Mamici de Arad...???(13)
Raspunsuri - Pagina 4
tanja spune:
Buna fetelor,
Claudelu daca vrei ne putem intalni in Arad ,asa facem si noi un popas dupa un drum asa lung .Imi poti trimite nr.tau de telefon .
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by tanja
Buna fetelor,
Claudelu daca vrei ne putem intalni in Arad ,asa facem si noi un popas dupa un drum asa lung .Imi poti trimite nr.tau de telefon .
http://community.webshots.com/user/catyrom
LUCRURILE MARI NU SE FAC PRIN PUTERE CI PRIN STRADUINTA.
Ti-am scris un PM...tare mult mi-ar place sa ne vedem...
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
alina33 spune:
Fetelor,hai ca eu mi-am inceput dimineata bine...va dau si voua un subiect demn de citit! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30347" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30347
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
Claudelu spune:
L-am citi si eu azi noapte, din lipsa de ocupatie si m-am distrat pe cinste!!!!
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
Claudelu spune:
Ia vedeti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30528&whichpage=1" target="_blank">aici, sa vedem acum ce ziceti...eu sunt siderata si socata de tot ce am citit...a innebunit LUMEA!!!!
Poze familie
Poze noi 31.07.2004
anto spune:
Mda ,Clau am citit si eu si am vazut pozele ,care sunt de o calitate atat de proasta incat greu poti ghici culorile.Sa stii ca eu am mai auzit cazuri cand sa-au facut doua nunti odata .Ca ea sa se fi imbracat asa(in mireasa)doar ca sa faca in ciuda miresei ,greu de crezut .Ce chestie...
tanja spune:
Buna fetelor,
M-am uitat si eu pe pozele lui Teo si nu pot crede ca sunt uni oameni +care pot face asa ceva :care care ar fi fost motivul ei ;gelozie,ciuda sau poate ca o fi simpla nebuneala.Bine ca se stie care este mireasa(are buchetul de mireasa)ca daca nu ar fi avut nimeni nu isi dadea seama care dintre ele are nunta.
Va pup si mai vorbim dupa ce imi adoarme printul.Poate ca zilele astea pana plec reusesc sa pun noile poze cu Stefan .Poate ca le pun in seara asta dar mai vedem .
Claudelu spune:
Eu credeti-ma ca la cat sunt de nebuna as fi scos-o afara si pe ea si pe ma-sa sau l-as fi pus sa aleaga cu cine vrea sa ramana, cu mine sau cu ma-sa si cu sora-sa!!!
Tanja, fa bine si pune pozele cu Stefan ca de nu!!! Si abia astept sa ne vedem!!![pus]
Oare, cum se simte Alina la mare! Am vazut ca nu e vreme tocmai faina, dar ce conteaza important e ca esti pe litoral...restul sunt doar mici detalii!!!
Poze familie
Poze noi 31.07.2004