O oaza de verdeata si de liniste: Horezu

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

De ce sa-l inchidem, Alexandra? Poate se mai adauga noi impresii, experiente de-ale altor membri care merg la Horezu, etc. Ai vreun motiv special sa-l inchizi? Mie-mi place si mi-a placut foarte mult ce s-a scris

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

"Daca dragoste nu e, nimic nu e".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Findus spune:

Da, chiar asa de ce sa-l inchida.
Mi-a placut in mod deosebit ce ai scris despre acest concediu si daca nu chiar lucrezi intr-un domeniu legat de turism cred ca te poti indrepta cu incredere spre asa ceva. Daca mie mi-ai povesti ca si client cu atita pasiune ca ce frumos e acolo m-as duce numai pe cuvintul tau.
Din fericire am fost o data, acum multi ani, la pestera ia o pauzarii si la manastirea cu poarta frumos sculptata care mi-a ramas si acum undeva intr-un coltisor de suflet.
Iar pensiunea am vazut-o in internet dupa adresa ta si mi s-a facut un dor de duca...........
Te astept cu impresii din calatorie la urmatorul tau concediu.
Iar daca vreodata ne vom rataci prin zona Horezului voi sti unde sa merg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ma gandeam sa-l inchid pentru ca nu cred ca mai prezinta interes: vara practic a trecut iar pana la Revelion...mai e muuuult.

Findus, mi-ar place sa lucrez in turism, daca m-ar tine fizicul:). Dar sincera sa fiu nu cred ca e o meserie potrivita cu forta mea fizica:)

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mi-ar fi placut sa trec si eu povestirea mea in sectiunea supelor, dar nu stiu cum se face si poate ca nici nu poate oricine sa faca asta. Cum se procedeaza?

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput