Mamici de Arad...???(13)
Raspunsuri - Pagina 5
alina33 spune:
Anto bine ai revenit.Sper ca esti bine si n-ai sa mai lipsesti de la adunari.
Mai fetelor eu as fi dat-o pe aia afar de la nunta.Fara comentarii.Si asa nu cred ca se intelege cu socrii asa ca ce ar fi avut de pierdut?!
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
Claudelu spune:
Mama mama, dar ce luptatoare suntem noi...eu as fi dat-o afara fara doar si poate...
Mi se pare ca au fost mirii cam moi!
Fetelor, pe unde ati mai fost? Ce mai este nou prin oras, asta daa ati fost? Ca eu n-am vazut centrul cred ca de o luna!! SI MI-E TARE DOR!!!
Anto, daca vii in septembrie trebuie neaparat sa mai tragem o intalneala!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
anto spune:
Promit ca nu ma mai imbolnavesc si nu mai lipsesc de la adunare
Binenteles ca ne intalnim daca vin in 11 septembrie.
Mie tot nu-mi vine sa cred povestea aia ,ca s-a imbracat cumnata-sa in rochie de mireasa .
Da si eu cred ca Alina se simte f. bine la mare .Chiar daca nu e soare ,e in concediu si i-si gaseste ea ceva de facut sa se simta bine .Cu Dragos nu apuca sa se plictiseasca .
Alina33 am vazut ca puiutul tau a crescut nu gluma ,e un adevarat flacu.
Clau ce tot lucrii de nu ai vreme nici in oras sa mergi?
Mai fetelor ce mai stiti sa faceti de mancare sau nu prea mai faceti cu caldurile astea ,ca mineEu am facut azi supa de Zuchinii si gomboti cu caise,am facut mai multi(ca e racoare azi)si i-am congelat.
Eu obisnuiesc sa fac mai multa mancare si s-o congelez si cand nu am timp sau chef am ce manca.
alina33 spune:
MAi anto si mie mi-a pierit inspiratia la facut de mincare.Eu saptamina asta tot cartofi prajiti cu dovlecei sau vinete pane am facut si spaghete.Si salate.Maninc cam multe dulciuri, ceea ce nu ma ajuta....
Da Anto a crescut nazdravanu si ride in hohote numa la tac'su si se pirtiie de atita ris.
N-am ajuns sa ii spun bun venit Taniei, sper sa ma scuze. ma bucur ca suntem mai multe!
Alina si bebe Dragos
tanja spune:
fetelor am pus noi poze cu Stefan ,de fapt sunt amestecate c ami- afost lene sa mai le sortez asa ca le-am pus pe toate care le aveam pe card.
Multumesc Alina33 pentru urare ,dar vorba lui Anto sunt doar in tranzit .
.
Claudelu spune:
Anto, nu ajung in oras de lene, nu ca nu am timp...lenea asta e mare...e foarte cald si in oras e si mai cald...mai am un motiv, sunt plecati ai mei si pe Raul nu-l scot afara pe asemenea calduri...
Ai grija sa nu te mai imbolnavesti ca altfel !!!
Tanja, e un scump Stefan al tau! Sa-ti traiasca!!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
tanja spune:
Buna fetelor,
Asa ca meu e un scump?!Mie imi vine sa -l mananc de dulce este si rade asa de frumos.Azi s-a ridicat singur in picioare si-a tinut echilibru si a facut si un pas dupa care a cazut.Era asa de mandru de reusita lui.Locul lui de joaca este acum "bucataria" unde imi deschide toate usile si imi scoate toate cratitele si capacele si le tranteste una in alta ca sa faca zgomot.Cand se plictiseste de asta se duce la usa unde sunt toate condimentele si supele la plic si incepe sa imi ia plicurile unul cate unul si sa le fluture cate mine cu un "aaaaaaaaaaaaaaa" care iese din gurita lui .Cand ii zic ca nu imi trebuie le ia si le arunca pe jos.Si uite asa de deruleaza zilele una dupa alta cu Stefan si eu
la toate si va urez o seara placuta.
alina33 spune:
Tania, Stefan e super!!!
Anto, ma refeream la faptul ca Tania ni s-a alaturat pe forumDeabia astept sa creasca si al meu asa marisor!!!
Alina si bebe Dragos
tanja spune:
Buna fetelor,
Aseara dupa ce v-am scris s-a trezit Stefan cu niste plansete de se invartea tot patul si a tinut-o asa pana la 4 dimineata.Cand se linistea si atipeam si eu iar incepea concertul.I-am zis Tatal Nostru i-am dat cu Dentinox in gurita am zis ca este de la dintisori dar nimic , am crezut ca a visat urat dar sa urle chiar in halul asta si atatea ore.Nici acum nu stiu de la ce a putut sa fie.
alina33si eu ma bucur ca am intrat la "Mamici de Arad" cu toate ca nu sunt din partea asta.Dar m-am alaturat voua pentru ca am simtit ca sunteti mai apropiate mie si ca primiti cu caldura pe toti care vor sa vi se alature.Aici poti scrie ce vrei pentru ca nimeni nu interpreteaza aiurea ceea ce se scrie si nici nu am vazut sa fie vre-un scandal pe pagina voastra.
Claudelu e posibil ca la venirea in tara sa nu ne mai oprim o zi intreaga la Anto dar daca ajungem ziua pentru a bea o cafea alaturi de tine e posibil si o vom face cu mare placere.Dar oricum am nr.tau de telefon si daca e ceva te voi suna.
Anto si asa cum iti spuneam ieri la telefon ,cand ne vom intoarce din tara vom trece pe la tine ,sa ne mai intalnim.Poate ca vom avea timp sa mergem si pe la Alexa sa ii vedem .Dar vom vorbi la timpul potrivit.
Am plecat sa ii fac printului meu de mancare ca pana acum nu a vrut nimic.
la toate si cate o