si el iti va spune exact ce sa faci.
Si gandeste pozitiv , o sa fie bine o sa vezi!
Multa sanatate si revin atunci cand pot sa iti ofer mai multe informatii!
Sara si 14+ sapt( in burtica)

sara18 spune:
Amaya, sa iti traiasca, sa iti aduca numai fericire si noroc!
crede-ma ca atunci cand ti-am citit mesajul parca mi-ai transmis starea de fericire si pot sa spun eu fiind o fire mai sensibila, mi-au dat si lacrimile de fericire.
eu sunt in 14 sapt. si inca nu am aflat ce e, abia pe 3 sapt. am programare la eco si sper sa aflu si eu ce am cu toate ca toata lumea imi spune ca am baietel, sunt tare curioasa daca se confirma.oricum ca e fetita sau ca e baitel sanatos sa fie, ceea ce va doresc tuturor.
Sara si 14+sapt.(in burtica)
Sara si bebe mic
http://community.webshots.com/user/sara18103

crinuta spune:
Amaya, felicitari pentru baietel. Si eu am fost ieri la dr Iosup, si mi-a facut o impresie foarte buna.
Ce bine ca se inmultesc baieteii. Te-a intrebat de nume?
Alina, Nospa este impotrivca contractiilor, a spasmelor de orice fel. Vezi ca acolo se poate numi si Nospasm, sau asa ceva, insa poti intreba la farmacie. Nu trebuie sa stai asa.
La mine problema nu este genitala, deoarece am facut si eco si consult.
Deocamdata am rezultatul sumarului de urina, in care la cristale scrie asa : rari urati amorfi. Se pare ca am putin nisip.
Acum eu sper sa nu am si vreo piatra pe undeva, ca asta mai lipsea.
Vad ca azi nu am avut inca dureri, insa nu ma bucur deoarece apar cand nu te astepti.
Mai am de asteptat pana marti sa vad daca la urocultura au descoperit ceva, iar daca da, rez final il voi avea cam pe joi.
Eu ma gandesc ca nu va iesi nimic, ci nisipul explica durerea. Bine macar ca sunt rare, si nu frecvente.
pupici
Crinuta si bb 20+ saptamani

sara18 spune:
Alina, am omis sa iti spun, nu neglija problema. eu iti dau un sfat ce poti face acum in weekend cand e mai dificil sa iei legatura cu un dr. dar luni, marti sau cand ai posibilitatea consulta un dr chiar daca intre timp trece durerea.
inca o data multa sanatate!
sara si 14+ sapt.

oana cretu spune:
Buna, fetele!
Alina, si eu te sfatuiesc sa te linistesti, caci asa cum ti-a zis tie Sara, asa mi-au zis si mie altii ca atata timp cat nu este sangerare nu este grav. dar cel mai bine e sa vorbesti cu dr. Si eu am avut asemenea dureri cam acum doua saptamani, dar cred ca erau din cauza stresului si mi-au trecut singure. Ai grija de tine!
Crinuta, sa sti ca s-ar putea sa fie de la nisip durerea, pentru ca si mie mi-a zis ca este inceput de cistita, sa beau lichide multe, si, deci, nu era avansata, dar durerile erau mari.
Amaya, sa-ti traiasca baietelul, sa creasca mare si frumos si sanatos. Citeam ce ati scris si tu si Crinuta de aceasta ecografie, si mi-ati adus aminte ca mai am doua zile si o fac si eu si deja incep sa-mi pierd rabdarea pe ultima suta de metri, pana acum am fost linistita.
Sara, si eu iti doresc ca copilasul sa fie in primul rand sanatos, ca, indiferent ca este baiat sau nu fata, este copilasul nostru, si nu poate decat sa ne faca viata de o mie de ori mai frumoasa.
Rodica, stai linistita, te rog, ca nu vreau sa ai probleme.
La toate fetele va doresc ca bebeii vostri sa fie sanatosi in primul rand!
Eu am de gand sa dau o fuga pe la munte azi cu George si surorile si cu bebe, bineinteles!
Ieri i-am luat lui bebe o pijama alba intreaga de catifea in set cu caciulita pentru nastere, o pereche de sosetute cu desen si o pereche de incaltaminte gri, cu arici, mai sport. Of, ce imi place sa ii iau.
Va pup!
oana si bebitza din burtica (20 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Amaya spune:
Multumesc mult...
Sara, eu am izbucnit in plans cand i-am auzit inimioara, a fost cea mai frumoasa muzica pe care am auzit-o vreodata, era ca si cum am trait pana acum pentru acel moment...si a fost extraordinar...
Crinuta, bineinteles ca m-a intrebat de nume, dar m-a prins nepregatita si i-am spus ca pana in acel moment ne-am gandit numai la nume de fetite...iar cand am plecat mi-a spus este un baietel normal si totul este bine, iar eu in zapaceala mea si emotiile mele i-am spus ca ma bucur ca "pana acum" totul este bine si el i-a spus asistentei "i-auzi ce optimista e, doar pana acum totul e bine, de parca s-ar intampla ceva mai tarziu"...dupa cve am iesit am realizat ca, din cauza emotiilor, am spus o groaza de prostii...eh, asta e...
Oana, stiu ce este cu nerabdarea....eu astazi de la ora 5 n-am mai putut sa dorm....si programarea era la 9...
Oana si comoara (13 sapt)
Dr. Badea - Municipal

