Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
anacami spune:
Buna,
la multi ani serbatoritilor!
pentru cojite (pana acum nu a avut), doctora mi-a spus sa fierb tarate de grau, se le strecor bine si se folosesc zeama respectiva la baita; cica este foarte buna (ca un peeling).
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
Nally spune:
Buna fetiiliii!!!
Ce mai faceti mey???
Noi azi la ora 16 suntem programati la vaccin! Am niste emotii de nu va zic!
Eu am inceput de ieri sa ii dau Danonino lui Sebi! A fost de coma fata lui cand i-a aflat gustul! asa se ratoia la mine cand nu mai avea in gurita...si papa de zici ca piere de pe fata pamantului danone! Chestia pe care am observat-o e ca doarme mai mult si mai bine!Adica nu se mai trezeste la fiecare zgomot pe care il facem prin casa! S-a trezit azi-dimineata tocmai la ora 10,30 dormind de la 6 dimineata cand a luat o mica gustarica de la mami! Deoacamdata ii dau doar jumatate de borcanel!Adica... 25 ml! Asa am avut timp sa fac o pizza de dimineata si sa fierb niste porum ce mi l-a aus tata ieri!Acuma doarme dus de la 13 juma! Uite ca se apropie si ora cand trebuie sa plecam la vaccin!
Iuliana l-am vazut pe Rares mai!!! Ce scump eee! Mi-e tare dor de voi si abia astept sa mai creasca comorile noastre sa ne putem sa ne intalni cu totii!!! Poate punem si de o intalneala fetele ce stam in Bucuresti! Dar asta mai pe toamna un pic!
Mai fetele cu probleme de nasucuri infundate la puiuti mici, eu am rezolvat problema cu Vibrocil! Sa vorbiti cu medicii vostrii de familie sau mai bine zis cu medicul pediatru care se ingrijeste de copil, sa va dea reteta, pentru ca e gratis! Iar daca nu mai aveti rabdare il gasiti in farmacii la un pret de vreo 50-60 mii lei! Se pune cate o picatura in nasuc de 3 ori pe zi! Eu il aplic de cate ori vad ca e mai fornait puiul si pana seara nu mai sunt probleme!
Mitzura incearca sa ii dai sa manace intinsa in pat fara sa-l mai tii in brate! Deci tu pe o parte el langa tine, burticile sa fie paralele si capul puiului sa fie in dreptul pieptului tau cu gurita chiar la sfarc. Si in felul asta papa si cand se satura adoarme si ii poti sustrage mai usor sanul din gurita iar el nu mai simte miscarea de a-l pune jos in pat! sau copilul pe o perna cu fata in sus si tu deasupra, in sezut, spijinindu-te intr-o mana! Dar pozitia asta e comfortabila daca ai sanul un pic mai mare! la mine e nemaipomenita pozitia! Altfel ar trebui sa stai prea mult aplecata si sa obosesti inainte de a se satura copilul sa manace! Incearca sa ii dai si Gripe Baby Water - e ulei de marar si usor calmant! La noi a dat rezultate fff bune! Si nu e nici scump, cam 80 mii de lei! Iar chestia cu bratele e clar razgaiala! Din proprie experienta!!! La fel patesc si eu cu el cand mergem la bunici!!!! Cand venim acasa sta linistit numai in brate! L-am pus jos e jale mare! Dar dupa un timp de urlat la el in patut, cu pauze de respiro (ca ramae fara aer de la tipat, il iau in brate pana se linisteste, il pun jos la el, iar incepe pana oboseste si adoarme! Succes!!!!
Tre sa intrerup scrisu ca e timpul de plecare la vaccin!!!
Pupici!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
Nally spune:
Tot eu sunt!
O ametita si jumatae!!!!! Am plecat la vaccin si ajung acolo... da sa-i faca vaccinul si imi cere carnetul de vaccinuri! da-l daca-l ai Alino!!!
In concluzie ... l-am uitat acasa!!!!
M-au programat pentru martea viitoare!
Ce sa mai zic? Mi-e rusine de mine!!!!
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
Irinusha spune:
Buna dulcelelor, pupici bbilor!
