Mamici de septembrie-octombrie 2004(26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am gasit cui sa-i dau catelul pe care l-am gasit ieri. O sa-l ia o prietena de-a noastra care are o fetita de 3 ani si care sta la curte cu bunicii. Nu cred ca-i mai gaseam stapanii, pentru ca este pierdut ce cel putin 2-3 sapt. dupa cat de neingrijit este si cine stie pe unde s-a pierdut, ca daca era de aici din cartier isi gasea casa (nu mai este pui, cred ca are cel putin 2-3 ani). Are saracul de el blana facuta ghemotoace de la mizerie, praf, pamant si ciulini. Azi o sa-l ducem la tuns, spalat si deparazitat. Eu nu am reusit sa-i descurc prea tare blana. Imi era frica sa nu-l cipesc cu foarfeca si sa ma muste. Cred ca o sa fie fericit acolo la curte si o sa aiba cu cine se juca...

Mada, ma bucur ca s-a terminat cu bine operatia mamei tale si sanatate multa!

Naty nu esti singura pe care a apucat-o frica de nastere. Si mie imi este frica de mor, chiar ca as vrea sa o mai tin inca un an in burta... dar o sa trecem cu bine si peste asta!

Ralucule, e foarte haios ce scrie pe setul de lucrusoare. Apropos de zodia maimutei, noi o sa fim trei maimute in casa: eu si sotul meu suntem maimute si acum si fata noastra o sa se nasca tot in aceiasi zodie. Si ce ai scris despre maimute pot sa spun ca in mare parte la mine se potriveste... mai ales ca sunt visatori, sunt fericiti tot timpul, sunt niste intarziati, si nu au notiunea timpului...

Andreea, si bebelina meu sughite zilnic, si de doua-trei ori pe zi. Uneori mi se face mila de ea cand vad ca nu se mai opreste din sughita. Imi vine sa mananc lamaie, ca mie mereu imi trece cu lamaie si poate asa ii trece si ei. Dar pana acum n-am incercat.

si aveti grija de voi!

Eliana si Elena, DPN 28 octombrie
Dr. Ciulcu Alexandru, Spitalul Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/elianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Fetelor... si pe mine ma doare spatele... de fapt ieri m-a luat tare, tare... si sincer nu stiu cum sa dorm, si pe-o parte si pe alta ma doare, dar sper sa nu tina mult. Pofta de mancare n-am, noroc ca iau prenatale, si beau mult lapte, ca daca ar fi sa mananc mi se face greata :(. La mine mai e o problema, ca nu prea iau in greutate... Acu` o luna aveam 65, iar saptamana trecuta, 64... nu pot sa inteleg ce se intampla... nici nu stiu cat si ce sa mai mananc. Si nici nu muncesc, ca sa zici ca ma consum. Dar bebe e sanatos, asa mi-au zis :). V-am zis ca sta cu capsorul langa inima mea? :) si cu funduletzul in jos, si apoi iar picioarele in sus :)) Tre` sa fie un baietzel sau o fetitza mare :)). Intr-un fel si mie mi-e frica de nastere, nici nu stiu sa respir ca lumea, pentru ca na, cica sunt tare, tare si vreau nastere fara ajutor. Sper sa fie Dorutzu, sotul meu, cu mine in sala de nasteri, daca reusesc sa-l aduc pana atunci. Eu zic ca da :). Am sa incerc si eu cu ceaiul de zmeura, am gasit deja aici in Canada... Sa stiti ca am auzit ca pentru hemoroizi cel mai bun e sucul de cranberries, cred ca astea-s coacaze, nu stiu exact. Nu stiu ce sa mai zic... apropo de epilat, eu ii dau cu lama inainte, ca durerea, nu prea o suport :)). Ioi... chiar is prea mica pentru nastere? :))) Eu va pup si va urez la toate sanatate, si dupa ce nastem, o sa povestim fiecare cum a fost, si cat de frumos e sa ai un bebe sanatos :). Cum pun poze pe album? ca imi scrie sa contactez administratorul... Details, please...

Andreea, Doru si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

fetele!
Mai mai ce harnicute la scris sunteti voi mai. Sunt tare incantata.
Am reusit si eu sa citesc ce a-ti scris in astea ultimele 6 pag. cu pauzele de stat in pat pt. relaxarea burticii care parca mai rau se intarea si inca mai am de citit din urma ca n-am mai intrat pe forum de cateva zile bune.
Noi maine mergem la nenea dr. sa ne spuna cum stam cu colul si sa ne vada analizele si mai ales sa ne laude ca avem hemoglobina 12 cum n-am mai avut-o de nu mai stiu eu cand.
In rest si eu am dureri de spate, si am obs. ca ma dor soldurile sau fesele nici eu nu mai stiu de la stat in pat mai ales noaptea cd. ma trezesc durerile astea cretine si cand ma intorc in pat de pe o parte pe alta zici ca e cutremur. Mai nou tati ma alinta cu elefantica mica si dulce din cauza cutremurului pe care-l provoc in pat la fiecare miscare.
Naty imi pare rau sa aud ca nu te simti bine. Incearca pt. spate crema de arnica la mine a avut efect dar acum de cd. cu zugraveala in casa nu stiu pe unde a ajuns si asa plang dupa ea.
Andreea bine ai venit printre noi, sarcina usoara si b.b. frumos si sanatos.
Marimar super povestea nasterii primului tau b.b. Ce mare a fost!
Mada multa sanatate mamei tale in continuare si sa ne mai dai vesti bune despre ea.
Geo hai ca ma laud si eu. Azi am reusit performanta sa ma epilez singura axilar, picior lung si inghinal dar nu stiu cat de bine am reusit pt. ca abia vedeam pe acolo. Oricum il pun diseara pe tati sa retuseze si sper sa nu mai gaseasca cine stie ce scuze ca-l strang de gat. Nu de alta dar maine dc. merg la nenea dr. tb. sa fim fresh, nu? Pot sa spun ca nu m-a stresat durerea cat m-a stresat faptul ca nu puteam sa stau intr-o pozitie convenabila. Bebelina a fost super cooperanta, a stat cumintica(la circul care l-a facut azi noapte cred si eu ca era fleasca de oboseala).
Hai ca v-am innebunit la cat am scris.
Va pupicim dulce si sper sa reusesc si eu sa intru mai des si mai ales sa mai scriu.
Aura si bebelina Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna fetele!
Am un pic de timp liber, am citit in mare parte ce ati scris.
Andreea bine ai venit printre noi! Si bebelina mea sta cu capul sub sanul stang langa inima.
Ma bucur tare Elyanne ca ai gasit cui sa dati catelul, ma uit si la mine in fta blocului sunt niste puiuti 6 de 3 luni cam asa, au fost 7 pe unul l-a calcat masina, mama lor e o nebuna, de cate ori ies cu Alma afara, ne alearga si latra de nebuna si aia mici dupa ea. Imi e tare frica sa nu vina hingherii sa-i ia.
Fetele cu dureri de spate, incercati sa nu stati prea mult in pozitia sezut pe scaun sau canapea, stati cel mai bine intr-o parte si masati-va sau puneti pe cineva cu crema, dar un masaj viguros sa mai puna muschii in miscare si sangele. Eu imi dau cu cea de corp, nu cu fastum gel.
Marimar wow ce curajoasa ai fost! Felicitari! Un bebe asa mare...

Fetele care aveti eco mai recente imi spuneti si masuratorile voastre. Ma intereseaza BPD si femurul cat sunt la bebei vostri.
Mie de regula imi dau aceste 2 masuratori, dar nu imi spun cate kg are bebe si as vrea sa fac eu un calc.
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 32
sapt
http://community.webshots.com/user/madaspa
spit.Giulesti, dr Riga Bogdan
DPN 1 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Iuli pe mine sotul meu ma alinta gogosica sau gogoasa!
Pe voi cum?

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 32
sapt
http://community.webshots.com/user/madaspa
spit.Giulesti, dr Riga Bogdan
DPN 1 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Buna dragetele noastre burticutze!
Mama ce mult ati mai scris cat timp am fost plecate.
Noi (eu si bebitza ) am fost la Valcea la control. Eu acolo am sa nasc.
La control m-a cam speriat doctorul ca mi-a spus ca puiutzul meu e cam mititel pentru varsta lui (31 sapt)..ufff...nu stiu ce sa fac...oricum..mi-a spus sa mananc mai consistent..eu nu prea am mancat carne pe perioada sarcinii..aaa...si mi-a spus ca ar tb sa incep sa dorm pe partea stanga..ca cica faciliteaza intorcerea bebelinei in pozitia de nastere...plus oxigenare..etc...nu stiam de chestia asta

Andreea...bine ai venit..se pare ca o sa nastem cam in aceeasi perioada...de fpat mie mi-a spus ca DPN e tot 10 oct...dar depinde de bb.