oana cretu spune:
Amaya, la fel am reactionat si eu la prima ecografie cand i-am auzit inimioara, mi-au tasnit lacrimi din ochi, ca si acum, cand imi aduc aminte, iar al meu era numai zambet. E bine de tine, ca tu ai avut de dimineata, dar eu am programare abia la ora 14:45, dar nu iti zic ca mai astept cel putin o ora, ca este foarte aglomerat. Apropos de asta, nu stiu daca v-am mai zis, dar ca anul asta nu am mai vazut atatea femei gravide, nu ca sunt eu acum, si imi sar in ochi, pe bune, e o invazie de viitoare mamici...Am o prietena in Romania care numai ea cunoaste 9 fete gravidutze, eu vreo 6...Aici e plin...
Va pup!
oana si bebitza din burtica (20 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Alina Maria spune:
Multumesc mult Oana , Sara , Crinuta pt. cuvintele voastre care au o insemnatate f. mare pt. mine. Luni daca inca am probleme am sa merg la dr. si nu plec in Ro. in vacanta decat daca totul e bine.
Multe felicitari pt. baietel Amaya si sa dea domnul sa fie totul bine ca si pana acum .
O zi nemaipomenita va doresc la toate viitoarele mamici !
alina

Ancade spune:
Buna fetelor,
Revin dupa o absenta indelungata(calculator in pana si apoi vacanta).Am facut deja 4 echo desi am abia 11 sapt si la fiecare am vazut alta data probabila de nastere(intre 27.02 si 6.03) .Maine merg iar la echo.
Ce ma nelinisteste este faptul ca am f des diaree, greturi nu mai spun(de dimineata pana seara-mai ales dupa amiezele)si orice miros ma face sa imi intorc stomacul.Acum 3 sapt am fost asa rau ca am si lesinat, voma , diaree etc. Nu am fost la doctor pt ca era weekend insa la telefon i-au spus sotului meu ca nu e nimic grav daca nu sangerez sau am crampe.
Acum dupa revenirea din vacanta , iar am diaree(de 3 zile deja) si nu am curaj sa iau ceva medicamente;am incercat cu afinata, gem de afine, ceai de menta(e adevarat cu zahar) dar nimic.Mi-e tare frica sa nu afecteze copilul.
Maine intreb la doctor, dar eram curioasa daca mai are cineva simptome din astea.
Nu beau nici macar 1l lichide/zi din cei cel putin 2l cat ar trebui sa bem.Asta pt ca nu mi-e sete si nu-mi mai place nimic.Cu odihna stau prost caci fiul meu de 3 ani(peste 1 sapt) nu ma lasa sa dorm cand as vrea eu.iar dimineata la 6 e in picioare.
La prima sarcina abia dupa sapt 22 m-am simtit mai bine.
Oare maine se poate vedea sexul copilului? Am citit prin reviste ca da...
va doresc numai bine si sarcini usoare,
Anca