Mamici de ianuarie-februarie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 12

ingerasu spune:
Coca te rog eu ai mare grija cu acest site pt ca, am mai scris eu demult despre asta, era sa iau si eu tzeapa cu ei. Toate produsele sunt mult-mult mai scumpe decat le gasesti pe piata. Aceleasi produse le-am vazut si cu cateva milioane in plus, mie mi s-a parut nesimtire sa ceri atata pt niste produse pe care le gasesti la magazinele cu articole pt bebelusi numai pt faptul ca ti le aduce la usa. Eu am vrut un carucior 3 in 1 si scriu ei ca ma costa 15 mil lei iar in Carrefour l-am vazut cu 10.5 mil lei (deci diferenta de aprope 4 mil lei) si nu mai zic de lucruri dintr-acestea "grele". Iar la cele marunte iti pun cate 200-300.000 lei in plus adica daca stai sa aduni totul inseamna sa le dai vreo 8-10 mil in plus lor
Mai bine mergi in Prisma ca gasesti la gramada si numai de firma.
"ingerasele" 20+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Anuc spune:
Mai dati si voi adrese de web interesante, ca eu am dat cautari peste cautari si numai ciudatenii am gasit.
Anuc si BBL mic

oana cretu spune:
Anelyn, scuze, eu intelesesem ca la listerie a iesit pozitiv si ca nu vrei sa o tratezi. Scuze inca o data.
Eu mi-am luat multe de pe eBay. Chiar ieri am primit doua pijamale pentru bebitza pentru care am licitat. Si sunt innebunita dupa ele.
Va pup si we placut fetelor!
oana si bebitza din burtica (20 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

La reveuse spune:
Oana e OK. Vedem ce va zice si listeria....cu toate ca le'am facut cum spuneam, mult sub influenta site-ului si a multor pareri din exterior auzite....doctorul nerecomandandu'mi acest test.... crede'ma ca eu nu inteleg cum unii pot recomanda, altii nu....de ce exista o atat de mare variatie in parerile doctorilor...ei...multe motive 'absconse' ...
EBay mi se pare ca e un site destul de avantajos financiar....pe cand astea din Romania...sunt specula adevarata....ei dar avantaje si dezavantaje, nu???
Week end placut, tie si tuturor mamicutelor.
Anelyn

crinuta spune:
Fetelor, acum am venit de la dr Iosup.
A fost foarte bine, am ras tot timpul, pe durata intregii eco am vorbit, mai ales despre AS. A fost haios.
M-a amuzat felul in care a inceput eco, intrebandu-ma : " Cum il cheama"?, la care eu " pe cine", si apoi m-am prins si am raspuns ca il cheama Rayan.
Ma bucur ca mi-a confirmat ca e baiat.
I-am spus si de triplu test ( m-a intrebat inainte de eco de analize facute, medicamente luate, etc), si nu a spus nimic.
Rayan e ok, totul pare ok in limite normale, colul are 39 mm.
Placenta e anterioara, grad 2 de maturitate.
Batai pe minut- 143.
Mi-a spus ca totul e ok, eu l-am intrebat daca vede ceva anormal, ceva care ar putea indica down, a spus ca nu.
Cand ii dicta asistentei, a specificat de orbite simetrice, nas si buze de aspect normal.
Aaaaaaa, pliu nucal de grosime normala- 0,32. Mi-a spus ca este bine, si m-a lamurirt ca nu este acelasi lucru cu translucenta.
Deci, nu pot decat sa sper ca totul e ok.
In ceea ce priveste durerea, voi suna maine sa aflu rez sumarului. In functie de asta se poate deduce daca este si vreo infectie.
pupici
Crinuta si bb Rayan - 20 saptamani

Alina Maria spune:
Buna fetelor , azi am avut o zi foarte grea si sunt cam suparata dar si nervoasa foc . Efectiv a inceput de dimineata cand mi-am uitat cheile acasa si am uitat sa iau si mancare la mine. Pe aici nu poti sa ceri la careva o felie de paine , stau si mananca toate ca ... si nu te-ntreaba nimic. Am venit acasa pe la 16.00 si era o ploaie torentiala, am fost la socrul meu sa iau cheia pe care i-am dat-o noi si nu era acasa.
Am sunat la vecina sa folosesc telefonul ca sa-l sun pe omul meu , nici ea nu era acasa.
Am plecat ceva mai departe la o cunostinta si din fericire era disponibila si l-am sunat pe sotul meu, insa mi-a spus clar si simplu ca el nu poate sa ia asa liber. Am uita sa spun ca el lucreaza azi pana la 22.30 .mii de mi-am facut.
Pna la urma m-a dus ea la el la lucru cu masina si ma si adus inapoi , insa imi venea sa-l iau la .
Sper ca voi aveti o zi mai placuta.
alina

rodicag spune:
Buna dimineata la umflatele,
N-am mai scris de cateva zile, dar efectiv nu aveam cum.
Marti am fost la control si tot marti m-am internat pentru cerclaj. Am facut si ecu, BB e OK, colul inchis (36 mm) dar la control dr. mi-a zis ca poate intra cu indexul in col asa ca tup la cerclaj (mai ales ca eu am pierdut o sarcina la inceputul lunii a-VI-a si eram suspecta de incontinenta cervicala). De facut mi l-a facut abia joi, cu anestezie. Acum sunt acasa pentru 2 spatamani, fara efort fizic si sexual si dupa aceea mai vedem.
O sa intru mai rar pe la voi, ceea ce o sa-mi lipseasca enorm.
Va doresc la toate numai bine si mai vorbim din cand in cand. Acum ma duc sa ma intind, ca stau deja pe scaun de vreo ora ca sa recuperez ce am pierdut si nu cred ca e prea bine.
si samburelu` 12 sapt.

Alina Maria spune:
ma doare burtica rau de aseara , am sperat ca daca dorm o sa fie bine in dimineata asta , insa m-am trezit cu aceasi durere poate putin mai usoara. Durerea o simt foarte jos si nu ma doare cand urinez.
Fetelor ce ma fac ca nu stiu ce este , sa fi venit de la efort, de la stres si suparare , nu stiu voi ce spuneti ca altfel simt ca inebunesc aici, imi fac si reprosuri ca e vina mea ca sa intamplat ce sa intamplat ieri.
Cu voi cum mai este?
Rodica stai linistita si cumintica acasa ca o sa fie bine, si noua o sa ne lipsesti dar e mai bine asa. Numai bine !
Va rog mult sa ma iertati daca v-am luat asa de dis de dimineata insa doar pe voi va am acum .
O zi buna la toate burticile !
alina

crinuta spune:
Draga Alina, te rog sa ne spui mai multe despre durerea de burta. Unde anume este localizata? O ai numai cand faci anumite miscari, sau in permanenta?
Stii ca si eu am de 3 zile o durere jos in stanga, dar numai cand ma ridic, si nu e permanenta. Oricum eu una suspectez o infectie urinara, insa pana nu am rez nu pot stii.
DE aceea de intreb cam cum e durerea la tine. Ai mai avut asa ceva?
Pana una alta te sfatuiesc sa iei No Spa, sau ceva asemanator si sa stai la pat.
pupici
Crinuta si bb 20+ saptamani

Alina Maria spune:
Buna Crinuta, din pacate durerea pe care o am eu este permanenta oricum as sta chiar si lungita in pat. Este o durere undeva jos de tot pe directia parului mai mult in dreapta.
Ce este No Spa ? un medicament ?
Tu nu ai luat contact cu un dr. in aceste zile ? cred ca ar fi trebuit caci daca e sa fie infectie urinara trebuie tratata .
Iti multumesc mult deraspunsul prompt pe care mi l-ai dat, ma bucur ca nu sunt singura .
alina