Am avut o zi plina cu tati si Cris ... ce bine e cu tati acasa!!! Maine jucam la lotto ca aseara a facut Cris cacutza in scaldatoare de nu stia tati cum sa-l scoata mai repede din apita ... si poate cu asa cacacios facem si noi rost de niste bani sa nu se mai duca tati la munca ;) ... ce vise!!! :)
Maine facem 8 anisori de la nunta religioasa si am aflat azi (de la o prietena noua ... de care sunt tare fericita, ca-i si ea o mamica de o dulcica de fetita cu niste ochisori superbi ... asa ca suntem si eu si Cris fericiti :)) de un traseu fain pe aici, ne oprim la o bere neagra facuta la manastire ... asa ca va rog sa ne tineti pumnii sa avem vreme buna! Sper sa ne descurcam cu Cris toata ziulica ...
Alino, Alino, unde iti e capul mai? :))) Lasa ca-l inteapa mai incolo pe Sebi ... e bine si asa ... a scapat azi baiatul! :)
VA pupic, nu v-am uitat cu promisiunile mele, dar trebuie sa-i fac baie lui Cris ca oricum trage de ochisori! Noapte buna!!!!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
madutza spune:
Multumim pt.urari!!!!
Sa imi traiasca ingerul meu frumos si iubit, care imi lumineaza zilele cu zambetul ei!!!
Nally, nu esti singura mey !!!! Crezi ca eu am fost mai breaza la 2 luni? Dar m-au lasat in pace, sa il aduc data viitoare.
Sa traiasca si fetele din echipa romana de gimnastica, ca mereu ne aduc numai bucurii!!! (sunt un fan inrait)
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
anacami spune:
Intr-adevar, BRAVO GIMNASTELOR NOASTRE!
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
Nally spune:
Buna fetele!
In toata agitatia cu vaccinul lui Sebi, pe care nu l-am facut...., am si uitat ca azi am implinit 2 ani de cand am semnat la primarie!!!! Ne-am adus aminte amandoi acum pe seara tarziu... am desfacut o sticla de vin ce o aveam la rece si am ciocnit un pahar in cinstea noastra si ne-am urat reciproc La multi ani!
Mada sa-ti traiasca printesuca scumpa mey!!!! Pupici dulci si sa creasca mare si frumoasa!!!!
La multi ani Mariuca!!!!
Irinusha La multi ani! si voua pentru apropiata aniversare! Sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti!!!! Si sa ne traiasca barbatii!!!! Distractie placuta maine si o vreme buna mey!!!!
Pupici!
Poze...Poze...Poze
Irinel spune:
Buna feteleeeeeeeee!
Nally la multi ani fericiti impreuna! Se vede ca sunteti un cuplu cu responsabilitati majore acum, de-aia ati uitat. Lasa ca e frumos si asa, a fost mai neasteptat :-)
Irinusha, la multi ani fericiti impreuna si voua. Numai bine voua si lui Cris, si sa ii faceti si o surioara (fratior?).
Nally, e valabil si pentru tine cu fratiorul sau surioara... Cat despre Sebi, eu cred ca s-ar fi bucurat tare mult sa stie ca a scapat de vaccin, macar si pentru un timp asa de scurt.
Madutza la multi ani micutei scumpite! Sa va bucure viata si sa fie fericita! Pupici multi de la Strumfuletul meu pentru papusica ta draga.
Ufffff, iar plange, adevarul e ca am avut treaba multa si l-am cam neglijat azi si ieri. va pupic, poate mai intru...
Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004
Nally spune:
Buna dimineata!!!!!
Eiiiiiiiii nu s-a trezit nimeni inca?????
Azi incep sa mai triez din hartogarie! Si impachetez cartile! Deja luni am mai dat de pomana la femeia de servici a blocului niste haine de ale noastre pe care nu le mai purtam sau au ramas mici! Ma pregatesc de mutat incet incet... ca atunci cand am gasit ceva sa ne placa in 2-3 zile sa si plecam de aici! Si adevarul ca cu Sebi nu pot face prea multe de o data!
Va pup dulce!
Poze...Poze...Poze
Nally spune:
Irinel multumim pentru urari iubita!!! Si ai grija de Galmita!!!
Poze...Poze...Poze