Crismir..plzzz...spune-mi si mie ..tu ai luat ceva pt ati calma durerile de gingii...ca mi-a aparut si mie un abces..si ma doare ingrozitor...si imi e tare teama sa ma duc la dentist...

Va pup,

Ania & bebitza Ina
http://community.webshots.com/user/anielast

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Salutare burtici!
Intru si eu la spart de targ pentru ca am avut doua zile super nashpa (adica ff aglomerate)...cand am reusit sa termin treaba la servici am zbughit-o acasa ca nu mai vedeam bine!
N-am apucat sa vad tot ce ati scris voi. O sa citesc Luni sper...
Si acum sunt f obosita si am spatele cam intepenit si ochii impaienjeniti de atata zgait in computer...Bebele meu e satul de stat pe scaun si eu deja-mi fac mustrari de constiinta ca-s o mama denaturata! Saptamana viitoare e ultima in care voi veni la servici. Sper sa reusesc sa-mi pun internet acasa in timp util ca sa fiu cu voi! Apropos de asta, pentru fetele din Buc: are careva internet prin compania de cablu Astral? Ca daca nu atunci va trebui sa-mi pun internet pe linia telefonica analogica si nu cred ca o sa fac vreo sfaraiala (adica va merge fff greu...daca va merge).
Pupici pe burtici si sa ne auzim cu bine!
Cristiana si bebe din burtica

Mergi la inceput

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea_sirbu1/album?.dir=/94f6&urlhint=actn,ren%3as,5%3af,0

Fetele... eu sper sa mearga link-ul asta... si sper de aseamenea sa va placa :) Macar prin poze, ne cunoastem si noi mai bine :). Va pup, si am sa va mai scriu azi, cand mai intru. Sarcini usoare!

Andreea ,Doru si bebe

Mergi la inceput

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea_sirbu1/album?.dir=/94f6

Scuze fetelor... asta e linkul care merge... va pup si sa-mi scrieti ce parere aveti :D

Andreea ,Doru si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Buna burticutelor, vad ca sunteti f. harnicute la scris. D-abia fac fata sa va citesc. La mine la servici e nebunie mare, am de munca de nu imi vad capul. D-abia astept sa intru in prenatal, dar mai am vreo 2-3 sapt. pana atunci...

Naty si restul fetelor, si pe mine ma doare spatele de simt ca innebunesc. (Am mai scris eu...) Pe mine ma doare cel mai rau cand stau pe scaun sau in masina. Nu ma doare coloana, ci muschii care sustin coloana. E normal, fiindca greutatea din burtica trage in fata si ne schimba centrul de gravitate, targand de muschii care sustin coloana si ca urmare sunt super solicitati. Cand stau la orizontala mai ma lasa, slava Domunului. Dar ma apuca de dimineata (de cand plec spre servici) si ma lasa seara (cand ma intorc acasa)...

Mada, numai bine pt. mama ta. Ma bucur tare mult ca a iesit bine din operatie. Saraca de tine, prin ce emotii ai trecut.

Andreea, bine ai venit printre noi. Ai sa fi o mamica tanara si sa dea Domunul sa ai un bebe frumos si sanatos. Sarcina usoara in continuare!

Marimar, f. bine ca ai facut testul de glicemie. Doamne saraca de tine, cum ai luat 28 kg la prima sarcina?? Erai f. slaba inainte? Ai reusit sa le dai jos? F. frumoasa povestea nasterii tale, multumim. Sa stii ca am inceput sa consider mai serios epidurala dupa ce am citit povestea ta. Ma cred eu viteaza de felul meu, dar parca vad ca imi schimb atitudinea cand or incepe contractiile alea rele!!! F. bun argumentul ca este important sa fii odihnita ca sa poti impinge bine si cu folos.

Crismir (si Anielas), ceaiul de musetel e cam frectie la picior de lemn. Dentistul e cea mai buna alegere. Dar daca nu vreti si nu vreti sa va duceti, macar faceti spalaturi cu o apa de gura dezinfectanta, cum este Listerine-ul. Macar incercati sa va tineti o igiena perfecta. Listerine-ul are gust oribil, dar este exceptional in a preveni si ajuta la infectii.

Eu raportez ca sunt bine in general. Am fost la dr. ieri (acum merg saptamanal) si dr. mea a fost super-incantata de cat de bine tin cifrele (glicemia) in control. Asa ca sunt multumita. Ne-a masurat, cantarit, etc., si ea spune textual ca "totul e perfect". Sa dea Dumnezeu asa sa fie pana la sfarsit.

Va pup si va doresc un weekend minunat!

- DPN Sep. 28

Mergi la inceput