O oaza de verdeata si de liniste: Horezu
Raspunsuri - Pagina 3
lorelei_19 spune:
De ce sa-l inchidem, Alexandra? Poate se mai adauga noi impresii, experiente de-ale altor membri care merg la Horezu, etc. Ai vreun motiv special sa-l inchizi? Mie-mi place si mi-a placut foarte mult ce s-a scris
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
"Daca dragoste nu e, nimic nu e".
Findus spune:
Da, chiar asa de ce sa-l inchida.
Mi-a placut in mod deosebit ce ai scris despre acest concediu si daca nu chiar lucrezi intr-un domeniu legat de turism cred ca te poti indrepta cu incredere spre asa ceva. Daca mie mi-ai povesti ca si client cu atita pasiune ca ce frumos e acolo m-as duce numai pe cuvintul tau.
Din fericire am fost o data, acum multi ani, la pestera ia o pauzarii si la manastirea cu poarta frumos sculptata care mi-a ramas si acum undeva intr-un coltisor de suflet.
Iar pensiunea am vazut-o in internet dupa adresa ta si mi s-a facut un dor de duca...........
Te astept cu impresii din calatorie la urmatorul tau concediu.
Iar daca vreodata ne vom rataci prin zona Horezului voi sti unde sa merg.
anangel_lexi spune:
Ma gandeam sa-l inchid pentru ca nu cred ca mai prezinta interes: vara practic a trecut iar pana la Revelion...mai e muuuult.
Findus, mi-ar place sa lucrez in turism, daca m-ar tine fizicul:). Dar sincera sa fiu nu cred ca e o meserie potrivita cu forta mea fizica:)
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine
anangel_lexi spune:
Mi-ar fi placut sa trec si eu povestirea mea in sectiunea supelor, dar nu stiu cum se face si poate ca nici nu poate oricine sa faca asta. Cum se procedeaza?
Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine